- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.541
Başardım başardım
BurdaSecde'de Huzur Bulanların Huzurunu Artır Allah'ım. Huzurundan Mahrum Olanlara da Huzur Nasip Et Allah'ım..
Huzur bulanlar buralardami ?
Cookiie Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora C ceycey0406 Minnosprenses m@sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8 Catlak-kurabiye
Şimdi gidiyorum inşallahAllah'ım "Abdest" İle Hicrîtim Sanadır. Namazımın"Lezzetini'' Artır.
Aşk İle "Rükû"ya Vardır. Dönüş Ancak Sanadır..
Namaz Vakti Canlar@mimariye Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora C ceycey0406 Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
Bekliyorum ben beybim ❤Allah'ım "Abdest" İle Hicrîtim Sanadır. Namazımın"Lezzetini'' Artır.
Aşk İle "Rükû"ya Vardır. Dönüş Ancak Sanadır..
Namaz Vakti Canlar@mimariye Z Zerre Cemoos M MaviMabellee D u t Magnifiaque i p e k Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE ASSOSyal A Asaletanne COLIN Niloyatospikk Aktif Lora C ceycey0406 Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer Keira- . nightingale62 clara Begonya2 F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
Harikasınız KızlarrrrrrrBekliyorum ben beybim ❤
Şimdi gidiyorum inşallah
500 aldim.1000 tane de dut ağacı arkadaş almış
Kelimi tevhit 2000 salavat 25000 kızlar
Bende 500 er alıyorum tevhit 1500 salavat 1500 kaldı500 aldim.
SALAVAT 2000 kaldı.
Çekiyorum canım az kaldı@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
Cemoos
M MaviMabellee
NilMeSeKer
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
Meybuz
COLIN
Amazing family
D u t
C ceycey0406
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
Kahve __Kokusu
Kızlar tesbihler çekiliyor mi hatırlatayım dedim cumartesiye az kaldı rabbin ihdasınızı görsün duamızı kabuk etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?