- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #5.601
Ben buranın çok kişiye vesile olacağını düşünüyorum.Yapsen yap başa tuttur yoklama çek hergun
Geçmiş olsunGünaydın hayrli sabahlar rahatsızım biraz uyanamadim kaşıklarım da ağrıyor ama öğlen başlayabilrsem başlarım hiç uyuyamadım
Sağol canm Allah razı olsunGeçmiş olsun
Geçmiş olsunGünaydın hayrli sabahlar rahatsızım biraz uyanamadim kaşıklarım da ağrıyor ama öğlen başlayabilrsem başlarım hiç uyuyamadım
Allah kabul etsin canım burada var dahaNamaz vakti geldi kılayım namazımı
Nere il benim Adıyaman ❤Allah kabul etsin canım burada var daha
Teşekkür ederim ablam Allah razı olsunGeçmiş olsun
Manisa canimNere il benim Adıyaman ❤
Allah bağışlasın ne kadarlıkBen de düzene sokamadım bir türlü.
Evde küçük bebek de olunca.
Üç buçuk aylıkAllah bağışlasın ne kadarlık
Aslinda şuan en güzel zamanlar eziyeti pek olmuyor büyüdüler mi daha zor benimki 2.5 yaşında yapmadığını bırakmıyor kılarkenÜç buçuk aylık
Ben de o zamanları gelsin diye bekliyordumAslinda şuan en güzel zamanlar eziyeti pek olmuyor büyüdüler mi daha zor benimki 2.5 yaşında yapmadığını bırakmıyor kılarken
Günaydın canım Allah kabul etsinEki Görüntüle 2958122 Bin şükür uyandiran kıldıran huzuruna kabul eden Rabb'ime ....
huzurun mutluluğun adı dir... NAMAZ
Rabb'im hepimizi ortak etsin bu mutluluğa
i p e k clara ASSOSyal Minnosprenses cevizli tarcinli kek D u t Wilma11 Tubismavis Miss Bride yorgun anneanne @Zeynebim2020 E Elif_Eylul
Amin kuzummm günaydın rutin değişmemiş erkencisin çalışıyormusunGünaydın canım Allah kabul etsin
Bende çok beklemiştim şimdi üç aylık zamanlarını özlüyorumBen de o zamanları gelsin diye bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?