• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

i p e k i p e k senin vesilenle tekrar namaza başlıyorum canım Allah razı olsun 🤲
Bırakmamam ve vakit kacirmamam için önerileriniz varsa yazar mısınız? Çünkü bir vakit kaçarsa kötü hissediyorum bir kaç gün sonra da tamamen bırakıyorum. Allahim affetsin 😭

i p e k i p e k senin vesilenle tekrar namaza başlıyorum canım Allah razı olsun 🤲
Bırakmamam ve vakit kacirmamam için önerileriniz varsa yazar mısınız? Çünkü bir vakit kaçarsa kötü hissediyorum bir kaç gün sonra da tamamen bırakıyorum. Allahim affetsin 😭
Canım telefonuna uygulama indir, eğer ezanı duyarsan yada uygulamadan bildirim gelirse imkanın varsa hemen herşeyi bırak namazını kıl. Yoksa şeytan aldatıyor vakit geçtikçe zor geliyor🤲💜 bak şimdi burada okundu mesela ben hemen kilicam yoksa üşenmeye başlarım bende🤦‍♀️rabbim daim etsin inş,40 gün devam edersen bir daha bırakamazsın derler💜

Ezan okundu mu o an çok acil bir işin yoksa o an o işi bırak ve abdeste yönel. Gerisi kendiliğinden gelir.
Huzurlu olmak istiyorum o yüzden huzura yöneliyorum Allah in huzuru na gidiyorum diye kendinde telkinde bulun.
İnşallah faydası dokunur canim

Bütün vakitleri geçirmiş olsan bile bir vakit bile olsa kıl ..sonra sonra cugalicak o vakitler merak etme.. hiç kilmamaktansa bir vakit olsun kılayim diye düşün. 0 hiç birşey ifade edmez ama kıldığın bir vakit namaz senin çabanı ifade eder ,Allah a yonelmeni , Allah bu çabanı boşa çıkarmaz kendine yonelene yardım eder, inşallah gerisi gelir..

Bütün vakitleri geçirmiş olsan bile bir vakit bile olsa kıl ..sonra sonra cugalicak o vakitler merak etme.. hiç kilmamaktansa bir vakit olsun kılayim diye düşün. 0 hiç birşey ifade edmez ama kıldığın bir vakit namaz senin çabanı ifade eder ,Allah a yonelmeni , Allah bu çabanı boşa çıkarmaz kendine yonelene yardım eder, inşallah gerisi gelir..
🥰🥰🥰

Bana kalp yok muydu:KK12:
Yaaa sosyalim
heart-1348869_1280.png

Son düzenleme:
Back