bende kullanmayı düşünüyorum umarım dedikleri kadar vardır, alerjilerimden kurtulurum belki nanomatik
çamaşır topu
inşallah kurtulursunuz ama diğer deterjanlarınızı da gözden geçirmelisiniz mutlaka..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kullanmayı düşünüyorum umarım dedikleri kadar vardır, alerjilerimden kurtulurum belki nanomatik
çamaşır topu
cnm bızde aldık nanomatıkten.annem 89 tl ye aldı.guzel yıkadıgını soyledı beyazlarda kullanms pek bılgım yok ama memnun canm annem![]()
azul, naptın nanomatik konusunu? alıp denedin mi? ben de sen gibi cesaret edemeyenlerdenim :)
Almadım henüz yaa ben de,ne bileyim bana da değişik geliyo,insan alışmış deterjana,halbuki daha sağlıklı
biliyorum ama işte cesaret edip almak ve alışmak lazım,bakalım belki çocuk falan olunca mecbur alırım...:44:
çocuk falan olunca mecbur alacak olan benim galibaçünkü yakında çocuğum olacak ve ben de deterjan kullanmak istemiyorum. aslında alacaktım ama almadan yorum okuyayım bi dedim ama memnun olmayanları görünce vazgeçtim ya :44:
Ben şunu merak ediyorum; bu topla yıkanan çamaşırlar nasıl kokuyor? :44:
ben de merak ediyorum deneyen yok galiba ayrıca bu top tırtıklı sert bir şey çamaşırı yıpratır mı ben ondan da çekiniyorum.
eğer bu toplar gerçekten işe yararsa deterjan ve yumuşatıcı firmaları batar valla :))