Napacağım? Yardım edin?

Byna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
1
0
26
Öncelikle kendimden bahsedeyim, bir kaç ay sonra 20 yaşına gireceğim kendi doğup büyüdüğüm yerde ikinci öğretim olarak üniversiteye gidiyorum bu sene başladım, aynı zamanda 5 yıla yakın zamandır kuaförde çalışıyorum ve hafta da bir gün onun okuluna da gidiyorum kısaca gündüz 8 de işe gidip akşam üniversiteye gidiyordum hayatım bundan ibaret oldu 1 dönem boyunca ve sorun şu ki çevremde eğer okumazsam kendimi geçtim aileme laf edecek çok insan var evet ailem belki bunu takmazlar bilinçli insanlar ama ben laf ettirmek istmeiyorum bu yüzden 1 dönem boyunca çalışırken okula devam ettim ama artık yapamıyorum yani okula diye çıkıyorum evden ve işten ama okula gitmiyorum öylece bir yere gidip zaman geöirmeye çalışıyorum buda pek olmuyor gidebileceğim bir arkadaşım da yok vakit geçirmek için yani şunu da söyleyim ailemin okuluma hiçbir katkısı yok harç paramı kendim yatırıyoruk günlük okula gidip geliyorum bütün masraflarımı kendim karşılıyorum aylık ailemden aldıpım para 100 tlyi geçmez ama onlara da söyleyemem okulu bıraktım diye resmen rol yapıyorum ve bu çok yorucu napacağımı bilmiyorum lütfen bir şey söyleyin

X