Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani peynir süt yogurt gibi seyleri tüketebiliyoruz da ayni anda degil yoksa yine gün icinde yiyebiliyoruz??canım olay aynı anda ikisini tüketmemekmiş.
ben adaçayını sürdüğümde hafif bir karıncalanma oluyor, neden acaba?
Soruyu bana mi sordun canim? Bana sorduysan hani miyde bos olup yersem daha etkili olur diye dedimmkaydirigubbakcemile2ne gibi canım?
Canım adaçayını yağlarla karıştırıp sürüyorsun öyle değil mi?
yok canım şimdilik sadece adaçayı sürüyorum. mersin yağını henüz almadım, bu sıcakta vıcık vıcık zeytinyağı da karıştırmak istemedim açıkçası:) ama çok ilginç sürdükten sonra hafif hafif karıncalandı, acaba tahriş mi olacak dedim ama birşey olmadı
ezzocum yoğurt,süt,peynir gibi gıdaların kara üzüm çekirdeğinin etkisini azalttığını duymuştum ben suyla yutuyorum o yüzden. yağla masajdan ziyade yiyip içtiklerimizden biraz korkmak gerek, kara üzüm çekirdeği,adaçayı, hurma bunların hepsi östrojeni arttırıyor ve çoğumuz hepsini birden kullanıyoruz
Soruyu bana mi sordun canim? Bana sorduysan hani miyde bos olup yersem daha etkili olur diye dedimmkaydirigubbakcemile2
Ben pek inandiramiyorum ki kendimi arada sirada kendime biraz moral veriyorum yoksa hemen masajdi, üzümdü, hurmaydi hemen yiyorumm...evet canım sana sormuştum :)
yani sen nasıl etkili olacağını düşünüyorsan öle yee beynininde inanması çok önemli bu işte bence kaydirigubbakcemile2
Ben pek inandiramiyorum ki kendimi arada sirada kendime biraz moral veriyorum yoksa hemen masajdi, üzümdü, hurmaydi hemen yiyorumm...
Sen beni düsün aramizi yapmak icin elimden geleni yapiyorum da zor ikna oluyorlarrrkaydirigubbakcemile3aaaaaaaaa o zaman olmaz ama memişler küser sona sana sırnaşık şeysırnaşık şey