- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #5.041
Allah kabul etsin canımÇok şükür günlük namaz kılındı
1 günlük kaza namazı kılındı
Allah kabul etsin canımAllah kabul etsin
Sabah 308 defa ya rezzak
150 salavat
100 la havle
300 ya Allah zikir çektim
Sabırsızlanıyor yanına gelmek için ..sen ne güzel bir arkadassiniz. herkez arkadaşının saçina giysisi ne özenirken ,sen beni oruca özendiriyorsunNamazlar eskiye oranla daha düzenli gidiyor maşallah diyeyim kendime
Kaza orucu ödeniyor. Şükür 9.gunumdeyim.
Gunluk 100 salavat okunuyor.
Bu kadar.
Geri kalan zamanda dünya koşturmacasi
Hayırlı Sabahlar canımHayırlı sabahlar
Sen de beni namazaSabırsızlanıyor yanına gelmek için ..sen ne güzel bir arkadassiniz. herkez arkadaşının saçina giysisi ne özenirken ,sen beni oruca özendiriyorsun
Aslinda şöyle bir sey var.Su geçirenden aldiydim
Hemen kalkıyorumEki Görüntüle 2933253 Eki Görüntüle 2933256 Eki Görüntüle 2933257 Eki Görüntüle 2933259 Eki Görüntüle 2933260 Eki Görüntüle 2933262 Eki Görüntüle 2933263
Rabb'im bizlerede nasip etsin inşaallah gitmeyi
C Cevizli tarçınlı kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
aypare ackerman
@Asyaa561
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
GeyikliGece
nanim
L Limonlu Su
ASSOSyal
Eki Görüntüle 2933264
Allah kabul etsin canımHemen kalkıyorum
Nasılsın kuzuM. bu ara o kadar yoğunum ki buraya bile çok yazamıyorum kuzuAmin kahvem ınş
Çok şükür iyiyim kahvem yok bi yaramazlık. Bazen yoğunluk gerekiyor canım o boşluk her zaman iyi degilNasılsın kuzuM. bu ara o kadar yoğunum ki buraya bile çok yazamıyorum kuzu
Şükür canım kurs ev işi derken Geceleri oturan benÇok şükür iyiyim kahvem yok bi yaramazlık. Bazen yoğunluk gerekiyor canım o boşluk her zaman iyi degilsen nasılsın nasıl gidiyo
Rabbim güzel kosturmacalar versin inş kahvem, kötü günler göstermesin yeter miŞükür canım kurs ev işi derken Geceleri oturan benbitap düşüyorUm kuzu şükür halimize
Aminnn kuzuM benimRabbim güzel kosturmacalar versin inş kahvem, kötü günler göstermesin yeter mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?