- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #7.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşleri varmış galiba aypare arkadaşımızın ondan bende atladım onuCanım vısneden sonra sıra aypare ackermn da
sağol kahvem uzun meseleAaaaa geçmiş olsun canım ne oldu
Rabb'im şifa versin canım sen anlatmak istersen ben dinlerimsağol kahvem uzun mesele
Rabb'im yardımcin olsun canım hayırlı bir evlat nasıp etsin canımSelam canlar
Bugün hastanedeydim 2 gündür aksıyor namazladrm
Bu hafta yogunbi hafta
Aşılama süreci baslicak adetimden itibaren 14 iğne verdi piyasa da yok
Bı eczacı raporu incelicez fiyayt bilgisi vericez dedi telefon bekliyorum
Bı de çatlatma iğnesi verdi sanırım 2 çeşit igrn varmış
Bakalm ...
Allah hayırlisini nasıp etsin
Amin canım inşallah dualarınizda bana da yer verinRabb'im yardımcin olsun canım hayırlı bir evlat nasıp etsin canım
Bursa'daki bütün evlat sahibi olmak isteyen tanıdığım tanımadığım herkes dualarım da canım her namazında ediyorum. Rabb'im isteyen bakabilicek herkese Salih hayirli evlat nasip etsin inşaallah canım sanadaAmin canım inşallah dualarınizda bana da yer verin
Merhum Salih kizi tuba
Peki canımmMorrmeneksee kusura bakmayin ama benide listeden cikarabilir misin. Kendi hatmim de oldugundan okumakta zorlaniyorum biraz
Allah razı olsun canim benim hallolsun işlerim anlatırım tabi namazlarimi kiliyorum bu aradaRabb'im şifa versin canım sen anlatmak istersen ben dinlerim
Tamam canim Allah kabul etsin. Benimde 4 vakit tamam yatsiyida kilcam inşallahAllah razı olsun canim benim hallolsun işlerim anlatırım tabi namazlarimi kiliyorum bu arada
Amine Busra 5 vakte devam
Cok sukur 5de5Eki Görüntüle 2990514
5 de 5 yapma Vakti
orjinal19
LesaM
Saliha40
D u t
aypare ackerman
Minnosprenses
ASSOSyal
C Calcifer
K Kitapkontesi