Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu Kullanan Var mı?

azul

Muchas Gracias a DİOS..!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
3.236
14
158
Ankara
Arkadaşlar çoğunuz görmüş ya da duymuşsunuzdur,çamaşırları makinaya sadece bi yıkama topu

koyarak tertemiz yıkamak ve tasarruf sağlamak mümkün,

Bu nanomatik reklamlarını sürekli görüyodum,hep merak etmişimdir,

Ben de alıp kullanmak istiyorum artık,kimyasal dolu deterjanlardan kurtulmak istiyorum çünkü,

Ama etrafımda yakınlarımda hiç kullanan görmedim duymadım,

Aranızda kullananlar varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen?
:40:

Kimse kullanmıyo mu ya da kimse duymadı mı bunu acaba?:44:

ben kullanıyorum o kadar sıkıştırılmış ki topcuklar bir top aylardır yıkıyor içime sinmedigi için azıcık renkliler/betazlar için ayrı ayrı toz deterjanlardan ilave ediyorum tek başlına da yeterli aslında çok çok ucuza geliyor tavsiye ederim

ben kullanıyorum o kadar sıkıştırılmış ki topcuklar bir top aylardır yıkıyor içime sinmedigi için azıcık renkliler/betazlar için ayrı ayrı toz deterjanlardan ilave ediyorum tek başlına da yeterli aslında çok çok ucuza geliyor tavsiye ederim

Çok sağol ya cevabın için,günlerdir kimse yazmayınca kimse bilmiyo sandım,

Normal deterjan gözüne ekliyosun de mi deterjenı?

Kokusu nasıl peki,yıkandığında çamaşırlarda güzel bi koku bırakıyor mu?

Bende bu konuyu merak edenlerdenim.. Ama az detarjan konulursa hiç kullanılmasın daha iyi, çünkü zaten çamaşırların yıpranmaması ve sağlığımız için az detarjan koymalıyız..

En az 40 derecede yıkanan çamaşırlarda zaten detarjan kullanılmasada bakteri kalmıyor.

Birde bazı yerlerde 17 tl, bazı yerlerde aynı marka 89 tl.. Arada büyük fark var, sahtelere karşı dikkatli olmak lazım.Ee fiyatı yüksek diyede orjinal garantisi kimse veremiyor.

Kullanan varsa ve memnunsa bende denemek isterim.

Ben çok kirli olmadığı sürece zaten kıyafetlerimi hep 30-40 derecede yıkıyorum,

Ve on yıldır kullandığım giysilerim bile yeni alınmış gibi duruyo,hiç solmuyo,

Çarşaflar iç çamaşırları falan yüksek derecede yıkanabilir ama diğerlerinde ben de düşük sıcaklık en

doğrusu diyorum...

Konunuzu dağıtmak istemem ama sormak istedim size ;

Şu renklilerle beyazları birlikte yıkamak için bir bez satılıyor.Peki bunu denediniz mi hiç ? Bu ürünüde merak ediyorum.

Konunuzu dağıtmak istemem ama sormak istedim size ;

Şu renklilerle beyazları birlikte yıkamak için bir bez satılıyor.Peki bunu denediniz mi hiç ? Bu ürünüde merak ediyorum.

Rica ederim sorun nolcak,ben de duydum o bezleri ama hiç çarşıya falan çıkmıyorum bu aralar çıksam

almayı düşünüyorum açıkcası,ama nerde satılır onu bilmiyorum...
:44:

En son migrosta görmüştüm sanırım ama tam emin değilim.

bende nanomatik i kullanıyorum çok güzel bi ürün ben ikbal gürpınar ın sitesinden aldım aslında ucuz olanlardan alacaktım ama sonradan öğrendim ki o ürünler çin malı olan ve sahte olan ürünlermiş gerçeği 89 tl yani ama verdiğim paraya değdi çünkü şimdi hiç deterjan kullanmıyorum beyazlarda falan suda bekletiyorum yada çok az leke çıkarıcı koyuyorum gayet iyi çıkıyor çamaşırlarım bir kullanıcı olarak tavsiye ederim :34:

bende nanomatik i kullanıyorum çok güzel bi ürün ben ikbal gürpınar ın sitesinden aldım aslında ucuz olanlardan alacaktım ama sonradan öğrendim ki o ürünler çin malı olan ve sahte olan ürünlermiş gerçeği 89 tl yani ama verdiğim paraya değdi çünkü şimdi hiç deterjan kullanmıyorum beyazlarda falan suda bekletiyorum yada çok az leke çıkarıcı koyuyorum gayet iyi çıkıyor çamaşırlarım bir kullanıcı olarak tavsiye ederim :34:

Teşekkürler yorumun için,:71:

Peki çok zor lekeleri de çıkarıyo mu?mesela çamur,çimen lekesi,ya da kurumuş meyve suyu salça falan...

Kimse kullanmıyo mu ya da kimse duymadı mı bunu acaba?:44:

benim kullanmaya başladığımdan beri öyle zor lekem olmadığı için gerek duymadım ama alırken konuştuğum satış temsilcisi arkadaş çok zor lekeler olduğunda 1\4 oranında deterjan koyun yada 1 saat suda bekletin demişti

benim kullanmaya başladığımdan beri öyle zor lekem olmadığı için gerek duymadım ama alırken konuştuğum satış temsilcisi arkadaş çok zor lekeler olduğunda 1\4 oranında deterjan koyun yada 1 saat suda bekletin demişti

Anladım,teşekkürler...:71:

Ben çok kirli olmadığı sürece zaten kıyafetlerimi hep 30-40 derecede yıkıyorum,
Ve on yıldır kullandığım giysilerim bile yeni alınmış gibi duruyo,hiç solmuyo,
Çarşaflar iç çamaşırları falan yüksek derecede yıkanabilir ama diğerlerinde ben de düşük sıcaklık en
doğrusu diyorum...

:86::86::100: biz renklileri 50 de yıkıyoruz ama pek fazla siyahımız yok hep ara renkler , makinamızda eski... yünlüleri ayrı yıkarız son zamanlarda siyahları yünlülerin içine atmaya başladım .
etrafa bakıyorum genelde bizim gibi yünlüleri ayırıp yıkayan yok ama millet çok fazla siyah renk çamaşır asıyor .herhalde düşük ayayarda hepsi bir çıkıyordur. yünlüleri yünlü ayarında yıkamak en iyisi özellikle çalışan ve çok sık narin bluzlar giyen hanımlar bilir renklilerde yıkayınca ister 30da yıka çıks olmuyor ya sünüyor ya çekiyor .yünlü yünlüdür :1:
beyazları yüksek ısıda yıkıyorum 70 de anneme kalsa ağı gitmiş vahı kalmış makinasında 85te yıkayacak :D
kışın pek temiz olmuyorlardı ama havalar ısınınca onca deterjan falan bembeyazlar ...
biraz fazla deterjan harcıyorum sanırım özellikle beyazlara kısıtlama getireceğim kendime ;)

ek olarak suda bekleteceksem niye alayım o zımbırtıyı zaten normalde de suda bekletsem yumaşatıp sonra yıkasam tertemiz olur .

Son düzenleme:
ben denedim,5 aylık bebeğim var,onun ve kendi çamaşırlarımızla başedemedim,:1:şimdi bu bezlerden kullanıyorum piyasada çok fazla marka var.migrosta kasada satılıyor benim kullandığım ve çok memnunum,siyahlarla eşimin bembeyaz gömleğini atıyorum hiçbişey olmuyor.hem de boşaltamadığım sepetin kapağını açıyorum çamaşırları kucaklayıp atıyorum.bayılıyorum bu bezlere.kesinlikle tavsiye ederim

ben de nanomatik kullanmak isteyenlerdenim ama tereddütlerim var sizin gibi.
yaka maşet kiri gibi lekeleri ya da meyva mama lekelerini çıkarabilecek mi?
aslında tamamen bitkisel ve organik bir deterjan kullanmaya karar vermiştim bugünler de sipariş vereceğim ama aklımda yine de nanomatik var.
benim almayı düşündüğüm bitkisel deterjan kullanılırken kesinlikle yumuşatıcı ve kireç önleyici kullanılmıyor
çamaşırlar hem yumuşacık hem de mis gibi kokuyor.
fakat fiyata bakınca bu nanomatik çok hesaplı gözüküyor.
aslında şöyle de yapabilirim nanomatik alıp ayrıca bu dediğim bitkisel deterjandan da alıp ihtiyaç halinde zorlu kirlerde azcık deterjanla kullanmak.sonuçta deterjan tamamen bitkisel ve organik olduğu için kimyasal kanserojen madde kullanmayıp hem ekonomik hem de sağlıklı tertemiz çamaşırlarım olabilir.
ben bu topların deterjanla birlikte kullanıldığını bilmiyordum söyleyen arkadaşa teşekkür ederim aklıma güzel fikirler getirdiği için..

ben de nanomatik kullanmak isteyenlerdenim ama tereddütlerim var sizin gibi.
yaka maşet kiri gibi lekeleri ya da meyva mama lekelerini çıkarabilecek mi?
aslında tamamen bitkisel ve organik bir deterjan kullanmaya karar vermiştim bugünler de sipariş vereceğim ama aklımda yine de nanomatik var.
benim almayı düşündüğüm bitkisel deterjan kullanılırken kesinlikle yumuşatıcı ve kireç önleyici kullanılmıyor
çamaşırlar hem yumuşacık hem de mis gibi kokuyor.
fakat fiyata bakınca bu nanomatik çok hesaplı gözüküyor.
aslında şöyle de yapabilirim nanomatik alıp ayrıca bu dediğim bitkisel deterjandan da alıp ihtiyaç halinde zorlu kirlerde azcık deterjanla kullanmak.sonuçta deterjan tamamen bitkisel ve organik olduğu için kimyasal kanserojen madde kullanmayıp hem ekonomik hem de sağlıklı tertemiz çamaşırlarım olabilir.
ben bu topların deterjanla birlikte kullanıldığını bilmiyordum söyleyen arkadaşa teşekkür ederim aklıma güzel fikirler getirdiği için..

Evet dediğin gibi yapılabilir aslında...

Kullanan arkadaşlar yorum yazsa tereddütlerimiz gidecek ama çok kişi yok sanırım kullanan...
:31:

Back