- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #4.501
Allah kabul etsin inşaallah canım... az önce bir cenaze geçti evin önünden ardından baka kaldım. bir gün bende o araba olucam Allah nasip ederse tabi..kendimi O kişinin yerine koydum .. ismin bile kalmıyor o kişi oluyorsun cenaze mefta deniyor İnsanlar seni uğurlamak için arkandan geliyor.. hayal ettim bütün bu dünyadaki sevdiklerim Vazgecemediklerim hepsi beni orada bırakıp gelicekler ..İkindi akşam yatsıyı bekliyorum
Ölüm her an olabiliyorAllah kabul etsin inşaallah canım... az önce bir cenaze geçti evin önünden ardından baka kaldım. bir gün bende o araba olucam Allah nasip ederse tabi..kendimi O kişinin yerine koydum .. ismin bile kalmıyor o kişi oluyorsun cenaze mefta deniyor İnsanlar seni uğurlamak için arkandan geliyor.. hayal ettim bütün bu dünyadaki sevdiklerim Vazgecemediklerim hepsi beni orada bırakıp gelicekler ..düşününce ne kadar hüzünq verici ve her an olabilecek birşey
Eki Görüntüle 2919260
Senin seccaden kumlardi Ya Resulallah
Şimdi seccadesi halı olanlar NAmaZ kılmaz oldu ...sen kalbi en temiz İdin Sabahlara kadar ibadet ederdin .. Ummetinse kalbim temiz dedi NAMAZ kılmaz oldu YA Resulallah
Rabb'im bizi sana yönelen NAmaZ kılan kullarından eyle inşaallah ...
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
Asliq
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
Allah kabul etsin inşaallah canım... az önce bir cenaze geçti evin önünden ardından baka kaldım. bir gün bende o araba olucam Allah nasip ederse tabi..kendimi O kişinin yerine koydum .. ismin bile kalmıyor o kişi oluyorsun cenaze mefta deniyor İnsanlar seni uğurlamak için arkandan geliyor.. hayal ettim bütün bu dünyadaki sevdiklerim Vazgecemediklerim hepsi beni orada bırakıp gelicekler ..düşününce ne kadar hüzün verici ve her an olabilecek birşey
Ölüm her an olabiliyorama ölümüne hazırlıklı olmalıyız bende geçen gün video izledim adamin biri kuran okurken bi anda vefat ediyor o anı dedim ki rabbim cennetine mufavvak etsin inş dedim işte biz ölümüne hazirlik yapıyoruz her an olabilir diye namaz kılmak dua etmek oruç tutmak vb rabbim hepmize cennetimize girmeye nasip etsin cenaze aracı görmek başka duygu oluyorum o kişinin yerine konunca nasıl olur diye çok zor
Oysa hepsi dünyada kalıcak .biz ahirete göç edicez ,asıl yerimiz için çalışmaktan da yalan dünyaya dalıyoruz ..dünya işlerine daldık mı ahireti unutuyoruz
rabbim imanla gitmemizi nasip eder inş.
Sabah namazıı , La havle ve subhanallah ve bi hamdihi ile güne başladım
Günaydın kızlar Allah kabul etsin..son bir günüm kaldı geliyorum inşallah aranızagünaydın kızlar
dün beş vakit namazım kılındı
Bende tatile çıktımEki Görüntüle 2919900
Aminnn. Namaz Vakti Canlar
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
Asliq
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
Ben daha tatile çıkmadım
Sistem şaştı
Cikcan amaBen daha tatile çıkmadım
Tatile daha 10 gün varŞapşik, tatilimi ozledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?