Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu Kullanan Var mı?

Ben de almaya karar verdim bunlardan bir tane.
Anladığım kadarıyla topun yapıldığı malzeme suyla karıştığında bir çeşit sabun oluşturuyor. Sonuçta yine sabunla yıkanmış gibi bir etki çıkıyor ortaya ama daha az kimyasal karıştığı için çok daha sağlıklı bence.
Sabuna (deterjana da) allerjim var benim. Sadece el yapımı sabun kullanabiliyorum. Yumuşatıcının bile kokusu çok rahatsız ediyor. Nanomatikle yıkamnış çamaşırlarda bir rahatsızlık hissetmedim. Bu yüzden alıyorum zaten.

Uzun süredir mi kullanıyosun arkadaşım,kokusu falan nasıl güzel mi?

Gerçekte merak ettim. Bu aletin bir resmi filan varmı?
Yada satan bir internet sitesi.
Bir incelemek isterim.

Çamaşır topu kullanmadım hiç ama size Bitkisel Matikleri tavsiye ederim.
Geçenlerde bir internet sitesinden bu bitkisel matiklerden aldım. %100 defne ve zeytin yağından üretiliyormuş.
Sentetik değil ve çamaşırları harika yapıyor. Özellikle bebek ve çocukların çamaşırlarını yıkamak için mükemmel ürünler.
Hatta bitkisel matik bulaşık ve çamaşır makine tableti bile yapmışlar.

Slm kısla bende merak ediyorum bu topu almakta karrsızım hiç kullanan ve satılan bi yer görmedim tv ne netler hariç bu bezide meark ettim şimdi araştırırken adı ney diye geçiyor acaba
:emir_bebek:

Kızlar,

But toplar çamaşırları görünüşte temizliyordur. Ama ben güvenmiyorum.
Özellikle çocuklar için. Çünkü yıkama sırasında bazı bakteri ve mikropların da
yokedilmesi gerekir. Sadece kirlerin çıkması yeterli olmaz.

2 sene kullanılan bir yastığın ağırlığının yarısı mayt oluyormuş. Yastık temiz görünecek ama içi mayt dolu.
Buna benzer. Bence en garantisi bitkisel matikler yada avrupa birliği sertifikalarına uygun ürünler.

Ben de almaya karar verdim bunlardan bir tane.
Anladığım kadarıyla topun yapıldığı malzeme suyla karıştığında bir çeşit sabun oluşturuyor. Sonuçta yine sabunla yıkanmış gibi bir etki çıkıyor ortaya ama daha az kimyasal karıştığı için çok daha sağlıklı bence.
Sabuna (deterjana da) allerjim var benim. Sadece el yapımı sabun kullanabiliyorum. Yumuşatıcının bile kokusu çok rahatsız ediyor. Nanomatikle yıkamnış çamaşırlarda bir rahatsızlık hissetmedim. Bu yüzden alıyorum zaten.
kullanınca bizede bilgi verseniz kararsızlığımız gitse...
ama ben dediğiniz gibi içinde sabun olduğunu düşünmüyorum....
1000 yıkamaya hangı sabun dayanır ki....
Çamaşır topu kullanmadım hiç ama size Bitkisel Matikleri tavsiye ederim.
Geçenlerde bir internet sitesinden bu bitkisel matiklerden aldım. %100 defne ve zeytin yağından üretiliyormuş.
Sentetik değil ve çamaşırları harika yapıyor. Özellikle bebek ve çocukların çamaşırlarını yıkamak için mükemmel ürünler.
Hatta bitkisel matik bulaşık ve çamaşır makine tableti bile yapmışlar.
bitkisel saraçoğlunun defnelı ve zeytınyag katkılı bulaşık tabletını bende aldım...
ama ne hikmetse yıkama yaparken makıneyı kapağını açtığımda çamaşır suyu kokusu gibi bi koku hissediyorum....
defne kokusunu bilmem etmem ama zeytınyagı kokmuyodu....
ben artık piyasadaki makyajlı hiçbişeye güvenemiyorum ya....

selam kızlar bende bu nanomatikten almayı düşünüyorum, yorumları okudukça aklıma yatar gibi oluyor ama temizliği nasıl olacak bilmiyorum. yakında bebeğimde olacak. onun çamaşırlarınıda sağlıklı bir şeklide yıkayabilirmiyim. Denemek lazım. ben bu ikbalin sitesinden almayı düşünüyorum. Onunki orjinaldir heralde.

arkadaşlar merhaba,bende nanomatik kullanmak iateyenlerdenim.Birkaç arkadaşın tereddütünü bende yaşıyorum acaba güzel kokarmı?hadi onu yumuşatıcıyla hallederiz de yeterince hijyenik olacakmı?tecrübelerimizi paylaşmaya devam edelim lütfen :61:

Kullanan arkadaşlar perdelerde falan etkilimi, beyazlatıryormu. Perdelerim istediğim gibi rengi açılmıyor. Kosla falanda kullanıyorum. acaba nanomatik etkilimi.

hanımlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr yok mu memnun kalan kalmayan
herkes tereddüt içinde kalmış
biz de denemek istiyoruz burdaki hanımların deneyimlerinden faydalanayım dedim ama görünüşe göre pek kesin bişey yok şu an
:26:

bende çok merak ediyorum acaba tam anlamıyla memnuniyet sağlayabilecekmi?

sağlıklı organik derseniz amwayin varmış çamaşır detarjanı alerjisi olanlara cilt rahatsızlığı olanlara öneriliyormuş onu kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? onu da merak ediyorum

Bu konu Bir Önerim Var (Tavsiyeleriniz) bölümünde tartışıldı.Oraya da bakabilirsiniz.

İngilizce bilenler şunu inceleyebilirler:

Laundry ball - Wikipedia, the free encyclopedia

Tüketici koruma dernekleri tarafından yapılan testler sonucu sadece suda yıkamaktan farkı olmadığı ( hatta daha az etkili olduğu) ortaya çıkarılmış. Davalar açılıp kazanılmış. Kısacası dünyaca bilinen bir kandırmacadan başka bir şey değil olay.

ben bi otelde çalışıyorum ve burada kullanılıyor
günlük yıkanan beyaz çarşaflar zaten çok kirli olmuyor fakat sadece suda yıkansa zamanla morarma falan olur nanomatikle öyle bi sorun yaşamıyoruz verdiğim bilgi işinize yararmı bilmiyorum ayrıca restorant bölümündeki masa örtülerinde oluşan kirlerde de bi sorun yaşamadık ama dediğim gibi burada herşey tek gün kullanılıyor havlular için arada yumuşatıcı katıyorlar oda azıcık bilgilerinize

kızlar ben aldım nanomatik resmi sitesinden henüz denemedim ilk yıkamamda gözlemlerimi yazacağım

arkadaşlar ilk gözlemlerimi ve nasıl insanı su istimal ettiklerini yazayım ürünü reklamlarda görüp almaya karar verdik reklamlarda ürünü 30 gün içerisinde kullanıp beyenmediğmiz takdirde geri iade edebileceğimiz söyleniyordu bunu göz önünde bulundurarak almaya karar verdik ve kullandık lekeli çamaşırlarda yarı ölçek deterjan kullanıldığını yazmışlar bu ayrıntıyı atlamışız lekesiz çamaşır olurmu hiç lekeden kastım beyaz çoraplardaki kir lekeri ter lekeleri vesaire bunun gibi lekeleri çıkarmadı sonuçta bu yıkama topunun görevi deterjan kullanmadan yıkamak olduğuna göre deterjan koyarak kullanmayı mantıklı bulmadığımız için geri iade etmek istedik müşteri hizmetlerini aradık defalarca her defasında bize döneceğini söylediler fakat 15 günün sonunda bize döndüler bize iade sürecinin 7 gün olduğunu 7 günü geçtiği için geri alamayacaklarını söylediler fakat biz reklamlara güvenerek 30 gün olduğu için geri iade için biraz geç aramıştık internet sitesinde 8. maddede koşulsuz cayma hakkını ve sürecini belirtmişler ama bize böyle bir şeyin söz konusu olmadığını satılan ürünün ger ialınmadığını söylediler ve ürünü ger ialmadılar bizde mecburi sebepten kullanmak zorunda kaldık özetle bir kere alıyım deneyim beyenmezsem geri verirm diye düşünen arkadaşlara tavsiyem 7 günlük süreci geçirmesinler almadan önce mutlaka müşteri hizmetlerini arayıp bu tür konularla alakalı sorularınızı belirtinki bizim gibi mağdur olmayın ürüne gelince lekenin dışında yıkaması güzel ama çokta gerekl ibir ürün olarak görmediğim için ben tavsiye etmiyorum karar size kalmış

Ben aslında hiç almayı düşünmüyordum ama bir tanıdığımın arkadaşı satıyordu kampanya yapmışlar 15 liraya aldım -clean ballz- marka ve hemen denedim o günden beri de kullanıyorum ama nedense bir türlü güvenemiyorum onun içinde biraz deterjan ilavesi yapıyorum:))) ama çamaşıra mükemmel bir yumuşaklık veriyor yumuşatıcıdan çok daha güzel suyun kirecini alıyor diyorlar ondan mı bilmem ,oğlumun sweetleri nasıl güzel yumuşacık yalnız öyle mis gibi bir kokusu yok

arkadaşlar ilk gözlemlerimi ve nasıl insanı su istimal ettiklerini yazayım ürünü reklamlarda görüp almaya karar verdik reklamlarda ürünü 30 gün içerisinde kullanıp beyenmediğmiz takdirde geri iade edebileceğimiz söyleniyordu bunu göz önünde bulundurarak almaya karar verdik ve kullandık lekeli çamaşırlarda yarı ölçek deterjan kullanıldığını yazmışlar bu ayrıntıyı atlamışız lekesiz çamaşır olurmu hiç lekeden kastım beyaz çoraplardaki kir lekeri ter lekeleri vesaire bunun gibi lekeleri çıkarmadı sonuçta bu yıkama topunun görevi deterjan kullanmadan yıkamak olduğuna göre deterjan koyarak kullanmayı mantıklı bulmadığımız için geri iade etmek istedik müşteri hizmetlerini aradık defalarca her defasında bize döneceğini söylediler fakat 15 günün sonunda bize döndüler bize iade sürecinin 7 gün olduğunu 7 günü geçtiği için geri alamayacaklarını söylediler fakat biz reklamlara güvenerek 30 gün olduğu için geri iade için biraz geç aramıştık internet sitesinde 8. maddede koşulsuz cayma hakkını ve sürecini belirtmişler ama bize böyle bir şeyin söz konusu olmadığını satılan ürünün ger ialınmadığını söylediler ve ürünü ger ialmadılar bizde mecburi sebepten kullanmak zorunda kaldık özetle bir kere alıyım deneyim beyenmezsem geri verirm diye düşünen arkadaşlara tavsiyem 7 günlük süreci geçirmesinler almadan önce mutlaka müşteri hizmetlerini arayıp bu tür konularla alakalı sorularınızı belirtinki bizim gibi mağdur olmayın ürüne gelince lekenin dışında yıkaması güzel ama çokta gerekl ibir ürün olarak görmediğim için ben tavsiye etmiyorum karar size kalmış

arkadaşım eğer sitesinde koşulsuz cayma hakkınız var ise ve reklamdada 30 gün içinde iade sözü varsa bu işin peşini bırakmayın derim.tüketici haklarına başvurucam şikayetimvar.coma sizi yazıcam heryere şikayet edicem diyin.pasif kalmayın bölelerine.parsından değil ama insanıda enyi yerine koymaya hakları yok.ben asla buna müsade etmem napar ne eder o ürünün onlar alana kadar uğraşırdım.arayın hakkınızı susmayın

Back