Napabilirim kızlar 11 haftalık hamileyim

nuurrrrksjdks

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
194
40
24
İdrar yolu enfeksiyonum ciddi derecede yüksek çıktı bakteri değerimde 496 çıkmış yani çok yüksek doktorum çok yüksek olduğunu söyledi 2 tane antibiyotik verdi onları kullanmama rağmen belimde ve karnımdaki kramp azalmadı daha da çok arttı belimdeki kramp bugün hiç geçmedi napicam çok korkuyorum

İdrar yolu enfeksiyonum ciddi derecede yüksek çıktı bakteri değerimde 496 çıkmış yani çok yüksek doktorum çok yüksek olduğunu söyledi 2 tane antibiyotik verdi onları kullanmama rağmen belimde ve karnımdaki kramp azalmadı daha da çok arttı belimdeki kramp bugün hiç geçmedi napicam çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun. İdrar yolları enfeksiyonu biraz zorlu geçiyor malesef. Crp niz düşüyor mu diye takip edilebilir belki. Düşüş yoksa ona göre ilaç değişebişir.

Bende olmuştu hamilelik başında idrarımı yaptıktan sonra özel bölgemi sirkeli suyla yıkıyordum geçmişti deneyin isterseniz sağlıkla kucağınıza alın bir an önce iyileşin inşallah

X