- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #8.081
Teşekkürler Allah razi olsun
Vişne cnm sevincli ablası nıyetıne demı. Bi ablası ıcın var bırde kendi ıcın var. Kendısı ıcın tamamdın zaten de bunu ablası ıcın dedın demı belırtmemıssn amaSsevincli okudum Allah kabul etsin
Yarın hem seni hem yarınki arkadaşı okuyacağım canım inşallahBİLDİRİMLER (HEPSİ)
R rana20 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Wilma11 (M)
Kahve __Kokusu İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Wilma11 (M)
Madammor İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
R rana20 (M)
Wilma11 (M)
Aijoo İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
R rana20 (M)
Wilma11 (M)
Minnosprenses (M)
Meybuz (M)
sweetgirlcandy İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Minnosprenses (m)
Meybuz (m)
SUHAN (m)
Wilma11
R rana20
i p e k İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Minnosprenses (M)
Meybuz (M)
SUHAN (M)
Wilma11
Ssevincli İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (m)
Meybuz (m)
Minnosprenses
Wilma11
Aktif Lora
Ssevincli Ablası İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (m)
Meybuz (m)
Wilma11
Aktif Lora
Minnosprenses
Morrmeneksee İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
SUHAN (M)
B butimar (M)
Meybuz
Minnosprenses
sweetgirlcandy
Wilma11
i p e k
Aktif Lora
MenekşemBİLDİRİMLER (HEPSİ)
Wilma11 (M)
Wilma11 (M)
R rana20 (M)
Wilma11 (M)
R rana20 (M)
Wilma11 (M)
Minnosprenses (M)
Meybuz (M)
Minnosprenses (m)
Meybuz (m)
SUHAN (m)
Wilma11
R rana20
Minnosprenses (M)
Meybuz (M)
SUHAN (M)
Wilma11
SUHAN (m)
Meybuz (m)
Minnosprenses
Wilma11
Aktif Lora
SUHAN (m)
Meybuz (m)
Wilma11
Aktif Lora
Minnosprenses
SUHAN (M)
B butimar (M)
Meybuz
Minnosprenses
sweetgirlcandy
Wilma11
i p e k
Aktif Lora
BenBİLDİRİMLER (HEPSİ)
Wilma11 (M)
Wilma11 (M)
R rana20 (M)
Wilma11 (M)
R rana20 (M)
Wilma11 (M)
Minnosprenses (M)
Meybuz (M)
Minnosprenses (m)
Meybuz (m)
SUHAN (m)
Wilma11
R rana20
Minnosprenses (M)
Meybuz (M)
SUHAN (M)
Wilma11
SUHAN (m)
Meybuz (m)
Minnosprenses
Wilma11
Aktif Lora
SUHAN (m)
Meybuz (m)
Wilma11
Aktif Lora
Minnosprenses
SUHAN (M)
B butimar (M)
Meybuz
Minnosprenses
sweetgirlcandy
Wilma11
i p e k
Aktif Lora
Canim sevincli icin okudumBİLDİRİMLER (HEPSİ)
Wilma11 (M)
Wilma11 (M)
R rana20 (M)
Wilma11 (M)
R rana20 (M)
Wilma11 (M)
Minnosprenses (M)
Meybuz (M)
Minnosprenses (m)
Meybuz (m)
SUHAN (m)
Wilma11
R rana20
Minnosprenses (M)
Meybuz (M)
SUHAN (M)
Wilma11
SUHAN (m)
Meybuz (m)
Minnosprenses
Wilma11
Aktif Lora
SUHAN (m)
Meybuz (m)
Wilma11
Aktif Lora
Minnosprenses
SUHAN (M)
B butimar (M)
Meybuz
Minnosprenses
sweetgirlcandy
Wilma11
i p e k
Aktif Lora
Ne güzel eksıklıgının farkına varmıssınNamaz kilmaya alismisim cok şükür, büyük eksiklik hissediyorum kaç gündür. Kulagim hep ezanlari duyuyor. Eskiden farkina bile varmazdim vaktin. Bitsemde bir an evvel başlasam. Ruhen de çöküşe geçtim yine
Bende oyle biriyim. Sukursuz değilim, olmadim asla. Tek eksigim kuran okuma, namaz kılmaktı. Negatigligi atmam lazim sadeceNe güzel eksıklıgının farkına varmıssınbende regl oldugum zaman ruhen çöküyorum. Zaten negatifi cok ceken bırıyım kılmadıgım ve kuran okumadığım zaman cokk cok kotu oluyorum. Okudugum ve kıldığım zaman basta tabı kulluk vazifemi yerıne getırdığim ıcın mutlu oluyorum ama kendım ıcınde terapi gibi oluyor resmen.
Okudugumuz her dua ruhumuza şifa resmen. Ruhumuzun duaya ihtiyacı var gercekten
Yıldız düşüklüğü işte bu maalesefBende oyle biriyim. Sukursuz değilim, olmadim asla. Tek eksigim kuran okuma, namaz kılmaktı. Negatigligi atmam lazim sadece
Evet maalesef. Cok ince dusunen bir insanim. Yıldız düşüklüğü ile ilgili bilgim yok. Fakat genelde nerdeyse her konuda önce negatif dusunceler aklima gelir. Anksiyete var. Bazen kontrol edebilsemde bazen edemiyorum. Genel bir ofke kontrol sorunu da var. Birde Aralık başında ruh halim çok kötüydü en son kendimi ölsemde kurtulsam diye düşünürken bulunca kendimden korktum. Kendime kizdim, iki kiz evladim var.. onlardan vazgecmeyi dusunebilecek kadar kötü bir hayatim yok, duzelmeyecek hic bir şey yok. Psikologa gitmeye başladım. Kendim içimde arayişlardayken sagolsun kahve bana hatirlatti namazimi. Bir de ayni zamanlarda görümcem kabir azabindan bahsetti, kilinmayan namazlardan bahsetti. Sukurler olsun bir vesile olduYıldız düşüklüğü işte bu maalesefcok ınce ve hassas insanlarda olur hep sende mi oylesın
NAMAZ ruhu iyileştiren en güzel şeyNamaz kilmaya alismisim cok şükür, büyük eksiklik hissediyorum kaç gündür. Kulagim hep ezanlari duyuyor. Eskiden farkina bile varmazdim vaktin. Bitsemde bir an evvel başlasam. Ruhen de çöküşe geçtim yine
Evet bende tam oturtamamiş olsamda hayatıma bir duzende getirdi sukurler olsunNAMAZ ruhu iyileştiren en güzel şeyruhen de bedenen de ..bütün gün depresyondan yataktan kalkmak istemeyen ben 5 vakit kalkıyorum cok şükür ..
Ahhh kuzum yaaa sen eşittir benEvet maalesef. Cok ince dusunen bir insanim. Yıldız düşüklüğü ile ilgili bilgim yok. Fakat genelde nerdeyse her konuda önce negatif dusunceler aklima gelir. Anksiyete var. Bazen kontrol edebilsemde bazen edemiyorum. Genel bir ofke kontrol sorunu da var. Birde Aralık başında ruh halim çok kötüydü en son kendimi ölsemde kurtulsam diye düşünürken bulunca kendimden korktum. Kendime kizdim, iki kiz evladim var.. onlardan vazgecmeyi dusunebilecek kadar kötü bir hayatim yok, duzelmeyecek hic bir şey yok. Psikologa gitmeye başladım. Kendim içimde arayişlardayken sagolsun kahve bana hatirlatti namazimi. Bir de ayni zamanlarda görümcem kabir azabindan bahsetti, kilinmayan namazlardan bahsetti. Sukurler olsun bir vesile oldu
Olucak inşaallah canım zamanla canım yemek içmek gibi olucak alışınca aç yatabilirmisin . Gün gelicek yatsı namazını kılmadan gözün aksa torgunluktan kıl madan uyumayacaksin.Evet bende tam oturtamamiş olsamda hayatıma bir duzende getirdi sukurler olsun
Evet gunahtan koruma konusu gercekten dogru.Ahhh kuzum yaaa sen eşittir benbende de var anksiyete yıllardır herşeyin en en kötüsünü düşünmek felaket senaryosu yazmak .. bu hastalığın ilacı maneviyatini yükseltmek çok iyi geliyor ..ben bir yıldır herşeye çıldıran bağıran insan , şimdilerde daha temkinliyim. .namaz çünkü her türlü kötülükten alı koyuyor insanı. Namaz kılan insan bile istiye rahatça günah isleyemiyor. Rabbin geliyor aklına rambim kızar diyorsun . dedikodu yapamıyorsun mesala o kadar namaz kıldım diyorsun .kalp kiramiyorsun. koruyor insanı namaz günahlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?