• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri nanlmaz deiiklik!!!

eagirl demek 23sün ayyy iyice ümitlendim bak şimdi inş benimde büyür yaa daha büyür diolar bizde genetik öleymiş ama yaşım 19 oldu neresine büyüyecek daha bilmem :D:D

ewet canım sadece 2sini aynı anda tüketmeyeceksin ya gün içinde kalsiyum almazsan neolur halin çok saçma yani;)

Ozaman oke demin bir avuc üzüm yedim bir yarim saat bekleyeyim de sonra baska birseyler yiyeyim diyorum ki biraz ise yarasin...

ben adaçayını sürdüğümde hafif bir karıncalanma oluyor, neden acaba?

aynı sorun bendede var yaşım küçük 17 yaşındayım ama gögslerm hıc büyümedi. ben kullansam bi yan etkisi olurmu acaba :uhm:

Canım adaçayını yağlarla karıştırıp sürüyorsun öyle değil mi?

yok canım şimdilik sadece adaçayı sürüyorum. mersin yağını henüz almadım, bu sıcakta vıcık vıcık zeytinyağı da karıştırmak istemedim açıkçası:) ama çok ilginç sürdükten sonra hafif hafif karıncalandı, acaba tahriş mi olacak dedim ama birşey olmadı

yok canım şimdilik sadece adaçayı sürüyorum. mersin yağını henüz almadım, bu sıcakta vıcık vıcık zeytinyağı da karıştırmak istemedim açıkçası:) ama çok ilginç sürdükten sonra hafif hafif karıncalandı, acaba tahriş mi olacak dedim ama birşey olmadı

anladım canım:D arından hemen buzla masaj yap çok daha etkili olur

ezzocum yoğurt,süt,peynir gibi gıdaların kara üzüm çekirdeğinin etkisini azalttığını duymuştum ben suyla yutuyorum o yüzden. yağla masajdan ziyade yiyip içtiklerimizden biraz korkmak gerek, kara üzüm çekirdeği,adaçayı, hurma bunların hepsi östrojeni arttırıyor ve çoğumuz hepsini birden kullanıyoruz

hadi yaakafamçokkarıştıtamam bende sade su ile yutayım o zamn.tşkkrler cnm paylaşım için

Soruyu bana mi sordun canim? Bana sorduysan hani miyde bos olup yersem daha etkili olur diye dedimmkaydirigubbakcemile2

evet canım sana sormuştum :)
yani sen nasıl etkili olacağını düşünüyorsan öle yee beynininde inanması çok önemli bu işte bence kaydirigubbakcemile2

evet canım sana sormuştum :)
yani sen nasıl etkili olacağını düşünüyorsan öle yee beynininde inanması çok önemli bu işte bence kaydirigubbakcemile2
Ben pek inandiramiyorum ki kendimi arada sirada kendime biraz moral veriyorum yoksa hemen masajdi, üzümdü, hurmaydi hemen yiyorumm...

herşeyin başı sabır:D
ben bu kdr şeyle uğraşamam şahsen:D

Back