- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #8.141
Rana için vakia okudumKızzzzz Wilma11 mmmmmmmmm görüyomusun benı ses ver da
Fetih okucam
Çok geciktim kusura bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rana için vakia okudumKızzzzz Wilma11 mmmmmmmmm görüyomusun benı ses ver da
Cok memnun oldum cnm yasıtmısız aslındaAnladım cnm bende 26 yim samsunluyum İstanbul da yaşıyorum bende
Sen tamamlayınca yazarsın canım o zmnRana için vakia okudum
Fetih okucam
Çok geciktim kusura bakma
Aynen cnm bende çok memnun oldum iyiki tanışmışız ⚘Cok memnun oldum cnm yasıtmısız aslında
Sen tamamlayınca yazarsın canım o zmn
İyiki canım vallaAynen cnm bende çok memnun oldum iyiki tanışmışız ⚘
❤İyiki canım valla
Okudum. Allah kabul etsinMorrmeneksee İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (M)
B butimar (M)
Meybuz
Minnosprenses
Wilma11
i p e k
Aktif Lora
mavikelebek34 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (m)
visnetozu (m)
B butimar (m)
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Wilma11
Minnosprenses
i p e k
SoLeiL12
Meybuz
Ben geriden geliyorum kuzumKızlar mavikelebek ıcın sadece 9 kısı bildirim yapmıs mazeretliler dısında.
Tek tek bakmaktansa hepınızı etıketlemek daha mantıklı geldi. Bıldırım yapmayanlar (mazeretli dısında) yapabilir mi sımdı lütfen
@Ada-anne
Wilma11
visnetozu
Meybuz
Eymen-in Clnar-in Annesi
R rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
sweetgirlcandy
i p e k
Ssevincli
Ssevincli abla
Morrmeneksee
mavikelebek34
Aktif Lora
SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
SUHAN
Olursa muhakkak katılmak isterimmmBenim bı ara yıldız yukseltmek ıcın grubum vardı o sıra bırbırımıze cesıtli dualar okuduk
Ayetel kürsi
Nazar ayeti, fatiha, nas, felak, inşirah, duha ve bu esma dan o sıra o kdr ıyı gelmıstıkı anlatamam.
Yıne acarım bızler ıcın ıstersenız
Çok iyi oluuurBenim bı ara yıldız yukseltmek ıcın grubum vardı o sıra bırbırımıze cesıtli dualar okuduk
Ayetel kürsi
Nazar ayeti, fatiha, nas, felak, inşirah, duha ve bu esma dan o sıra o kdr ıyı gelmıstıkı anlatamam.
Yıne acarım bızler ıcın ıstersenız
Rana20 tmm okudum Allah kabul etsin inş :)Kızlar mavikelebek ıcın sadece 9 kısı bildirim yapmıs mazeretliler dısında.
Tek tek bakmaktansa hepınızı etıketlemek daha mantıklı geldi. Bıldırım yapmayanlar (mazeretli dısında) yapabilir mi sımdı lütfen
@Ada-anne
Wilma11
visnetozu
Meybuz
Eymen-in Clnar-in Annesi
R rana20
Kahve __Kokusu
Madammor
Aijoo
sweetgirlcandy
i p e k
Ssevincli
Ssevincli abla
Morrmeneksee
mavikelebek34
Aktif Lora
SoLeiL12
Butimar-
Minnosprenses
SUHAN
Bende geriden geliyorum canım.Morrmeneksee İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (M)
B butimar (M)
Meybuz
Minnosprenses
Wilma11
i p e k
Aktif Lora
mavikelebek34 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (m)
visnetozu (m)
B butimar (m)
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Wilma11
Minnosprenses
i p e k
SoLeiL12
Meybuz
Aklımda vardı aslında bırseyler ama subat ayı benım ıcın cok yoğun gececek takıp etmek acısından zorlanırım gıbı geliyor.Morrmeneksee Fetih+vakıa sureleri bitince okunması için aklında olan sureler veya dualar var mı
Okudum. Allah kabul etsin
16. SIRA =) Aktif Lora
~BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ~
OKUNACAK DUALARIMIZ
=) 1 FETİH SURESİ
=) 1 VAKIA SURESİ
NİYETLENME HAKKINDA
ZORUNLU OLMAMAKLA BERABER 2 REKAT NAMAZ KILIP KENDI ADINIZA NİYETLENEBİLİRSİNİZ.
BAŞKASINADA NİYETLENIRKEN ONCE ALLAH RIZASI İÇİN PEYGAMBER EFENDİMİZE VE AILESİNE, BEDİR SAVASINDAKI ŞEHİT OLAN TÜM MÜBAREK ZAATLARIMIZA, ALLAH DOSTLARINA ÖLMÜŞ OLANLARIMIZIN RUHLARINA DAHA SONRA DUA SAHİBİ (ADI-NİCKİ) KARDESIMİZİN NİYETINE OKUYORUM DİYEBİLİRSİNİZ.
NOT =) HERKES ŞİMDİDEN NIYETLENSIN KENDI ADINA Kİ ÖNDEN GİDENLER OLABILIR
BİLDİRİM SAATİ VE MAZERET HAKKINDA;
HERGUN AKSAM SAAT 22.00 DA YENİ KİŞİYE GEÇİLECEKTİR
22.00 'A KADAR BİLDİRİMLERİNİZİ TAMAMLAMIS OLUN LÜTFEN.
HER AKSATILDIĞINDA KARMAŞIKLIKLAR OLABILIYOR TEK RİCAM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLMANIZ ZAMANINDA BİLDİRİMLERİNİZİ YAPMANIZ..
REGL OLAN KİŞİLER MUTLAKA BENI ETIKETLEYEREK BİLDİRİM YAPSIN. REGL BİTİMİNDE KALDIĞI KISIDEN DEVAM EDEREK BİLDİRİMLERİNİ SIRASIYLA YAPSIN LÜTFEN
EĞER BİRİKMESİNİ İSTEMIYORSANIZ ÖNDEN GİDEBİLİRSİNİZ
FAZİLETİ HAKKINDA
HERGUN 3 ADET VAKIA +1 FETİH SURESI OKUMAK MADDİ VE MANEVİ MUTLULUĞUMUZUN SIRRI OLACAKTIR. BUNA INANIN HEM ÖZEL HEM İŞ HAYATINIZDAKİ FARKI ZAMANLA HISSEDECEK VE GÖRECEKSİNİZ.
ZENGİNLİK DUASI OLARAK GECER
TABİ ÖNCELİĞİMİZ ALLAH RIZASI ICIN OLMALI
Vakıa Suresi Okumanın Faziletleri (Faydaları) ve Sırları Nelerdir?
1- Vakıa Suresini sık sık okuyan mümin kullar, kıyamet gününü ve dünyada yaptıkları her şeyden hesaba çekileceklerini hatırlar. Bu ise, müminlerin küçük büyük tüm günahlardan uzak durmasını sağlar.
2- Vakıa suresi, Bakara ve Rahman suresi gibi bolluk ve bereket getiren surelerden biridir. Surenin okunduğu hanede işsiz varsa iş bulur, bekar varsa evlenir.
3- Günde 40 kez sabah ve akşam namazlarından sonra Vakıa Suresini okumak, mümin kulları her türlü kaza ve beladan korur.
MAZERETLİ OLAN ARKADASLARIMIZ
1) mavikelebek34
2) Aijoo
3) SUHAN
4) B butimar
5)
LİSTEMİZ
@Ada-anne
Wilma11
visnetozu
Meybuz
Eymen-in Clnar-in Annesi