- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #4.961
Bizim okunacak daha Allah kabul etsin canım plaka neresi burası 45Bizde erken okunuyor kıldım ben Allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim okunacak daha Allah kabul etsin canım plaka neresi burası 45Bizde erken okunuyor kıldım ben Allah kabul etsin inşallah
Migim gelmişAkşam kılayım bi
65 17.45 gece okunuyorBizim okunacak daha Allah kabul etsin canım plaka neresi burası 45
19.01 de okundu ezan benim tamam
Eki Görüntüle 2930496
Yemek sonrası bu haldeyim
Sizler ne durumdasıniz ?
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
aypare ackerman
L Limonlu Su
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
5 de 5 mi19.01 de okundu ezan benim tamam
Evet5 de 5 mi
Yatsıyı gece bırakmak bana hiç iyi olmuyor ben hemen okndu mu kilmam lazim yoksa aynı fotodaki gibi oluyorum
Eki Görüntüle 2930496
Sizler ne durumdasıniz ?
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
aypare ackerman
L Limonlu Su
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
Kıs-kan-dım bende yapmaya gidiyorum
Bende kuzu ama bugün oructum yemek yedikten sonra serildim koltuğa kalkamıyorum kaldırın beniYatsıyı gece bırakmak bana hiç iyi olmuyor ben hemen okndu mu kilmam lazim yoksa aynı fotodaki gibi oluyorum
Allah kabul etsin canimBende kuzu ama bugün oructum yemek yedikten sonra serildim koltuğa kalkamıyorum kaldırın beni
Amin canım cümlemizin ibadetlerini İnşaallah bu defa gidiyorum gerçektenAllah kabul etsin canim
Şimdilik bilmediğim bir durumdayım. Lohusalık bitmedi daha. Ama zor benim için, bakalım inşallah,senin yatsı namazı ni Allah kabul etsin
Eki Görüntüle 2930496
Sizler ne durumdasıniz ?
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
aypare ackerman
L Limonlu Su
Havva Aras
Minnosprenses
Saliha40
Rokoko_
Ne kadardır sürüyor canım ?Şimdilik bilmediğim bir durumdayım. Lohusalık bitmedi daha. Ama zor benim için, bakalım inşallah,senin yatsı namazı ni Allah kabul etsin
40 i miza yeni girdik , leke şeklinde geliyor, uzun sürmezNe kadardır sürüyor canım ?
40 gün normal canım birşey kalmamış40 i miza yeni girdik , leke şeklinde geliyor, uzun sürmez
kalk.... kokulu kahvemBende kuzu ama bugün oructum yemek yedikten sonra serildim koltuğa kalkamıyorum kaldırın beni