Ben de almaya karar verdim bunlardan bir tane.
Anladığım kadarıyla topun yapıldığı malzeme suyla karıştığında bir çeşit sabun oluşturuyor. Sonuçta yine sabunla yıkanmış gibi bir etki çıkıyor ortaya ama daha az kimyasal karıştığı için çok daha sağlıklı bence.
Sabuna (deterjana da) allerjim var benim. Sadece el yapımı sabun kullanabiliyorum. Yumuşatıcının bile kokusu çok rahatsız ediyor. Nanomatikle yıkamnış çamaşırlarda bir rahatsızlık hissetmedim. Bu yüzden alıyorum zaten.
Gerçekte merak ettim. Bu aletin bir resmi filan varmı?
Yada satan bir internet sitesi.
Bir incelemek isterim.
kullanınca bizede bilgi verseniz kararsızlığımız gitse...Ben de almaya karar verdim bunlardan bir tane.
Anladığım kadarıyla topun yapıldığı malzeme suyla karıştığında bir çeşit sabun oluşturuyor. Sonuçta yine sabunla yıkanmış gibi bir etki çıkıyor ortaya ama daha az kimyasal karıştığı için çok daha sağlıklı bence.
Sabuna (deterjana da) allerjim var benim. Sadece el yapımı sabun kullanabiliyorum. Yumuşatıcının bile kokusu çok rahatsız ediyor. Nanomatikle yıkamnış çamaşırlarda bir rahatsızlık hissetmedim. Bu yüzden alıyorum zaten.
bitkisel saraçoğlunun defnelı ve zeytınyag katkılı bulaşık tabletını bende aldım...Çamaşır topu kullanmadım hiç ama size Bitkisel Matikleri tavsiye ederim.
Geçenlerde bir internet sitesinden bu bitkisel matiklerden aldım. %100 defne ve zeytin yağından üretiliyormuş.
Sentetik değil ve çamaşırları harika yapıyor. Özellikle bebek ve çocukların çamaşırlarını yıkamak için mükemmel ürünler.
Hatta bitkisel matik bulaşık ve çamaşır makine tableti bile yapmışlar.
kızlar ben aldım nanomatik resmi sitesinden henüz denemedim ilk yıkamamda gözlemlerimi yazacağım
arkadaşlar ilk gözlemlerimi ve nasıl insanı su istimal ettiklerini yazayım ürünü reklamlarda görüp almaya karar verdik reklamlarda ürünü 30 gün içerisinde kullanıp beyenmediğmiz takdirde geri iade edebileceğimiz söyleniyordu bunu göz önünde bulundurarak almaya karar verdik ve kullandık lekeli çamaşırlarda yarı ölçek deterjan kullanıldığını yazmışlar bu ayrıntıyı atlamışız lekesiz çamaşır olurmu hiç lekeden kastım beyaz çoraplardaki kir lekeri ter lekeleri vesaire bunun gibi lekeleri çıkarmadı sonuçta bu yıkama topunun görevi deterjan kullanmadan yıkamak olduğuna göre deterjan koyarak kullanmayı mantıklı bulmadığımız için geri iade etmek istedik müşteri hizmetlerini aradık defalarca her defasında bize döneceğini söylediler fakat 15 günün sonunda bize döndüler bize iade sürecinin 7 gün olduğunu 7 günü geçtiği için geri alamayacaklarını söylediler fakat biz reklamlara güvenerek 30 gün olduğu için geri iade için biraz geç aramıştık internet sitesinde 8. maddede koşulsuz cayma hakkını ve sürecini belirtmişler ama bize böyle bir şeyin söz konusu olmadığını satılan ürünün ger ialınmadığını söylediler ve ürünü ger ialmadılar bizde mecburi sebepten kullanmak zorunda kaldık özetle bir kere alıyım deneyim beyenmezsem geri verirm diye düşünen arkadaşlara tavsiyem 7 günlük süreci geçirmesinler almadan önce mutlaka müşteri hizmetlerini arayıp bu tür konularla alakalı sorularınızı belirtinki bizim gibi mağdur olmayın ürüne gelince lekenin dışında yıkaması güzel ama çokta gerekl ibir ürün olarak görmediğim için ben tavsiye etmiyorum karar size kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?