• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

İşe gelene kadar üç dua zikir çektim
Zikir çekmek benim favorim oldu bi anda 😍 adım atarken yürüyüş yaparken ne kadar cabuk geçtigi anlamıyorsun o an Allaha odaklanıyorsun çok güzel duygu tavsiye ederim 💗💗💗🌺

İşe gelene kadar üç dua zikir çektim
Zikir çekmek benim favorim oldu bi anda 😍 adım atarken yürüyüş yaparken ne kadar cabuk geçtigi anlamıyorsun o an Allaha odaklanıyorsun çok güzel duygu tavsiye ederim 💗💗💗🌺
Bende çok severim otururken sıkılırım hatta kalkar gezerim zikir çekerken 🤗

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu bu sabah namaza başladım 😘 senden bildirim gelmeden önce kıldım namazımı😊 beni azimlendiriyorsun teşekkürler. Her gün bildirim geldiğinde utanıyodum namaz kılmadığım için . Çok şükür bu sabah başladım

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu bu sabah namaza başladım 😘 senden bildirim gelmeden önce kıldım namazımı😊 beni azimlendiriyorsun teşekkürler. Her gün bildirim geldiğinde utanıyodum namaz kılmadığım için . Çok şükür bu sabah başladım
Çok sevindim canım benim daim olsun inşaallah güzel paylaşımlar bekliyorum o zaman senden 😍😘😘

Rabb'im günümüzü bereketli ömrümüzü hayırlı kılsın inşaallah ♥️♥️
Screenshot_20211020-040319~2.jpeg

cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11
i p e k i p e k
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz
Masallardiyarii Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor Madammor
Hannaz Hannaz
Cilekkokusuu Cilekkokusuu
Nefes0858 Nefes0858
B benim adim karpuz
D u t D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne yorgun anneanne
OraEtLabora OraEtLabora
aypare ackerman aypare ackerman
Havva Aras Havva Aras
Minnosprenses Minnosprenses
Saliha40 Saliha40
Rokoko_ Rokoko_
GeyikliGece GeyikliGece
nanim nanim
L Limonlu Su
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Asliq Asliq

Back