- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi enteldantell
-
maşallah canım RABBİM kabul etsin , olsun yine de uğra vakit buldukça,birbirmize destek olmak güzel.Bende çok şükür namazlarımı kılıyorum ama buraya bazen yazamıyorum yatılı misafirlerim var bir yandan da okul işleri derken yoğunum ama hepiniz duamdasınız
Tabiki çok güzel fırsat buldukça buradayım inşallahmaşallah canım RABBİM kabul etsin , olsun yine de uğra vakit buldukça,birbirmize destek olmak güzel.
ayy abdestin yok mu canımBen dişardayim sanirsam benim oglen kazaya kalicak kizlar ya
maşllh canım ben de ezanı bekliyorum, abdest gitmeden kılmak istiyorum.Namazımı kıldım ikindiyi bekliyorum inşallah
yok canim sabah erken ciktim sabah namazini kildim ciktimayy abdestin yok mu canım
hemen bir yer bulsan
oh maşallah namazı beklemek bile güzel.Ben de her zaman yazamıyorum Merve öğretmenim gibiama burdayım takipteyim yazmaya çalışıyorum yine de
Ben de ezanı bekliyorum 4 molası var onda kılacağım inşallah
tüh , nereye gittin bakayım sen .yok canim sabah erken ciktim sabah namazini kildim ciktim
taksimdeyim alişveriş de canimoh maşallah namazı beklemek bile güzel.
tüh , nereye gittin bakayım sen .
canlar ikindi kılındı şükür.
eskiden işyerlerinde mescit bile yoktu ,şükür ki heryerde mescit var da kılınabiliyor
canım taksim cami var orda:)taksimdeyim alişveriş de canim
Kiz abdes alabilsem alicam da yüzümde azcik makyaj varcanım taksim cami var orda:)
ne güzel cami ,inş istanbula gelince orda namaz kılmak istiyorum
hah ben de öyle işte,çantamda makyaj temizleme mendilim mutlaka olur ,ne olur ne olmaz diye,silip abdest almak içinKiz abdes alabilsem alicam da yüzümde azcik makyaj var
Allah affetsin bugun kazaya kaldik artik şimdi eve geciyorum ögleni hemen kilip sonra ikindiyi kilicam
Bana denilcek en son kelime cok harcama kocam alişverise cikarken der bak cok harcamahah ben de öyle işte,çantamda makyaj temizleme mendilim mutlaka olur ,ne olur ne olmaz diye,silip abdest almak için
tamam canım çok harcama yapma:)
az al kız :)
Evet canım öğle namazım birazdan ikindiyi kılacağım buraya yazınca iyi oluyor hemen kılıyorum yazacağım diye
sizi müsrifler siziiiiiiii :)Bana denilcek en son kelime cok harcama kocam alişverise cikarken der bak cok harcama
Artik bana bensedi adam alişverişlerden cikmiyor
hah bak amaç yerini buluyor desene ben de mutlu oldum buna.Evet canım öğle namazım birazdan ikindiyi kılacağım buraya yazınca iyi oluyor hemen kılıyorum yazacağım diye
yok kiz kizima dogum günü yapiyorum arkadaşlariyla ona hazirlik :))sizi müsrifler siziiiiiiii :)
Yemeği ocağa koyunca hemen kılıyorum canım Allah razı olsun darısı sabah namazına inşallahhah bak amaç yerini buluyor desene ben de mutlu oldum buna.
haydi bakalım sıra ikindide .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?