Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

i p e k senin vesilenle tekrar namaza başlıyorum canım Allah razı olsun
Bırakmamam ve vakit kacirmamam için önerileriniz varsa yazar mısınız? Çünkü bir vakit kaçarsa kötü hissediyorum bir kaç gün sonra da tamamen bırakıyorum. Allahim affetsin

Canım telefonuna uygulama indir, eğer ezanı duyarsan yada uygulamadan bildirim gelirse imkanın varsa hemen herşeyi bırak namazını kıl. Yoksa şeytan aldatıyor vakit geçtikçe zor geliyor bak şimdi burada okundu mesela ben hemen kilicam yoksa üşenmeye başlarım benderabbim daim etsin inş,40 gün devam edersen bir daha bırakamazsın derler

Ezan okundu mu o an çok acil bir işin yoksa o an o işi bırak ve abdeste yönel. Gerisi kendiliğinden gelir.
Huzurlu olmak istiyorum o yüzden huzura yöneliyorum Allah in huzuru na gidiyorum diye kendinde telkinde bulun.
İnşallah faydası dokunur canim

Bütün vakitleri geçirmiş olsan bile bir vakit bile olsa kıl ..sonra sonra cugalicak o vakitler merak etme.. hiç kilmamaktansa bir vakit olsun kılayim diye düşün. 0 hiç birşey ifade edmez ama kıldığın bir vakit namaz senin çabanı ifade eder ,Allah a yonelmeni , Allah bu çabanı boşa çıkarmaz kendine yonelene yardım eder, inşallah gerisi gelir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…