Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu Kullanan Var mı?

kullanan arkadaşlar peki içinize siniyor mu.bol bol köpükle yıkanan çamaşırlar daha da hijyenik giibi geliyor bana

şu deterjanı bende denemek istıyorum deterjanım bıtmesıne yakın bir tane edineyim bakayım.
bide renkli/beyaz yıkayan şu bezi ilk kez duyuyorum madem migrosta var en yakın zamanda ugrayayım.

Valla yorumlara bakınca kararsız kaldım ben,alıp kullansak mı kullanmasak mı bilemiyorum...

Hakkaten böyle köpük köpük yıkandığını görmeyince insanın içine siner mi bilmem...
:44:

cnm bızde aldık nanomatıkten.annem 89 tl ye aldı.guzel yıkadıgını soyledı beyazlarda kullanms pek bılgım yok ama memnun canm annem:71:

azul, naptın nanomatik konusunu? alıp denedin mi? ben de sen gibi cesaret edemeyenlerdenim :)

azul, naptın nanomatik konusunu? alıp denedin mi? ben de sen gibi cesaret edemeyenlerdenim :)

Almadım henüz yaa ben de,ne bileyim bana da değişik geliyo,insan alışmış deterjana,halbuki daha sağlıklı

biliyorum ama işte cesaret edip almak ve alışmak lazım,bakalım belki çocuk falan olunca mecbur alırım...

Almadım henüz yaa ben de,ne bileyim bana da değişik geliyo,insan alışmış deterjana,halbuki daha sağlıklı

biliyorum ama işte cesaret edip almak ve alışmak lazım,bakalım belki çocuk falan olunca mecbur alırım...

çocuk falan olunca mecbur alacak olan benim galiba :D çünkü yakında çocuğum olacak ve ben de deterjan kullanmak istemiyorum. aslında alacaktım ama almadan yorum okuyayım bi dedim ama memnun olmayanları görünce vazgeçtim ya :44:

çocuk falan olunca mecbur alacak olan benim galiba :D çünkü yakında çocuğum olacak ve ben de deterjan kullanmak istemiyorum. aslında alacaktım ama almadan yorum okuyayım bi dedim ama memnun olmayanları görünce vazgeçtim ya :44:

ALLAH bağışlasın canım,sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına umarım,

O zaman almaktan başka şansın yok,çocuk için yani,:34:

Valla alıp denicez napalım artık ne zaman olur bilemiyorum....
:31:

kızlar şu anda yaladaın yakaladın da 14.90 denemek istiyorsanız alın.ben hala kararsızım ama haberiniz olsun

nanomatik fırsat sitelerinde hep indirimde geçengün fırsatbugun.com da 2 adet 12 tl idi. hatta geçen gün pazarda bile gördüm 2 adet 15 tl idi. ne bileyim işe yarar mı ki ? pek güvenmiyorum aslında
Bebeği olanlar için dalinin bebeklere özel deterjanı var onu deneyebilirsiniz

bende almaya kararlıydım ama yorumları okıyunca hepten kararsızlaştım...

hazır deterjanım da bitmişti....

off ya nasıl güvenip alıcaz ....

az para değil ki 89 lıra işe yaramazsa gıden paraya yanarım....

piyasadakı ucuzları da cesaret edemem.....sağlıklı olsun dıye hepten sağlığımızdan olmayalım...

ben de merak ediyorum deneyen yok galiba ayrıca bu top tırtıklı sert bir şey çamaşırı yıpratır mı ben ondan da çekiniyorum.

ben de merak ediyorum deneyen yok galiba ayrıca bu top tırtıklı sert bir şey çamaşırı yıpratır mı ben ondan da çekiniyorum.

Tırtıklı gibi görünüyo ama sanırım yumuşak plastik gibi bişey olması muhemel,yoksa çamaşırlara zarar verir dediğin gibi...

eğer bu toplar gerçekten işe yararsa deterjan ve yumuşatıcı firmaları batar valla :))

Evet bence de işe yarıyor olsa da zararlı kimyasallardan kurtulsak aslında...:31:

bende bu topu merak ediyorum aslında eger gercekten dogru ise guzel bişey hep ekonomik hemde saglıklı yanlız benim görümcem kireç önleyici topu kullandı 10 yıl kullandı ve sanırım halada aynı makinayı kulllanıyor ve guzel tertemiz çıkıyor camasırlar

Ben de almaya karar verdim bunlardan bir tane.
Anladığım kadarıyla topun yapıldığı malzeme suyla karıştığında bir çeşit sabun oluşturuyor. Sonuçta yine sabunla yıkanmış gibi bir etki çıkıyor ortaya ama daha az kimyasal karıştığı için çok daha sağlıklı bence.
Sabuna (deterjana da) allerjim var benim. Sadece el yapımı sabun kullanabiliyorum. Yumuşatıcının bile kokusu çok rahatsız ediyor. Nanomatikle yıkamnış çamaşırlarda bir rahatsızlık hissetmedim. Bu yüzden alıyorum zaten.

Back