- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.485
- 208
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #5.441
Burada şimdi okundu,hemen kalkıp namazımı kılıyorumÖğle vakti yaklaşıyor canlar,
Bismillah diyerek kalkarsak yerimizden gerisi de gelir Allah izniyle
Kahve __Kokusu
clara
Wilma11
Meybuz
ASSOSyal
Amazing family
@Catlak-kurabiye
@cevizli tarcinli kek
@MinnosPrenses
@Buralardutluuugdu
@Hifaa
@Deryat
@rana20
@Morrmeneksee
@DEMREE
@Elif
@Ahtapot Anne
Canım telefonuna uygulama indir, eğer ezanı duyarsan yada uygulamadan bildirim gelirse imkanın varsa hemen herşeyi bırak namazını kıl. Yoksa şeytan aldatıyor vakit geçtikçe zor geliyori p e k senin vesilenle tekrar namaza başlıyorum canım Allah razı olsun
Bırakmamam ve vakit kacirmamam için önerileriniz varsa yazar mısınız? Çünkü bir vakit kaçarsa kötü hissediyorum bir kaç gün sonra da tamamen bırakıyorum. Allahim affetsin
i p e k senin vesilenle tekrar namaza başlıyorum canım Allah razı olsun
Bırakmamam ve vakit kacirmamam için önerileriniz varsa yazar mısınız? Çünkü bir vakit kaçarsa kötü hissediyorum bir kaç gün sonra da tamamen bırakıyorum. Allahim affetsin
Bütün vakitleri geçirmiş olsan bile bir vakit bile olsa kıl ..sonra sonra cugalicak o vakitler merak etme.. hiç kilmamaktansa bir vakit olsun kılayim diye düşün. 0 hiç birşey ifade edmez ama kıldığın bir vakit namaz senin çabanı ifade eder ,Allah a yonelmeni , Allah bu çabanı boşa çıkarmaz kendine yonelene yardım eder, inşallah gerisi gelir..i p e k senin vesilenle tekrar namaza başlıyorum canım Allah razı olsun
Bütün vakitleri geçirmiş olsan bile bir vakit bile olsa kıl ..sonra sonra cugalicak o vakitler merak etme.. hiç kilmamaktansa bir vakit olsun kılayim diye düşün. 0 hiç birşey ifade edmez ama kıldığın bir vakit namaz senin çabanı ifade eder ,Allah a yonelmeni , Allah bu çabanı boşa çıkarmaz kendine yonelene yardım eder, inşallah gerisi gelir..
Allah razı olsunMümin mümine hatırlatmayı sever.
Gerisini ona bırakır.
Öğle vakti geldi canlar
@Nego
Bonus
@Aktif Lora
@Saricivcivcikcik
UcanSupurge
Bana kalp yok muydu
Öğle kılındı şükür ilkindi bekleniyor
Baska kimleri kıskandımEvet bugün kıskanç günümdeyim kahvem
Daha gün bitmedi bakalım akşama kadar nolurBaska kimleri kıskandım
Eyvah eyvahDaha gün bitmedi bakalım akşama kadar noluryeni basladim
Bende ikindiyi bekliyorum okununca abdest alıp kılcamİkindi namazı vakti canlar
Haydi huzura (hayyal es selah)
Haydi kurtuluşa ( hayyel el felah)
Ezan da okunan su cümleler bile yeterli değil ki oturduğumuz yerden kalkmamız için ..
Huzur ve kurtuluşa davet var
Kahve __Kokusu
Wilma11
clara
ASSOSyal
Meybuz
Otrera
@UcanSupurge
Mümin mümine hatırlatmayı sever.
Gerisini ona bırakır.
Öğle vakti geldi canlar
@Nego
Bonus
@Aktif Lora
@Saricivcivcikcik
UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?