- 13 Haziran 2015
- 5.875
- 19.281
Şş şuna bak hele.
Ne izledim ben az once
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şş şuna bak hele.
Şebeke suyuna mi birsey katiyorlar anlamadim ki degisik degisik hareketler neyseki cok zeki ve bilincli olanlar da var mesela gecenlerde dunya matematik sampiyonu olan bir kuzu vardi sahsen cok sevindimAynen, eskiden de kötü olaylar vardı deniyor. Mutlaka vardır. Ama bence bu kadar boş bir nesil yoktu. Tabi kendimi de katıyorum bu nesile. Benim anneannem gençken tiyatroya gidermiş düzenli olarak mesela.. Şimdiki nesil tiyatronun kapısından bile geçmiyor. Tiktok vs. gibi saçma sapan şeyler hayatımızı doldurdu.
Aaa bak tiyatro kırmızı çizgimdir. Sezonunda her ay 2 oyuna giderdim Korona öncesi. Çok özledim yaaAynen, eskiden de kötü olaylar vardı deniyor. Mutlaka vardır. Ama bence bu kadar boş bir nesil yoktu. Tabi kendimi de katıyorum bu nesile. Benim anneannem gençken tiyatroya gidermiş düzenli olarak mesela.. Şimdiki nesil tiyatronun kapısından bile geçmiyor. Tiktok vs. gibi saçma sapan şeyler hayatımızı doldurdu.
+1Z kuşağının yetişkinler tarafından eleştirilmesini inanılmaz saçma buluyorum, o yaş grubuna ders veren bir öğretmen olarak söylebilirim ki asıl suçlu X ve Y kuşağıdır, anne babaların yanlış tutumudur. Gelişen teknolojiyi, hayat tarzını, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak evladını yetiştiren velilerin çocukları gayet de iyi durumda. Kafasını instagramdan kaldıramayan, sadece laf sokmalı sözler paylaşan ailenin çocuğu da tiktokta kalitesiz içerik üretir. İstisnalar kaideyi bozmaz, armut genelde dibine düşer.
Z kuşağının yetişkinler tarafından eleştirilmesini inanılmaz saçma buluyorum, o yaş grubuna ders veren bir öğretmen olarak söylebilirim ki asıl suçlu X ve Y kuşağıdır, anne babaların yanlış tutumudur. Gelişen teknolojiyi, hayat tarzını, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak evladını yetiştiren velilerin çocukları gayet de iyi durumda. Kafasını instagramdan kaldıramayan, sadece laf sokmalı sözler paylaşan ailenin çocuğu da tiktokta kalitesiz içerik üretir. İstisnalar kaideyi bozmaz, armut genelde dibine düşer.
kimdi bilmiyorum ama bir dr tv de "simdiki cocuklari yetistirebilmek zekalarina yetisebilmek icin o ebeveynlerin hatta etraflarindaki herkesin de folik asit çocuğu olmasi gerekir" demiştiZ kuşağının yetişkinler tarafından eleştirilmesini inanılmaz saçma buluyorum, o yaş grubuna ders veren bir öğretmen olarak söylebilirim ki asıl suçlu X ve Y kuşağıdır, anne babaların yanlış tutumudur. Gelişen teknolojiyi, hayat tarzını, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak evladını yetiştiren velilerin çocukları gayet de iyi durumda. Kafasını instagramdan kaldıramayan, sadece laf sokmalı sözler paylaşan ailenin çocuğu da tiktokta kalitesiz içerik üretir. İstisnalar kaideyi bozmaz, armut genelde dibine düşer.
DoğruZ kuşağının yetişkinler tarafından eleştirilmesini inanılmaz saçma buluyorum, o yaş grubuna ders veren bir öğretmen olarak söylebilirim ki asıl suçlu X ve Y kuşağıdır, anne babaların yanlış tutumudur. Gelişen teknolojiyi, hayat tarzını, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak evladını yetiştiren velilerin çocukları gayet de iyi durumda. Kafasını instagramdan kaldıramayan, sadece laf sokmalı sözler paylaşan ailenin çocuğu da tiktokta kalitesiz içerik üretir. İstisnalar kaideyi bozmaz, armut genelde dibine düşer.
+100000Her kusagın hataları var..x neslinden oncekiler yani dede nenelerimiz evebeynlerimizi sevgisiz buyutmusler.. Erkek cocuguna önem verip kız cocuklarını görmezden gelmişler
Y kusagı bunu kendi evlatlarına yapmamak için cocuklarını sımarttılar her dediklerini yaptılar öğretmenlere şiddet bu neslin cocuklarından geldi.. Öğretmenler saygınlıgını yitirdi bir ara oylama falan Cıkarmıslardı hatta..
Demem o ki zincirleme hata üzerine hata yapıldı sonuc z kusagı oldu
Bu arada nenelerim anlatırdı onların zamanında da koylerde cok sapıklıklar yasanmıs hatta daha fazlaydı derlerdi sadece medya olanıgı olmadıgı için duyulmuyordu o kdr
Sapıklık o zamanda vardı
Hayvan ve cocuk kadın şiddetti bu kadar fazla olduguna inanmıyorum ama.. Bunlar bu cagın utançları.. Birde arkadaşlar toplumumuzu birbirinden uzaklastırmak cocuk sevme komsuluk gibi bizi biz yapan kenetleyen unsurları bilerek yok etme projeleri oldugunu da düşünüyorum. Koronanın bile bu oyunun parcası oldugu yazılıyor..
Yaş günlerini, dişim çıktı partilerini, bebeklikte açılan instagram hesaplarını unutmayalım. Çevrenizde dünya kendi etrafında dönüyor sanan bir çocuk görürseniz X kuşağı olduğu için değil, anne babası şımarttığı içindir. Öğrenci, ailesinin vermediği eğitimi vermeye çalışan öğretmeni veliye şikayet etmekle tehdit edebiliyor siz düşünün.+100000
Bir taraf aşırı baskıcı, sevgisiz biçimde büyütürken diğer taraf şımarttıkça şımarttı.
Dediği alınmadığı için anne babasına tekme atan bir sürü çocuk görüyorum.
Ana babalarımızın yetiştirme tarzı kötüydü bunlarınki çok mu iyi?
Doyumsuz, arsız hiç bir şeye saygısı olmayan bir nesil yetiştirdiler.
Ezdirmeyeceğiz savunacağız diyerek
Konuyu okudum ve bu kadar gerçeklikten uzaklık ve romantiklikten içim bayıldı. 80ler en güzel zamanlardı değirmenle kahve çekerdik tey tey tey. Eski zamanları cennet bahçesi sananlara (cidden böyle düşünüyor musunuz ya) bir yakup kadri, bir refik halit eseri okumalarını tavsiye ediyorum.
Bugün imkanlar daha fazla, bilgiye erişim daha kolay, ömür uzuyor, teknoloji gelişti. Manevi anlamda kendini beslemek ve iyi bir nesil yetiştirmek de insanın kendi elinde yani, bi zahmet.