- 27 Ekim 2017
- 3.715
- 15.842
- 208
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #4.541
Inşaallah, çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım, rabbim gönlüne göre versin inş tez zamanda
Selam Kizlar nasilsinizEki Görüntüle 2919900
Aminnn. Namaz Vakti Canlar
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
@Asliq
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
Şükür kuzum sen nasılsınSelam Kizlar nasilsiniz
Allah iyilik versin Bende iyim biraz cok doluyumŞükür kuzum sen nasılsınbiraz yoğun geçiyor bu ara kurs ev işi
Ne zaman nasipse tatil kuzumAllah iyilik versin Bende iyim biraz cok doluyumtatil ozledim
Ne kursu kahvem
Yaaa harikasin kahvem masallah sanaNe zaman nasipse tatil kuzumtecvid dersleri alıyorum canım Mugeyi de izliyemiyom artık.
Ben çoğunu internetten öğrendim kuzu pekiştirmek için gidiyorum internetten izle bir program var hepsini anlatıyor lamelif kuran yaz Play store uygulamayi indir canımYaaa harikasin kahvem masallah sanaDarisi bana insallah
Hahahaha bende sabah calistigim icin gece izliyorum mugeyi
hamile kaldigim zaman tatil suan maalesef yok
Dur bakim varsa calismaya calisimBen çoğunu internetten öğrendim kuzu pekiştirmek için gidiyorum internetten izle bir program var hepsini anlatıyor lamelif kuran yaz Play store uygulamayi indir canım
Fatih surmeneli adamın adı kuzu çok pratik anlatıyor YouTube dan da bulabilirsin videolarınızıDur bakim varsa calismaya calisim
Kafan dağılır hem bana çok iyi geliyorDur bakim varsa calismaya calisim
Yani kuranla hasir nesir oluruz hemKafan dağılır hem bana çok iyi geliyor
Fayda ondan kuzu bugün hoca o kadar güzel soylediki Arkadaşına anlatsan derdini bir kere dinler iki dinler senlemi uğraşacam der eşin ailen bile bir yere kadar dinler.. Rabb'imin kapısı sonsuz açıkYani kuranla hasir nesir oluruz hem
Keske daha cok zaman ayirabilsekFayda ondan kuzu bugün hoca o kadar güzel soylediki Arkadaşına anlatsan derdini bir kere dinler iki dinler senlemi uğraşacam der eşin ailen bile bir yere kadar dinler.. Rabb'imin kapısı sonsuz açık
Evet kuzum herşeye zaman var ama ona yokKeske daha cok zaman ayirabilsek
Aynen hele ben Vallah ucu ucuna yetistitmeye calisiyorumEvet kuzum herşeye zaman var ama ona yok
Hepimiz öyle kuzu Allah affetsin farzları yapabildiğime şükreder haldeyimAynen hele ben Vallah ucu ucuna yetistitmeye calisiyorum
Günaydın Canim hayırlı SabahlarGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?