bence firmalar talep doğrultusunda namaz vakitlerine göre mola verecek otobüs seferleri koyabilir, herkesin istediği olmuş olur böylece
bence firmalar talep doğrultusunda namaz vakitlerine göre mola verecek otobüs seferleri koyabilir, herkesin istediği olmuş olur böylece
Iki taraflı sallamasyon var olayda.Biri namaz yasaklansın demiş gibi başlık atmış biri bıçaklar var demiş.Kutuplaşmanın böylesi.
Iki taraflı sallamasyon var olayda.Biri namaz yasaklansın demiş gibi başlık atmış biri bıçaklar var demiş.Kutuplaşmanın böylesi.
canım bıçak olayı haberin içeriğinde var 3. madde de, habere göre yorum yapıyoruz
Nasıl yani? Canım kusura bakma gerçekten anlamadım.
Emniyet müdürlüğü biçak kullanılmadı demiş? Burda problem yok.Bu bıçak olayı nereden çıktı?
ya bi taraftan maç seyrediyorum
yanlış anlamadıysam o açıklamayı oky sonrdan ekledi
o an a kadar ilk mesajdaki habere göre yorum yapıldı
yanlış anlamadıysam en azından ben öyle anladım
Yok ben burdaki yorumlara atıf yapmadım :) Milletvekiliyle haberi yapan tarafa yaptım.Yanlış anlaşılma olmasın :)
ay ne bileyim kutuplaşmışsınız deyince üyelerden bahsediyorsun sandımkusura bakma, biliyosun son günlerde kk karışık olunca
Namaz yasaklansin....
Baslikla içerik arasında hic alaka göremedim.
Boyle bisey olsa hosunuzami gidicek? Ne kadar meraklisiniz insanları kutuplastirmaya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her ne olursa olsun o derece korkunç olmaması beni biraz rahatlattı açıkçası
Yoksa yine müslümanlar etiket yiyecekti
Ama ne kadar üzücü deo lsa tam gerçeği bilmek isterim
Hayir bu olayda müslümanlar etiket yiyecek diye korkuyorsun fakat hiç korkmadan chp için "namazi yasaklayan" parti etiketini
bu baslik ile yapistiriyorsun. Hayir madem baska kaynak yok, bekliyebilirdin. Madem süphe ediyordun, bekliyebilirdin, ama beklemedin.
Ve baslik ile asil makale o kadar çeliskili ki, burda söz konusu sadece bir sorusturma var. Bende mi tuhaflik ama bildigim kadar ile sorusturma ile iftira atilmiyor.
Sadece baze seylerin açiklanmasi istenilmis. Bunun neresi yalnis olabilir? Eger bir olay yoksa buda ortaya çikar.
Ben bu makale ve basligi bir iftiradan baska birsey olarak göremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?