• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz

vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde ne giyilirse giyilsin... belli bir şartı yok.

illa etek giymek gibi.

ben üzerime ayak bileğime kadar uzun bosbol elbise tarzı bir şey giyiyorum.

dışarı çıktığında yanına bir şey alman gerekebiliyor.ama çoğu camide de var uzun etek falan.üstüne bir ceket alsan yeterli olur herhalde.

Tesettür giyim mağazalarında satılıyor fiyatı 25-30 TL arası, başörtüsü ile bir elbise dersen hepsi bilir. Tek parça olunca taşıması da rahat oluyor, üstelik ince kumaşlardan yapıldığı için sıcakta çok büyük rahatlık. Benimkinin önü boydan boya fermuarlı, dışarıdaysam elbisenin üzerine bile geçirebiliyorum[/

Teşekkür ederim canım bide ona bakayım o zaman.

Bende açığım tesettürlü değilim cok şükür 5 vakit namazimi kılıyorum disari oldugumdada namaz elbisem yanimda oluyor

Arkadaşlar aranızda başı açık olup namaz kılanlar mutlaka vardır.

Merak ettiğim sürekliliği nasıl sağlıyorsunuz dışarı çıktınız, yanınıza şal, tülbent aldınız. Ancak üzerinizde pantolon, tişört var.Yanınızda kıyafetmi taşıyorsunuz. Denedim sürekliliği olmuyor. Bide pantolon ile namaz kılınırmı camilerde görüyorum ama annem olmaz diyor. Pantolonun üzerine uzun hırkayla dahi olmaz illa etek olmalı diyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
İncecik namaz elbileseleri var hac malzemesi satan dükkanlarda filan oluyor onlardan al bitane o işini görür. Allah muvaffak etsin.

Diz kapaklarınızdaki bir hırka tunik ile namaz olur. Camii mdscidlerde de etek gömlek oluyor

Namaz elbisesi ve kırışmayan eşarp gibi birşey var onunla.
Çantamda sürekli oluyor.

Cantaya sığan namaz elbisesi varmiydi ya kizimin cantasi birde benim namaz kuyafeti posetim oluyor taşımasini sevmiyorum ama mescitlerdeki banaz kıyafetlerinide giymek içimden gelmiyor

Back
X