Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahh kçük olanı 85mişşşşkaydirigubbakcemile3keşke benimde küçük olan göğsüm 85 olsaydıııkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 nedense takıyorum ben cnm büyük küçüklüğünü. inşallah istediğin beden olur cnm mübarek günde kabul olur inş duamopuyorumnanaktan
ben bu duayaaaa en içtennn bii aminnnnnnnnnnnnnnnnn çekerimmmmm canımm.Şeniz
bu arada bi arkadaşım buzla büyütmeye çalışıyordu sadece 2 kere yaptı daha sonra göğsünde bi damar belirmeye başladı göğsü şişti ve sertleşti hemen dr gittik iltihaplanmış dikkat edin lütfen arkadaşım soğuk suyla duşa girebilirdi alışkındı vücudu ama hastalandı dikkat etmenizi isterim
bu arada bi arkadaşım buzla büyütmeye çalışıyordu sadece 2 kere yaptı daha sonra göğsünde bi damar belirmeye başladı göğsü şişti ve sertleşti hemen dr gittik iltihaplanmış dikkat edin lütfen arkadaşım soğuk suyla duşa girebilirdi alışkındı vücudu ama hastalandı dikkat etmenizi isterim
kızlar bu masajla tek göğsü büyütebilir miyiz ki benim göğüslerimin büyüklükleri farklı bu aralar daha çok belli olmaya başladı ölüçüsü de 90 öyle olunca bariz farkediliyor biri 85 gibi duruyor:gitme:
eagirl demek 23sün ayyy iyice ümitlendim bak şimdi inş benimde büyür yaa daha büyür diolar bizde genetik öleymiş ama yaşım 19 oldu neresine büyüyecek daha bilmem
kızlar ben kuru üzüm çekirdeğini ezip yoğurtla yiorum..yanında da hurma..bunları sabah aç karna hemen yiorum..yağlarla masajdan biraz korkuorum..şu östrojen hormonu meselesinden dolayı..ama kremle weya badem yağından çok az bi miktarla yapıorum masajı.tabi düzenli diil.ama adaçayına da başlıcam..
canım merak etme 19 yaş problem olmaz ben 21 e gırdım benim bile 2 beden buyudu bi yılda.rahat olabilirsın canım ama çilek yagını da kullanmanı tavsiye ederim masajda
kaydirigubbakcemile3
Merhaba bayanlar göğüslerim gerçekten çok küçüktü son bir haftadır bi yöntem deniyorum inanılmaz bi değişiklik var formülümü sizlerle paylaşayım pişman olmıycaksınız iyi sonuç alanların allah sevdiğine kavuştursun yönündeki dualarını bekliyorumD
Öncelikle her gün adaçayı içmeyi ihmal etmiyoruz bayanlar ama kendimiz demlemeliyiz ve demlediğimiz kısmını süzerek birazını ayırmalıyız günde iki kere adaçayımızı içtikten sonra akşamları adaçayı mersin yağı ve zeytin yağıyla gögüslerimize masaj yapıyoruz daha sonra elma suyunu dondurup buzları gögüsümüze sürerek tekrar masaj yapıyoruz bir başka ayrıntı ise her gün hurma ve kuru üzüm yemeyi ihmal etmiyoruz inanın faydasını göreceksiniz kolay gelsin