- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #4.941
Amin canım cümlemizin ,Allah kabul etsin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım cümlemizin ,Allah kabul etsin canim
sabah saat 4te bu bildirim çaldı uygulamada kapattım zannettim sabah sabah en yüksek sesle çalınca eşimin bir uyanışı vardı o uyku sersemligiyle kapatamadim da
Senide aramıza alalım hep beraber 5 de 5 yapalım inşaallahDün bugün namaz aksatmadim, şükür.
Gecen hafta cok parcaladim
Çalışıyormusun kuzu senÖğleni ikindiye yakin kılacağım ben henüz kilmadim
Allah boyle dostlar versin isteOnun sayesinde başladım bende kuzu Allah razı olsun hergun sordu ne zaman başlayacaksın diye ..utancımdan bugün başladım bana kalsa
Yok çalışmıyorum okuyorumÇalışıyormusun kuzu sen
Amin kuzum öyle güzel insanlar tanıdım ki burada Allah hepinizden razı olsunAllah boyle dostlar versin iste
Oy yerim seni ben kaç yaşındasın masallah sanaYok çalışmıyorum okuyorum
Yazdim özeldenOy yerim seni ben kaç yaşındasın masallah sana
Ya bildirim görünce bakim magnim ne yazmış dedim. Benden bahsetmiş nasıl utandımMasallah nur gecti gitti bizi insallah baslayalim olum gelmeden borc kalmasin
Ne zamana kadar ben de geleyim aranizaYa bildirim görünce bakim magnim ne yazmış dedim. Benden bahsetmiş nasıl utandım
Oruca başla kuzu inan ki diyeceksin ki Keşke daha önce baslasaydim ama ilk iki gün zorluyor gibi oluyor ama sonra çorap söküğü gibi geliyor.
Kahveyle özelden yazmıştık sahurda birbirimize eşlik ettik.
Sen de katıl bize oruç arkadaşımız olsun.
Emma da tutuyor.
Borçlarımız bitsin de nafilelere geçelim Allah izin verirse.
Kuzum masallah ne guzel dévam ediyorsun Allah devamini getirmeyi nasip etsin insallah bende basliycam Bir hafta daha duruyum insallah esim evde olunca baslayamiyorumYa bildirim görünce bakim magnim ne yazmış dedim. Benden bahsetmiş nasıl utandım
Oruca başla kuzu inan ki diyeceksin ki Keşke daha önce baslasaydim ama ilk iki gün zorluyor gibi oluyor ama sonra çorap söküğü gibi geliyor.
Emma da tutuyor.
Amiin kahvem Valla Allah’i sevdiren insanlarin sayisi cogalsin insallahAmin kuzum öyle güzel insanlar tanıdım ki burada Allah hepinizden razı olsun
Ya bildirim görünce bakim magnim ne yazmış dedim. Benden bahsetmiş nasıl utandım
Emma da tutuyor.
Gel kuzu gel tutabildigimiz kadar tutacağız inşaallahNe zamana kadar ben de geleyim araniza
Öğlen kıldım ikindiyi bekliyorum bu arada
Bizde erken okunuyor kıldım ben Allah kabul etsin inşallahNamaz Vakti Canlar
Eki Görüntüle 2930393
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos