• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri nanlmaz deiiklik!!!

maşallahh kçük olanı 85mişşşşkaydirigubbakcemile3keşke benimde küçük olan göğsüm 85 olsaydıııkaydirigubbakcemile3

bu arada bi arkadaşım buzla büyütmeye çalışıyordu sadece 2 kere yaptı daha sonra göğsünde bi damar belirmeye başladı göğsü şişti ve sertleşti hemen dr gittik iltihaplanmış dikkat edin lütfen arkadaşım soğuk suyla duşa girebilirdi alışkındı vücudu ama hastalandı dikkat etmenizi isterim

bu arada bi arkadaşım buzla büyütmeye çalışıyordu sadece 2 kere yaptı daha sonra göğsünde bi damar belirmeye başladı göğsü şişti ve sertleşti hemen dr gittik iltihaplanmış dikkat edin lütfen arkadaşım soğuk suyla duşa girebilirdi alışkındı vücudu ama hastalandı dikkat etmenizi isterim

Ayyy korktum şimdi yaa,ben de banyoda buzla masaj yapıyorum.Hergün değil gerçi haftada 4 kez fln.Allah korusun yaaa:çok üzgünüm:

kızlar ben şerbetçi otu çemen adaçayı hibisküs aldım.adaçayını günde 1 bardaktan falza içmiycekmişizz çünküü antiseptik etkisi olduğundan fazlaası mukozayı kuruturmuş adaçayı ağzı kokularına da engel oluomuş aktar dedi.hibisküs(narçiçeği)gece yatarken için uyku getirir fazlası dedi.

şimdi ben çemen şerbetçi otuu adaçayını karıştırcam.melek otunu bulamadım:(narçiçeğinide gece yatarken içcem. bide kese aldım kendime kabak lifinden 15 tl bayıldım çıktımmm:):):)bugün bakıma başlama zamanıdırrrrr:emir_bebek:kaydirigubbakcemile4

ya kkarabiberr, sen belcika danmisin canim?

kızlar bu masajla tek göğsü büyütebilir miyiz ki benim göğüslerimin büyüklükleri farklı bu aralar daha çok belli olmaya başladı ölüçüsü de 90 öyle olunca bariz farkediliyor biri 85 gibi duruyor:gitme:

bende de aynı sorun var :( çok mutsuzum bu yüzden umarım burdan öğrendiğim bilgiler bana yardımcı olur... :Saruboceq:senağlama

yaa anneme ne demelii sen o dkar para verdiğim şeylerii kötü kokuyoo die bana sormadan çöpee atttttdelikafadulden

eagirl demek 23sün ayyy iyice ümitlendim bak şimdi inş benimde büyür yaa daha büyür diolar bizde genetik öleymiş ama yaşım 19 oldu neresine büyüyecek daha bilmem :D:D

canım merak etme 19 yaş problem olmaz ben 21 e gırdım benim bile 2 beden buyudu bi yılda.rahat olabilirsın canım ama çilek yagını da kullanmanı tavsiye ederim masajda
kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kuru üzüm çekirdeğini ezip yoğurtla yiorum..yanında da hurma..bunları sabah aç karna hemen yiorum..yağlarla masajdan biraz korkuorum..şu östrojen hormonu meselesinden dolayı..ama kremle weya badem yağından çok az bi miktarla yapıorum masajı.tabi düzenli diil.ama adaçayına da başlıcam..

cnm bende kuru üzüm çekirdeği kurusu aldım ama aç karna yemek dokunmasın?fisfisfis

:1hug:
canım merak etme 19 yaş problem olmaz ben 21 e gırdım benim bile 2 beden buyudu bi yılda.rahat olabilirsın canım ama çilek yagını da kullanmanı tavsiye ederim masajda
kaydirigubbakcemile3

aaa inanmıorum canııımm sen nasıl büyüttün kendinden mi büyüdü kalıcı mı söndümü peki ayyyyy özelden yazsana banaaaa :1hug:a.s.

Merhaba bayanlar:-) göğüslerim gerçekten çok küçüktü son bir haftadır bi yöntem deniyorum inanılmaz bi değişiklik var formülümü sizlerle paylaşayım pişman olmıycaksınız iyi sonuç alanların allah sevdiğine kavuştursun yönündeki dualarını bekliyorum:DD
Öncelikle her gün adaçayı içmeyi ihmal etmiyoruz bayanlar ama kendimiz demlemeliyiz ve demlediğimiz kısmını süzerek birazını ayırmalıyız günde iki kere adaçayımızı içtikten sonra akşamları adaçayı mersin yağı ve zeytin yağıyla gögüslerimize masaj yapıyoruz daha sonra elma suyunu dondurup buzları gögüsümüze sürerek tekrar masaj yapıyoruz bir başka ayrıntı ise her gün hurma ve kuru üzüm yemeyi ihmal etmiyoruz inanın faydasını göreceksiniz kolay gelsin:D

daha yapmadan etkili olur gibi geldi hemen hemen herkes buna benzer yöntemlerle büyütmüş hem karışık bişe de değil..allah sewdiine kavuştursun :D hemen yarın başlıyorum..

Back