arkadaşlar ilk gözlemlerimi ve nasıl insanı su istimal ettiklerini yazayım ürünü reklamlarda görüp almaya karar verdik reklamlarda ürünü 30 gün içerisinde kullanıp beyenmediğmiz takdirde geri iade edebileceğimiz söyleniyordu bunu göz önünde bulundurarak almaya karar verdik ve kullandık lekeli çamaşırlarda yarı ölçek deterjan kullanıldığını yazmışlar bu ayrıntıyı atlamışız lekesiz çamaşır olurmu hiç lekeden kastım beyaz çoraplardaki kir lekeri ter lekeleri vesaire bunun gibi lekeleri çıkarmadı sonuçta bu yıkama topunun görevi deterjan kullanmadan yıkamak olduğuna göre deterjan koyarak kullanmayı mantıklı bulmadığımız için geri iade etmek istedik müşteri hizmetlerini aradık defalarca her defasında bize döneceğini söylediler fakat 15 günün sonunda bize döndüler bize iade sürecinin 7 gün olduğunu 7 günü geçtiği için geri alamayacaklarını söylediler fakat biz reklamlara güvenerek 30 gün olduğu için geri iade için biraz geç aramıştık internet sitesinde 8. maddede koşulsuz cayma hakkını ve sürecini belirtmişler ama bize böyle bir şeyin söz konusu olmadığını satılan ürünün ger ialınmadığını söylediler ve ürünü ger ialmadılar bizde mecburi sebepten kullanmak zorunda kaldık özetle bir kere alıyım deneyim beyenmezsem geri verirm diye düşünen arkadaşlara tavsiyem 7 günlük süreci geçirmesinler almadan önce mutlaka müşteri hizmetlerini arayıp bu tür konularla alakalı sorularınızı belirtinki bizim gibi mağdur olmayın ürüne gelince lekenin dışında yıkaması güzel ama çokta gerekl ibir ürün olarak görmediğim için ben tavsiye etmiyorum karar size kalmış