- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #5.081
Çok şükür sen nasılsın ❤Günaydin canım nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür sen nasılsın ❤Günaydin canım nasılsın
Çok Şükür iyiyiim elhamdülillahÇok şükür sen nasılsın ❤
Bende çok severim otururken sıkılırım hatta kalkar gezerim zikir çekerkenİşe gelene kadar üç dua zikir çektim
Zikir çekmek benim favorim oldu bi anda adım atarken yürüyüş yaparken ne kadar cabuk geçtigi anlamıyorsun o an Allaha odaklanıyorsun çok güzel duygu tavsiye ederim
Kizlar bir sure burda olmayabilirim arada gircem ama bu surecte namazimi kilip orucumu tutcam insallah hakkinizi helal edinEki Görüntüle 2935982
Hayır Sabahlar
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
B benim adim karpuz
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
aypare ackerman
@Asyaa561
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
GeyikliGece
nanim
L Limonlu Su
ASSOSyal
Asliq
Neden kuzummm hayır mıKizlar bir sure burda olmayabilirim arada gircem ama bu surecte namazimi kilip orucumu tutcam insallah hakkinizi helal edin
Biraz uzaklasmam lazim Kuzum arada girerimNeden kuzummm hayır mı
Çok sevindim canım benim daim olsun inşaallah güzel paylaşımlar bekliyorum o zaman sendenKahve __Kokusu bu sabah namaza başladım senden bildirim gelmeden önce kıldım namazımı beni azimlendiriyorsun teşekkürler. Her gün bildirim geldiğinde utanıyodum namaz kılmadığım için . Çok şükür bu sabah başladım
İnşallah hayatım teşekkür ederimÇok sevindim canım benim daim olsun inşaallah güzel paylaşımlar bekliyorum o zaman senden
Oruç tutacak tık ama ben başladımBiraz uzaklasmam lazim Kuzum arada girerim
Oruç arkadaşı da arıyorum haberin olsunİnşallah hayatım teşekkür ederim
Evet benim de var borcumOruç arkadaşı da arıyorum haberin olsun
Günler çok kısa kuzu tutmak çok kolay ne acikiyorsun ne susuyorsun 4 gün ödedim ben şükürEvet benim de var borcum
Oo. Maşallah hsftanın her günü mü tutuyonGünler çok kısa kuzu tutmak çok kolay ne acikiyorsun ne susuyorsun 4 gün ödedim ben şükür
Çok şükür namaza devam kahvemRabb'im günümüzü bereketli ömrümüzü hayırlı kılsın inşaallah
Eki Görüntüle 2936691
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
B benim adim karpuz
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
aypare ackerman
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
GeyikliGece
nanim
L Limonlu Su
ASSOSyal
Asliq
Evett kuzuM hergun bugün 5. Güne kalkacagimOo. Maşallah hsftanın her günü mü tutuyon
Allah kabul etsin kuzum benimÇok şükür namaza devam kahvem