• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri nanlmaz deiiklik!!!

kızlar bende 2 yıl önce allbress hap kullanmıştım. göğüslerim yok gibiydi neredeyse. inanamazsınız çatal bile olmaya başlamıştı:) eğer 2. kutuyuda alsaydım kalıcı olacaktı ve daha da büyüyecekti inanıyorum ama ben 2. kutuyu almadım. şimdi doğum yaptım ve bebeğim emmeyi bıraktıktan sonra eski haline geri döndüler. şimdi yine allbress alıcam ve 2. kutuyuda bitiricem. herkese de tavsiye ederim.

Kizlar bomba haberim var yaaa!!!

Bu adacayinda ostrojen varmis, ve ostrojen hakkinda kucuk bir arastirma yaptim ve bunlari buldum.

Östrojen Hormonu Görevleri Nelerdir?
Östrojen hormonu salınımı genç kızlarda boy büyümesi erkeklere nazaran ergenliğin başında başlar, hızlı olur ve daha çabuk biter. Östrojenin etkisi ile genital bölgede kıllanma, kalça bölgesinde yağlanma, memelerde büyüme, meme başının renginde koyulaşma ve gelişme görülür. Genç kızlarda vücut hatları yuvarlaklaşır, meme ve kalçalar dolgunlaşır.

Östrojen eksiliği ne yapar?
Östrojen eksikliği memelerde küçülme, vaginada kuruluk, cinsel ilişki esnasında ağrı, cillte kırışıklık, saç dökülmesi, vaginada sarkma, cinsel isteksizlik ve cinsel ilişkiden zevk almama sonuçlarını doğurur.

Adaçayı:
Doğal östrojenler içeriyor. Ateş basması, gece terlemeleri gibi menopoz şikayetlerinde etkili.

Soya fasulyesi:Soyadan elde edilen ve doğal östrojen olan isoflavonlar, menopoz şikayetlerini hafifletiyor.

Civan perçemi:Doğal östrojen kaynağı olan bitki menopoz şikayetlerinin giderilmesinde çok yararlı.

Anason:
İçinde belli oranda doğal östrojenler ve buna benzer maddeler var. Menopoz sıkıntılarının yanı sıra uyku bozuklukları, gaz kolit, hazımsızlık şikayetlerine iyi geliyor.

Maydanoz:
Doğal östrojenler içeren maydanoz menopoz şikayetlerini gidermek için etkili.

Kızıldereli otu:Kızıldereli kadınlar belli bir yaşa geldikten sonra birtakım rahatsızlıklarını gidermek için bu bitkiyi kullanıyorlardı. Bu bitki Türkiye'de de bulunuyor.

Evening Primerose Oil (Çuha çiçeği yağı):Kızılderililer'den kalma bir bitki. Özellikle gece yatarken kullanılıyor. Bitkinin içinde östrojen yok. Ancak ateş basmaları, gece terlemeleri gibi şikayetlerin dışında egzamalara, kolesterole, kaşıntılara, adet sancılarına karşı etkili.

Super yaa, bunlari bol bol tuketelim, memisler buyusun kaydirigubbakcemile5

Hadi herkeze kolay gelsin, ben bir bardak ada cayi icicem hemen turkbayragi

bugün rezenemi aldım yrn adaçayımı alıcam :utangac: bilgiler için teşekkürler opuyorumnanaktan

aman aman eksık kalsın bıdahamı tovbe agzıma surmem ben bu cayları zaten buyuk olan popomu ıyıce buyuttu goguslerede cok bı fayda etmedı acıkcası yaa kıllanmayı arttırdı valla sımdıkı aklım olsaydı hıc ıcmezdım kızlar benden soylemesı yanı...:1no2:

aman aman eksık kalsın bıdahamı tovbe agzıma surmem ben bu cayları zaten buyuk olan popomu ıyıce buyuttu goguslerede cok bı fayda etmedı acıkcası yaa kıllanmayı arttırdı valla sımdıkı aklım olsaydı hıc ıcmezdım kızlar benden soylemesı yanı...:1no2:
yaa ben bugün çaya başlıcaktım oysa :sinifsinif:

canım yannış hatırlamıyosam senin 6 ayda 8-9 cm büyümüştü. başkasımıydı o yoksa ben hep bu kız bukadar büyütmüş diye gaza geliyodum yanlışmı geldim gaza :uhm:

canım yannış hatırlamıyosam senin 6 ayda 8-9 cm büyümüştü. başkasımıydı o yoksa ben hep bu kız bukadar büyütmüş diye gaza geliyodum yanlışmı geldim gaza :uhm:

canım benım buyumesını saglayan masajdı evet dogru hatırlıyosun canım suan da buyutucu bı krem kullnaıyorum etkısı olursa paylasırım sızlerle bıde buzla masajda cok etkılı cayların etkısı pek olmadı bende cnm:1hug:

ayy badem yağı ya da öle normal krem sürmeyinnnnnnnnnnnnnn kıllanmaa yapar benden size sölemesii büyütcem die kıllı göğüsleriniz olur sonraa vallaaaa.

Merhaba bayanlar:-) göğüslerim gerçekten çok küçüktü son bir haftadır bi yöntem deniyorum inanılmaz bi değişiklik var formülümü sizlerle paylaşayım pişman olmıycaksınız iyi sonuç alanların allah sevdiğine kavuştursun yönündeki dualarını bekliyorum:DD
Öncelikle her gün adaçayı içmeyi ihmal etmiyoruz bayanlar ama kendimiz demlemeliyiz ve demlediğimiz kısmını süzerek birazını ayırmalıyız günde iki kere adaçayımızı içtikten sonra akşamları adaçayı mersin yağı ve zeytin yağıyla gögüslerimize masaj yapıyoruz daha sonra elma suyunu dondurup buzları gögüsümüze sürerek tekrar masaj yapıyoruz bir başka ayrıntı ise her gün hurma ve kuru üzüm yemeyi ihmal etmiyoruz inanın faydasını göreceksiniz kolay gelsin:D

yaa şimdikk bu hurmaa kuru üzümm kilo yapmıo mu sizde??yapar mı?hurma ne de olsa çok şekerliii.bi de benim sorunum bitki çalarınlaa kuscak gbi oluorum kokularını duydukça ekşimsi olanlar hariç nar çiçeğini içebiliorum bi tekk

Merhaba bayanlar:-) göğüslerim gerçekten çok küçüktü son bir haftadır bi yöntem deniyorum inanılmaz bi değişiklik var formülümü sizlerle paylaşayım pişman olmıycaksınız iyi sonuç alanların allah sevdiğine kavuştursun yönündeki dualarını bekliyorum:DD
Öncelikle her gün adaçayı içmeyi ihmal etmiyoruz bayanlar ama kendimiz demlemeliyiz ve demlediğimiz kısmını süzerek birazını ayırmalıyız günde iki kere adaçayımızı içtikten sonra akşamları adaçayı mersin yağı ve zeytin yağıyla gögüslerimize masaj yapıyoruz daha sonra elma suyunu dondurup buzları gögüsümüze sürerek tekrar masaj yapıyoruz bir başka ayrıntı ise her gün hurma ve kuru üzüm yemeyi ihmal etmiyoruz inanın faydasını göreceksiniz kolay gelsin:D

canım belki önceki yazılarda acıklamışsndır ama ben tek tek okumaya üşendm gece wakti masajı ayrıntılarıyla anlatırmısın lütfen uçlarına değdirmek sakıncalı ama değdirmeden nası yapılıo merak ettim ayrıca cok sewndm senin adına da

canım bide yaşını yazarmısın

kızlar bu masajla tek göğsü büyütebilir miyiz ki benim göğüslerimin büyüklükleri farklı bu aralar daha çok belli olmaya başladı ölüçüsü de 90 öyle olunca bariz farkediliyor biri 85 gibi duruyor:gitme:

canım ama herkesin bi göğsü küçük bi göğsü büyüktürrr dert etme o kadr.ama sen küçük olana yap istersen sadecee

Back