- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi enteldantell
öyle mi , o zman harca :)yok kiz kizima dogum günü yapiyorum arkadaşlariyla ona hazirlik :))
RABBİM sağlıklı ömür hayırlı evlat nasip etsin cnm ,nice yıllarınız olsun inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle mi , o zman harca :)yok kiz kizima dogum günü yapiyorum arkadaşlariyla ona hazirlik :))
sana dedim dimi telini ver bana diye:)Yemeği ocağa koyunca hemen kılıyorum canım Allah razı olsun darısı sabah namazına inşallah
Cok teşekkür ederim kuzum allah razı olsunöyle mi , o zman harca :)
RABBİM sağlıklı ömür hayırlı evlat nasip etsin cnm ,nice yıllarınız olsun inş.
Bende ikindi namazını şimdi kılabildim . Hamuru yoğurmuştum mayasını almış pide yaptım bende akşama şimdi uzanıyorumAllh razı olsun canım amin inş
canlarım eve gittim
tavuklu pilav yaptım,evi topladım,abdest aldım öğleni kıldım işe döndüm
sizde durumlar nasıl
oh rahatlık geldi dimi kılınca :)Bende ikindi namazını şimdi kılabildim . Hamuru yoğurmuştum mayasını almış pide yaptım bende akşama şimdi uzanıyorum
Aynen öyle oldu şimdi akşam okundu abdest alıp kılacağımoh rahatlık geldi dimi kılınca :)
maşallah canım
Bir hafta aradan sonra geldim akşam ezanı okundu şimdi, namaz kılmaya gidiyorum
Oh maşallah. Ben de kıldım, yemekten sonra da yatsıyı kılıp buraya yazıcamAynen öyle oldu şimdi akşam okundu abdest alıp kılacağım
Şimdi kıldım feracem ile yatsıyı bekliyorum okunsun
Allah razı olsunAkşamda tamamdır herkese dua ettimmm
Oh maşallahŞimdi kıldım feracem ile yatsıyı bekliyorum okunsun
Dinlen canım, ben de yopundum dinlenicem, yatsıyı mutlaka kılan yazsın olur mu, sabaha görüşmek üzere. Allaha emanet olun.Yatsı okunuyor abdestli bekliyordum kılıp, sonra çay keyfi yapıp dinleneyim bu gün işyerinde çok yoğundum
Sabah namazında görüşmek üzere herkese hayırlı geceler
Bende kıldımm sofra topla çay şu bu derken bu saat olmuşYatsı okundu mu kızlar
Burda okundu
Haydin namaza abdestler kaçmadan:)