• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Screenshot_20211029-070904~2.jpeg

Screenshot_20211029-070914~2.jpeg

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.

cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek

Wilma11 Wilma11

i p e k i p e k

clara clara

Magnifiaque Magnifiaque

Cemoos Cemoos

Meybuz Meybuz

Hannaz Hannaz

Nefes0858 Nefes0858

D u t D u t

Asliq Asliq

yorgun anneanne yorgun anneanne

LesaM LesaM

GeyikliGece GeyikliGece

Havva Aras Havva Aras

aypare ackerman aypare ackerman
@Roseaysea

Eklentiler

• Screenshot_20211029-070828~2.jpeg
    Screenshot_20211029-070828~2.jpeg
    193,7 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20211029-070828~2.jpeg
    Screenshot_20211029-070828~2.jpeg
    193,7 KB · Görüntüleme: 22
16 yaşımdan beri tam 16 senedir namaz kılıyorum . Genel anlamda vakit kaçırmıyorum. Ama bazen uzun yolda olursam kaçıyor tabi.

Namazi vicdanla kilmamiz lazım. Yani kaçırdığimiz namaza vicdanimız izin verince bi dikiş tutturamayız. Namazi bir vicdan sorumluluğu hâline getirmek lazim. Kılmayınca huzursuz olmak lazim. Ve bu psikolojik olarak yorucu gerçekten yorucu.

Hic kolay değil. Bence en zor ibadet namaz. Çünkü bir süreklilik istiyor.

Sabah namazina kalkmanin yolu erken yatmaktır arkadaslar. Gece 3 te yatip da sabah 5te namaza kalkmak cok zor.

Yatsıyı okununca kılmak gerek. Vakit ilerledikçe 13 rekat olan namaz önce 33 sonra 43... şeklinde büyüyor kafada. Büyütmeden kılmak lazım.

Çok fazla taktik veremiyorum. Ben başladığımda lise okuyordum. Nasıl becerdim nasıl oturttum inanın bilemiyorum.

Yaş ileŕledikce daha zor olacak. Şimdiden başarmak lazım.

Kolay gelsin hanımlar. Allah kabul etsin❤

16 yaşımdan beri tam 16 senedir namaz kılıyorum . Genel anlamda vakit kaçırmıyorum. Ama bazen uzun yolda olursam kaçıyor tabi.

Namazi vicdanla kilmamiz lazım. Yani kaçırdığimiz namaza vicdanimız izin verince bi dikiş tutturamayız. Namazi bir vicdan sorumluluğu hâline getirmek lazim. Kılmayınca huzursuz olmak lazim. Ve bu psikolojik olarak yorucu gerçekten yorucu.

Hic kolay değil. Bence en zor ibadet namaz. Çünkü bir süreklilik istiyor.

Sabah namazina kalkmanin yolu erken yatmaktır arkadaslar. Gece 3 te yatip da sabah 5te namaza kalkmak cok zor.

Yatsıyı okununca kılmak gerek. Vakit ilerledikçe 13 rekat olan namaz önce 33 sonra 43... şeklinde büyüyor kafada. Büyütmeden kılmak lazım.

Çok fazla taktik veremiyorum. Ben başladığımda lise okuyordum. Nasıl becerdim nasıl oturttum inanın bilemiyorum.

Yaş ileŕledikce daha zor olacak. Şimdiden başarmak lazım.

Kolay gelsin hanımlar. Allah kabul etsin❤
Kilmadigim da Namazın bana verdiği suçluluk duygusunu seviyorum ... iyiki böyle bir duygu var hiç birimiz kılıyor olmazdık 🤗 çok haklısınız namazda devamlılık şart uyku yemek yemek gibi hayatımıza katmaliyiz manevi huzur veren namazı ..

Merhaba, ben de sürekli başla kıl regl ol ara ver döngümden çıkıp namazı hayatımın - olması gerektiği gibi- olmazsa olmazı yaparak devamlı bir şekilde namaz kılmak istiyorum. Özellikle sabah namazlarında zorlanıyorum ama eşim 6.45’te işe gidiyor ve ben 3 senedir ona kahvaltı hazırlamak İçin kalkıyorum. Kalkmışken hemen abdest alıp kılıyorum bi 20 gündür de. İnşallah devam edebilirim, Allah namazlarımızı da dualarımızı da kabul etsin🤲

Back