- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.021
Amin inşallah canımOluyordu kılarken, zaten genelde de olur bana, olmasa daha iyi tabi ama olsun borcumuzu ödemiş oluyoruz, sevabı da eksilmesin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımOluyordu kılarken, zaten genelde de olur bana, olmasa daha iyi tabi ama olsun borcumuzu ödemiş oluyoruz, sevabı da eksilmesin inşaallah
Olmazmi canım dün ne yediğimi hatırlamıyorum on sene önceki birşeyi hatırlıyorum namazda şeytanın yıldırma çabası canımKizlar namazdayken kafama başka başka şeyler geliyor alakasız bazen kendimi çok iyi verirken bazen kendimi veremiyorum namaza sizde de oluyor mu ne yapıyorsunuz
Bende canimÇok güzel gözlerim dolarak okudum ❤
Bende canimÇok güzel gözlerim dolarak okudum ❤
Rabb'im bizede sefaatini nasip eylesin inşaallah gül kokulu peygamberimizinBende canim
Gülsem mi uzulsem mi bilemedimOlmazmi canım dün ne yediğimi hatırlamıyorum on sene önceki birşeyi hatırlıyorum namazda şeytanın yıldırma çabası canım
Oluyor maalesef hafif sesli okuyarak kilmaya calisiyorum gidiyor o zamanKizlar namazdayken kafama başka başka şeyler geliyor alakasız bazen kendimi çok iyi verirken bazen kendimi veremiyorum namaza sizde de oluyor mu ne yapıyorsunuz
Sevin şöyle,boş eve hırsız girmez. sen şimdi aylak aylak evde otursaydin hiç sesi çıkmazdı ama sen namaz kılarken Rabb'ine yaklasiyorsun .sevap kazanıyorsun.. şeytanin amacı ne ?seni bu yoldan döndürmek kötülüğe itmek Rabbinden uzaklaştırmak .. daha çok yaklaşicaksin namaza daha yavaş kıl namazı Rabb'inin huzurunda olduğunu hayal et canım..Gülsem mi uzulsem mi bilemedim
Bende bı tek bende zannettim kendimi veremiyorum diye üzüldüm açıkçasıOluyor maalesef hafif sesli okuyarak kilmaya calisiyorum gidiyor o zaman
Bunu bebde sormak istiyordum kurtulamadım ben bundan bir türlüKizlar namazdayken kafama başka başka şeyler geliyor alakasız bazen kendimi çok iyi verirken bazen kendimi veremiyorum namaza sizde de oluyor mu ne yapıyorsunuz
Bundan sonra namaz kılarken dikkat edeyim canim allah razı olsunL Limonlu Su . ve aypare ackerman
arkadaşlarımiz için
Eki Görüntüle 2931383 Eki Görüntüle 2931384
ASSOSyal
morrmenekse
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
GeyikliGece
nanim
Sendende kuzum dert aynı bende çok kayiyorum namazda birşey düşünürken buluyorum kendimiBundan sonra namaz kılarken dikkat edeyim canim allah razı olsun
Evet odaklansamda 2 dk sonr gene aynı oluyorSendende kuzum dert aynı bende çok kayiyorum namazda birşey düşünürken buluyorum kendimi
Aminn inşallahBende canim
Rabb'im bizede sefaatini nasip eylesin inşaallah gül kokulu peygamberimizin
Allah kabul etsin inşallahRabb'im sen bizi güneş .gibi parlayan kullarından Eyle, Sevginle merhametinle
Namaz Vakti Canlar
Eki Görüntüle 2931902
ASSOSyal
morrmenekse
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
aypare ackerman
L Limonlu Su
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
GeyikliGece
nanim
Öğlen namazı kıldımRabb'im sen bizi güneş .gibi parlayan kullarından Eyle, Sevginle merhametinle
Namaz Vakti Canlar
Eki Görüntüle 2931902
ASSOSyal
morrmenekse
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80