- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.161
Kaç gün okunacak gunde kac tane canim
Bugun öğlen namazı ile başladım kahve kokusu"İsra ( Yolculuk gece yolculuğu demektir )
Miraç İse göğe yükselme demektir..
Eki Görüntüle 2981365
Eki Görüntüle 2981366
NAMAZ VAKTİ
i p e k
@Emma3
@HeLLaa
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
@Migim
orjinal19
@Saliha40
@aypare
@Calcifer
@onyilsonra
@Magnifiaque
@Ahsen555
@Rose36
LesaM
K Kitapkontesi
Amine Busra
Tamam canımKahve __Kokusu bugün mazeretim var.bir hafta sürer.
Bittikten sonra 9 tane okurum . Bunları borç olarak alıyorum.
Artık yeni surede birlikte okuruz eşlik ederim.
Olur canım inşaallah kopma bizden sayfayı takip et gördükçe kilasin gelicek ben ilk KV demi görmüştüm öyle başladımBugun öğlen namazı ile başladım kahve kokusuinsallah daim olur
Harikasin canım Allah Kabul etsinSabah namazi
Öğle namazı
8 kişiyiz kuzum her gün bir tane birimizin niyetine okuyacağızKaç gün okunacak gunde kac tane canim
Aynen canim insallah kopmadan devam ederim tesekkurlerOlur canım inşaallah kopma bizden sayfayı takip et gördükçe kilasin gelicek ben ilk KV demi görmüştüm öyle başladım
Aynen canim insallah kopmadan devam ederim tesekkurler
Ikindi de tamam benim
Canim benim yeni girdim eve . Bir aydir kan vere tahlil yaptira yaptira yoruldum artik. Pazartesi cikacak sonuc. Sagol bitanem dusundugun ve sordugun için. Tabi ogle namazi kacti. Abdestte alma imkanim yok kanamam oldu test yapilinca. Bu halde namaz olurmu ki bilemiyorum.orjinal19 sonuçlar çıktı mı?
İkindi yüklendi ve kılındı bin şükürBeni ve diğer arkadaşları etiketliyip yazabilirsin canım teşvik olur hem sana hem görüp sayfada kılmak isteyenlere hayra vesile olmuş oluruz hepimiz
orjinal19
aypare ackerman
@Rose36
LesaM
K Kitapkontesi
Sabah Namazı
Öğle. Namazı
İkindi yükleniyor
Sagolasin canimm. ALLAHIM razi olsun.Ogle namazim ✔
orjinal19 senin niyetine yasin okudum canim Allah gonlune gore versin insallah
Hatmimden 2 sayfa, baskasi icin baslatilan hatim cuzunden de 1 sayfa okudum
Tamam katilirim o zaman8 kişiyiz kuzum her gün bir tane birimizin niyetine okuyacağız
5 10diya ikindiyi kılacağım sabah öğle tamamBeni ve diğer arkadaşları etiketliyip yazabilirsin canım teşvik olur hem sana hem görüp sayfada kılmak isteyenlere hayra vesile olmuş oluruz hepimiz
orjinal19
aypare ackerman
@Rose36
LesaM
K Kitapkontesi
Sabah Namazı
Öğle. Namazı
İkindi yükleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?