Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu Kullanan Var mı?

nanomatik kesinlikle berbat bişey asla tavsiye etmiyorum ben ve gelinimiz beraber aldık ilkbal gürpınar reklamını yapıyor diye ama çok berbet bişey kesinlikle şiddetle önermiyorum.Çamaşırları hem düzgün yıkamıyor çok pis kokuyor ve beyazlarıda grileştiriyor (beyazlar için karbonat kullanmayı önermelerine rağmen)

nanomatik kesinlikle berbat bişey asla tavsiye etmiyorum ben ve gelinimiz beraber aldık ilkbal gürpınar reklamını yapıyor diye ama çok berbet bişey kesinlikle şiddetle önermiyorum.Çamaşırları hem düzgün yıkamıyor çok pis kokuyor ve beyazlarıda grileştiriyor (beyazlar için karbonat kullanmayı önermelerine rağmen)

Teşekkürler paylaştığın için,ben de vazgeçtim almaktan zaten...:ssz:

Annem almış. Makinenin içine koyacağınız oyuncak top çamaşırları ne kadar temizleyebiliyorsa o kadar temizliyor. :27:

slm.herkes merak etmiş ama kimse net bi cvp alamamış,ben bari net bi cvp yazayım dedim.nanomatik i iki aydır kullanıyorum.

öncelikle zahmetsiz çamaşırlarla birlikte at,çıkar o gözüne deterjan bu gözüne yumuşatıcı uğraşmıyorsun.deterjandan bir farkı

yok çok güzel temizliyor.tabiki inatçı lekelerle çocuk kıyafetlerinde özellikle çok karşılaşıyoruz onlara leke çıkarıcı koyuyorum

bunu deterjan kullanırkende yapardım şimdide yapıyorum.genel anlamda,güvenli,ekonomik.ve zahmetsiz bence.:emir_bebek:

aldım ben meraktan.sadece çamaşır topu değil klozet ve bulaşık makinesi içinde.ilk kullanımlar süperdi ama 3ü geçmedi bu etki. sonrasında hiç bir işe yaramıyolar.deterjan gibisi yok yani.sadece nano sömürüsü kalanıı...

Back