• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcam annem herşeyi öğrendi nasıl topluycam...

elfsu28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
64
15
3
24
Konu o kadar uzun ki... sadece eski sevgilim bugün dışarı çıkıp gezip tozduğum için beni tehdit etti. Elinde pozlarjmız vardı bende ne yaparsan yap dedim. O kadar kötü hissettim ki sonra bana bugün ne yaptığının kanıtını bana atacaksın dedi. Ben de hayır yapmıycam dedim bitti.

Sonra görüntülü ara beni yoksa evinin önüne gelir babanla konuşurum dedi. Bende hiç oralı olmadım ablasının telden aradı 2 3 defa açtım. Sonra bir sürü şeyler kandırdın beni beb burada üzülürken sen gezdin eğlendin bir baktım annem geldi telefonu aldı sonra anneme görüntülü konuşmada pc den çekindiğimiz görüntüleri gösterdi. Elimde ne kanıtı var ne birşey anneme gösterip sildi. Annemde o benim evladım sen ne yapmaya çalışıyorsun kurban ederim sana bir daha asla görüşmeyeceksiniz. Kapat telefonu senle konuştuğu an ben silerim senle asla konuşmayacak ben istemiyorum bak bakalım napıcam ben sana dedi.

Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum... annem yüzüme bakmıyor

Güncelleme
Bugün, İnstagram hesabımı kapatmıştım instagram hesabıma girmeye çalışmış amacı nedir sizce? İki doğrulama açık olduğu için girememiş.

Pazartesi gidip dilekçe vereceğim nöbetçi kurumlar şimdi acil işlere bakarlarmış işte kanıtlara göre bir avukat arkadaşımda dilekçe içeriği için yardımcı olacak çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Sonradan arkasında duramayacağım seylerı yapmamakla baslayabılırsın
Annendır enınde sonunda affeder. elın ıtının tehdıdıyle mıllete oyuncak olma dıye zaten gereken tepkıyı vermıs
Kötü şeyler değildi ama bizim ailemizden bunlar yanlış o kadar kötü oldu ki... Ben nasıl yüzüne bakıcam nasıl gönlünü alacağım bilmiyorum.

Önce bi şükür namazı kıl, annen seni koruyup kollamış.
Sonra annenle otur güzelce konuş. Yaptığın hatadan dolayı şuan sana sinirli olması çok normal.
O çocukla da bir daha görüşme. Ruh hastasının teki.
Zaten asla görüşmedim görüşmeyi düşünmedim ortak arkadaşlarımız vardı. Onlardan haber almış. Ben bilmiyorum artık korkuyorum eskiden üzülürdüm şimdi kaçacak yer arıyorum

Puşta bak. Anne kızgınlığı geçer'de . En azından kadın senı savunmus eskı sevgılın artık tehtıt edemez öyle düşün. Sakın ol bu arada. Üzülme kadınada bıraz vakıt ver. Kendıne gelsın. Zaten gelince senle konusacaktır.
Ağlayamıyorum bile şoktan ben o üzülügor diye üzülüyordum ama şimdi öyle bir haldeyim ki. Tamamen israf insan

Öncelikle arkasında duramayacağın şeyler yapma. O iti de en ufak bir hareketinde polise gideceğinle tehdit et. Annenin de suyuna git bir süre affeder, ne güzel arkanda durmuş
Arkasında duramacağım birşey yapmadım ki. Hatta direkt annem ne oluyor diye odaya gelince durumu ben anlattım göstersin bakalım diyip oda gösterince ağzına etti. O da öylece bakakaldı ama özür diler ben barışmak için yapmıştım der kapatır diye düşünmüştüm.

Zaten asla görüşmedim görüşmeyi düşünmedim ortak arkadaşlarımız vardı. Onlardan haber almış. Ben bilmiyorum artık korkuyorum eskiden üzülürdüm şimdi kaçacak yer arıyorum

Özel anınızda fotoğraf çekmeyi akıl eden birinden olmayacağını anlaman gerekirdi. Bu da sana hayat dersi olsun.
Annen sana ne kadar kızgın olursa olsun, sana sahip çıkar merak etme, korkma da.
Hatta annenin bu duruma şahit olması da iyi olmuş bence.

Zamanla sınırı geçer guvenını kırmışsın zamana bırak bır ay beş ay farketmez sılıp atacak degıl.Zaten savunmusta
Ben bilmiyorum ben anneme sığındım bu olay olurken odama gelince. Ama gerçekten bu kadar ileri deceğinç bir anneye bunu yaşatmak istediğini hiç düşünmemiştim

Konu o kadar uzun ki... sadece eski sevgilim bugün dışarı çıkıp gezip tozduğum için beni tehdit etti. Elinde pozlarjmız vardı bende ne yaparsan yap dedim. O kadar kötü hissettim ki sonra bana bugün ne yaptığının kanıtını bana atacaksın dedi. Ben de hayır yapmıycam dedim bitti.

Sonra görüntülü ara beni yoksa evinin önüne gelir babanla konuşurum dedi. Bende hiç oralı olmadım ablasının telden aradı 2 3 defa açtım. Sonra bir sürü şeyler kandırdın beni beb burada üzülürken sen gezdin eğlendin bir baktım annem geldi telefonu aldı sonra anneme görüntülü konuşmada pc den çekindiğimiz görüntüleri gösterdi. Elimde ne kanıtı var ne birşey anneme gösterip sildi. Annemde o benim evladım sen ne yapmaya çalışıyorsun kurban ederim sana bir daha asla görüşmeyeceksiniz. Kapat telefonu senle konuştuğu an ben silerim senle asla konuşmayacak ben istemiyorum bak bakalım napıcam ben sana dedi.

Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum... annem yüzüme bakmıyor
Sessizce bekle, annen hazır olunca seni çağırır ya da yanına gelir konuşur. O gelmeden sen gitme, sadece evin içinde sessizce dolaş ve onun hoşuna gidecek şeyler yap, sofra topla, çöpü at, odanı düzenle, ütü yap.... artık aklına ne gelirse, o sende neyi görmek istiyorsa ama onun gözüne sokmadan yap. Sessiz kal. O koşunca da 'bu hale geleceğini düşünemediğin için çok pişman olduğunu söyleyerek özür dile ve arkanda durup seni koruduğu için teşekkür et'

Öp ananı başına koy, dağ gibi durmuş arkanda. Bu saatten sonra da kendini asla bu duruma düşürme, daha dikkatli davran, ders al.

Sessizce bekle, annen hazır olunca seni çağırır ya da yanına gelir konuşur. O gelmeden sen gitme, sadece evin içinde sessizce dolaş ve onun hoşuna gidecek şeyler yap, sofra topla, çöpü at, odanı düzenle, ütü yap.... artık aklına ne gelirse, o sende neyi görmek istiyorsa ama onun gözüne sokmadan yap. Sessiz kal. O koşunca da 'bu hale geleceğini düşünemediğin için çok pişman olduğunu söyleyerek özür dile ve arkanda durup seni koruduğu için teşekkür et'

Öp ananı başına koy, dağ gibi durmuş arkanda. Bu saatten sonra da kendini asla bu duruma düşürme, daha dikkatli davran, ders al.
İşin en kötü tarafından benim bilmediğim bir sürü fotoğrafım vardı... o yüzden ben çekindiğimiz pozlarda bir şey yok naparsan yap gözüyle bakmıştım. Çok yıprandım.

Arkasında duramacağım birşey yapmadım ki. Hatta direkt annem ne oluyor diye odaya gelince durumu ben anlattım göstersin bakalım diyip oda gösterince ağzına etti. O da öylece bakakaldı ama özür diler ben barışmak için yapmıştım der kapatır diye düşünmüştüm.
Sen ne anlatıyorsun ? Hem annem gördü diye ağlıyorsun hem de ben çağırdım hadi göster dedim diyorsun ? Çocuk barışalım demedi diye mi açtınız konuyu ben anlamadım.

Polise git mesajları kanıt göster
Ben direkt mahkemeye gideceğim yarın dedim.
Özel anınızda fotoğraf çekmeyi akıl eden birinden olmayacağını anlaman gerekirdi. Bu da sana hayat dersi olsun.
Annen sana ne kadar kızgın olursa olsun, sana sahip çıkar merak etme, korkma da.
Hatta annenin bu duruma şahit olması da iyi olmuş bence.
şahitlik falan değil durum olması iyi olmuşta kendime zarar getirecek bir halde değildim zaten ben. Zararda getirtmedim şükür... Tek sıkıntı anneme benim eskiden seçtiğim hayvanoz çok büyük bir ayıp etti ben de o ayıbın asıl kaynağı oldum. O kadar üzgünüm ki başını eğdirdiğim için

Sen ne anlatıyorsun ? Hem annem gördü diye ağlıyorsun hem de ben çağırdım hadi göster dedim diyorsun ? Çocuk barışalım demedi diye mi açtınız konuyu ben anlamadım.
Hayır dağıtırım bunları dediği için ben konuyu direkt anneme söyledim böyle böyle diyor beni tehdit ediyor dedim.

Back
X