- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #5.341
Allah kabul etsin canım ..Dün ve bu gün 5 vakit kılındı
Bendede oluyor kaçırdığım namazlar kazasını kılıyorum bendeAllah kabul etsin canım ..
Ben sadece bugün sabahı kilabildimtemizlik yaptım yengemin evini temizledik taşınacak yarın.. gelince eve kazalarını kıldım ilk defa vakit namazlarını kaçırdım için burkuldu ..
Sabah ogle namazi Tamam simdi ikindi
Allah kabul etsin canım yatsimiz kaldı birSabah ogle namazi Tamam simdi ikindi
Kilmadigim da Namazın bana verdiği suçluluk duygusunu seviyorum ... iyiki böyle bir duygu var hiç birimiz kılıyor olmazdık16 yaşımdan beri tam 16 senedir namaz kılıyorum . Genel anlamda vakit kaçırmıyorum. Ama bazen uzun yolda olursam kaçıyor tabi.
Namazi vicdanla kilmamiz lazım. Yani kaçırdığimiz namaza vicdanimız izin verince bi dikiş tutturamayız. Namazi bir vicdan sorumluluğu hâline getirmek lazim. Kılmayınca huzursuz olmak lazim. Ve bu psikolojik olarak yorucu gerçekten yorucu.
Hic kolay değil. Bence en zor ibadet namaz. Çünkü bir süreklilik istiyor.
Sabah namazina kalkmanin yolu erken yatmaktır arkadaslar. Gece 3 te yatip da sabah 5te namaza kalkmak cok zor.
Yatsıyı okununca kılmak gerek. Vakit ilerledikçe 13 rekat olan namaz önce 33 sonra 43... şeklinde büyüyor kafada. Büyütmeden kılmak lazım.
Çok fazla taktik veremiyorum. Ben başladığımda lise okuyordum. Nasıl becerdim nasıl oturttum inanın bilemiyorum.
Yaş ileŕledikce daha zor olacak. Şimdiden başarmak lazım.
Kolay gelsin hanımlar. Allah kabul etsin❤
Hadi inşallah gelde beraber tutalım sen benSelam
Kısa süre sonra dönecegim
Özledim namazımı
Oruç tutacagım inşallah
Bugün duş aldım ama bitmedi
Başlayınca gelir.. adet dönüşü oluyor halsizlik ...Bugün duş aldım ama bitmedi
Salı biter galibahiç de halim yok
Kız sen nerdesinInterneti biten bir sosyal varmış
Internetim bitti ciceemKız sen nerdesin
Geldim bariInternetim bitti ciceem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?