Namaz Yasaklansın

Chess süper fikir.
Bencede en dogrusu ve en adaletlisi öyle olur.
Namaz vakitlerinde duracak otobüslerinin biletlerine " namaz vakitlerinde mola verilir" yazarlarsa, binen insanda bilerek binmis olur.

aslınnda namaz saatlarinde mola olsa güzel olur
kimsede namazını kaçırmamış olur

bence firmalar talep doğrultusunda namaz vakitlerine göre mola verecek otobüs seferleri koyabilir, herkesin istediği olmuş olur böylece

aynı anda yazmışız valla yazını görmedim,yani fikrini çalmadım aynı düşüncedeymişiz :)
ama ben farklı otobüs hayal etmemiştim,namaz kılmak isteyen olduğunda mola verilecek.

Son düzenleme:
Ben de 4 yıl üniversitede gidip gelirken hep regl günlerime gelsin isterdim. Birkaç kez mescitte kıldım,abdest al,giyin derken otobüsü kaçıracaktım az daha...Abdestli binip otobüste kılıyordum.

En iyisi uçak.

Iki taraflı sallamasyon var olayda.Biri namaz yasaklansın demiş gibi başlık atmış biri bıçaklar var demiş.Kutuplaşmanın böylesi.

canım bıçak olayı haberin içeriğinde var 3. madde de, habere göre yorum yapıyoruz

Nasıl yani? Canım kusura bakma gerçekten anlamadım.
Emniyet müdürlüğü biçak kullanılmadı demiş? Burda problem yok.Bu bıçak olayı nereden çıktı?

Nasıl yani? Canım kusura bakma gerçekten anlamadım.
Emniyet müdürlüğü biçak kullanılmadı demiş? Burda problem yok.Bu bıçak olayı nereden çıktı?

ya bi taraftan maç seyrediyorum

yanlış anlamadıysam o açıklamayı oky sonrdan ekledi
o an a kadar ilk mesajdaki habere göre yorum yapıldı

yanlış anlamadıysam en azından ben öyle anladım

ya bi taraftan maç seyrediyorum

yanlış anlamadıysam o açıklamayı oky sonrdan ekledi
o an a kadar ilk mesajdaki habere göre yorum yapıldı

yanlış anlamadıysam en azından ben öyle anladım

Yok ben burdaki yorumlara atıf yapmadım :) Milletvekiliyle haberi yapan tarafa yaptım.Yanlış anlaşılma olmasın :)

Yok ben burdaki yorumlara atıf yapmadım :) Milletvekiliyle haberi yapan tarafa yaptım.Yanlış anlaşılma olmasın :)

ay ne bileyim kutuplaşmışsınız deyince üyelerden bahsediyorsun sandım kusura bakma, biliyosun son günlerde kk karışık olunca

Namaz yasaklansin....
Baslikla içerik arasında hic alaka göremedim.
Boyle bisey olsa hosunuzami gidicek? Ne kadar meraklisiniz insanları kutuplastirmaya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

weiss

Sabırsız bir insan değilim,beklemeyecek biri de değilim heleki 80 yasındakı dedenin namaz kılmasını beklemeyecek hiç değilim ama 20 saatten sonra insanın tahammul noktası hıc kalmıyor.Heleki bindiğin Rize arabasıysa hiç kalmıyor :)

Ranana

Bu soyledıgını anlattıklara ınanmamazlıktan değil inanamazlıktan soyledıgını dusunup acıklama yapacagım.İzmirliyim.6 senem Karadenizde geçti ve artık hiçbir bağım olmamasına rağmen bir yanım karadenizli dıyorum.Bu ayrıntıyı veriyorum cunku soyleyeceğimden Karadenizli arkadaslar alınmasın diyedir...Öyle farklı insanlardır ki dolmuş seyir halindeyken dolmuşu durdurup az bekleyin deyip bakkaldan ekmeğini,sigarasını alıp tekrardan binerler.Oyle keyfekeder öyle şahsına münhasır insanlardır ki bunun bir de şehirlerarası enstantaneleri vardır.Onlardan birini anlattım zaten.Diyeceğim o'dur ki evet 1 kişi için o kadar beklediğimiz olmuştur.

Otobüsler namaz varkitlerine göre koysunlar mantıklı bir seçenek ama.24 saat gidilecek yolu olan verdiğim örnekteki bir seferde bazı namaz vakitlerini tutturamıyorlar.Ben sabah namazında denk gelmiştim misal.Yol üstünde her zaman durdukları yerde durmuştuk ki mola verileli 2,5 saat olmuştu.

çok yaratıcı bir başlık olmuş.

konuya gelirsek, yolcular şey de yapabilsin mesela, hımmm. kızlı erkekli oturanlar evli değilse falan onların yerlerini değiştirsin. mahrem otobüste oturulur mu. hatta kadınların hepsi bir tarafta, diğeri öbür tarafta oturtsunlar.
Sonra güzergahtaki camilere uğrasın otobüs.

bayılıyo onlar kutuplaştrmya insnlrı

Her ne olursa olsun o derece korkunç olmaması beni biraz rahatlattı açıkçası
Yoksa yine müslümanlar etiket yiyecekti

Ama ne kadar üzücü deo lsa tam gerçeği bilmek isterim

Hayir bu olayda müslümanlar etiket yiyecek diye korkuyorsun fakat hiç korkmadan chp için "namazi yasaklayan" parti etiketini
bu baslik ile yapistiriyorsun. Hayir madem baska kaynak yok, bekliyebilirdin. Madem süphe ediyordun, bekliyebilirdin, ama beklemedin.

Ve baslik ile asil makale o kadar çeliskili ki, burda söz konusu sadece bir sorusturma var. Bende mi tuhaflik ama bildigim kadar ile sorusturma ile iftira atilmiyor.
Sadece baze seylerin açiklanmasi istenilmis. Bunun neresi yalnis olabilir? Eger bir olay yoksa buda ortaya çikar.

Ben bu makale ve basligi bir iftiradan baska birsey olarak göremiyorum.

Bu partinin geçmişinde bu yok mu?
Ayrıca biri siyasi bir parti birisi ise Dİn
şüphe ettim diye beklemek zorunda mıyım ben paylaşmak istedim ve paylaştım
Üstelik Milletvekilinin durumu korkunç derece abarttığı da ortaya çıktı haber de doğru çıktı
Bir iftira varsa o da sadece bu başlık değil bıçaklı saldırı iftirasıdır
Başlığı da alakasız bulduğmu ama tek kaynak olarak bunu gördüğümü başlığın bana ait olmadğını da açıkladım

Bir de durum doğru ise müslümanlar o etiketi yiyecek değil ise chp yiyecek ben her ikisini göze alarak paylaştığıma göre burda beni bu konuda yargılama hakkın yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…