- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.101
Ben ilk gün herkes görsün diye bugünden başlattım kuzum, yarın sabahtan akşama kadar okunacak bugünden de okuyabilirsin dip notZaten ne yapiyrosan kucukken yapilmali
Iyiki yapmissin
Tamamdirokuyum bugun
Benim aksam namazi ✔Tamam canım
akşam namazlerinizi bekliyorum
Tamam o zamanBen ilk gün herkes görsün diye bugünden başlattım kuzum, yarın sabahtan akşama kadar okunacak bugünden de okuyabilirsin dip not
Allah blabul etsin canımBenim aksam namazi ✔
Sarip mest etmek lazim diye biliyorumkızlar kanayan yara varken abdest işini nasıl yapmak gerekir
Mâşâallah bârekallah kuzum sana, saygilar hörmetler sunarımBir yıl Kur'an kursuna gittim yatılı. Merak etme kurallara uygun okuyorum. Ezbere biliyorum Yasin'i
Sende bi tatlılık var hazar beni sana çeken. Sen hâlâ şaşkın mısın sana olan muhabbetime, bi ara öpücük gönderdim diye şaşırmıştınBir yıl Kur'an kursuna gittim yatılı. Merak etme kurallara uygun okuyorum. Ezbere biliyorum Yasin'i
Şükür ya, beni sorma şimdilikSukur 4 vakit tamam canim. Sen nelere yaptin
Arada şaşırıyorum öyleSende bi tatlılık var hazar beni sana çeken. Sen hâlâ şaşkın mısın sana olan muhabbetime, bi ara öpücük gönderdim diye şaşırmıştın
Guzel sonuclarin olsun insallah canim. Rabbim kucagini doldursunKizlar dua edin bana yarın tahlilimi yaptiracagim.bebek icin tedavi goruyorum. Opuyorum hepinizi
Rabb'im hayırlısını nasip etsin inşaallah güzel haberler alırsın canım bu niyetle okuyalım etiket yapıyorum herkesiKizlar dua edin bana yarın tahlilimi yaptiracagim.bebek icin tedavi goruyorum. Opuyorum hepinizi
Cok tesekkür ederimmmm-Aykiz- namaz için burada aktif olabilirsin
Ben mazeretliyim nasıl yapalımRabb'im hayırlısını nasip etsin inşaallah güzel haberler alırsın canım bu niyetle okuyalım etiket yapıyorum herkesi
i p e k
clara
orjinal19
Saliha40
A aypare
@calfiel
Magnifiaque
@Rose36
K Kitapkontesi
Konuştuğumuz gibi canım bitince başlarsın, yetişirsin sen bize 5 dakika'daBen mazeretliyim nasıl yapalım
Daha var hafta sonunu bulurKonuştuğumuz gibi canım bitince başlarsın, yetişirsin sen bize 5 dakika'dane zaman bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?