xDDAynen öyle canim InsAllah o günleri de görecezz:lepi:ikna olsalar büyücekler namıssızlar ammma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
xDDAynen öyle canim InsAllah o günleri de görecezz:lepi:ikna olsalar büyücekler namıssızlar ammma
yaa ben bugün çaya başlıcaktım oysa :sinifsinif:aman aman eksık kalsın bıdahamı tovbe agzıma surmem ben bu cayları zaten buyuk olan popomu ıyıce buyuttu goguslerede cok bı fayda etmedı acıkcası yaa kıllanmayı arttırdı valla sımdıkı aklım olsaydı hıc ıcmezdım kızlar benden soylemesı yanı...:1no2:
yaa ben bugün çaya başlıcaktım oysa :sinifsinif:
aman aman eksık kalsın bıdahamı tovbe agzıma surmem ben bu cayları zaten buyuk olan popomu ıyıce buyuttu goguslerede cok bı fayda etmedı acıkcası yaa kıllanmayı arttırdı valla sımdıkı aklım olsaydı hıc ıcmezdım kızlar benden soylemesı yanı...:1no2:
canım yannış hatırlamıyosam senin 6 ayda 8-9 cm büyümüştü. başkasımıydı o yoksa ben hep bu kız bukadar büyütmüş diye gaza geliyodum yanlışmı geldim gaza :uhm:
Merhaba bayanlar göğüslerim gerçekten çok küçüktü son bir haftadır bi yöntem deniyorum inanılmaz bi değişiklik var formülümü sizlerle paylaşayım pişman olmıycaksınız iyi sonuç alanların allah sevdiğine kavuştursun yönündeki dualarını bekliyorumD
Öncelikle her gün adaçayı içmeyi ihmal etmiyoruz bayanlar ama kendimiz demlemeliyiz ve demlediğimiz kısmını süzerek birazını ayırmalıyız günde iki kere adaçayımızı içtikten sonra akşamları adaçayı mersin yağı ve zeytin yağıyla gögüslerimize masaj yapıyoruz daha sonra elma suyunu dondurup buzları gögüsümüze sürerek tekrar masaj yapıyoruz bir başka ayrıntı ise her gün hurma ve kuru üzüm yemeyi ihmal etmiyoruz inanın faydasını göreceksiniz kolay gelsin
Merhaba bayanlar göğüslerim gerçekten çok küçüktü son bir haftadır bi yöntem deniyorum inanılmaz bi değişiklik var formülümü sizlerle paylaşayım pişman olmıycaksınız iyi sonuç alanların allah sevdiğine kavuştursun yönündeki dualarını bekliyorumD
Öncelikle her gün adaçayı içmeyi ihmal etmiyoruz bayanlar ama kendimiz demlemeliyiz ve demlediğimiz kısmını süzerek birazını ayırmalıyız günde iki kere adaçayımızı içtikten sonra akşamları adaçayı mersin yağı ve zeytin yağıyla gögüslerimize masaj yapıyoruz daha sonra elma suyunu dondurup buzları gögüsümüze sürerek tekrar masaj yapıyoruz bir başka ayrıntı ise her gün hurma ve kuru üzüm yemeyi ihmal etmiyoruz inanın faydasını göreceksiniz kolay gelsin