- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.761
Yüz rekatı bir gündemi kılacağız50 günlük sabah namazı kazası toplam 100 rekat eder.
Her Perşembe 100 rekat kılalım canım nasıl sana uyar mı
Neden kuzuAllah kabul etsin inş canım benim, gördüm de şuan ben kılamam sanırım
Çok şükür canım, hayırlı işleraleyküm selam sabah namazımı kılmış olarak geldim işime çok şükür elhamdüllah
Bilmem çok gözüktü gözümeNeden kuzu
Hiç sorun değil canım ne zaman istersen bildirebilirsinRabb'im daim etsin inşaallah memleket neresii
Ay ısrar etmek istiyorum kılalım hep beraber ne olur 12 gün birbirimize destek oluruz cnmSüper hesap
Yapandan Allah razi olsun.
Benim baska bi düzenim var kuzu, sabah, ikindi, yatsı öncelikli kılıyorum kazaları, ama gücüm olursa diger vakitlerden de kılıyorum.
Bilmem bilemedim şimdi
Baska katılan olur mu bi bakayim duruma :)
Çok şükür canım, hayırlı işler
Çok sıcak Allah sabır versin geldim Antalya'yaantalya cnm sen nerelisin
Yavru bunu sen deme bari kız ki sen bilmem kaç adım yürüyen kahvesinYüz rekatı bir gündemi kılacağızzor olmazmi kuzu ben hiç kaza namazı kilmadim böyle ilk olacak yukarıda paylaştım 12 günde bir senelik kaza borcunu ödüyorsun her vakit namazından sonra 6 rekât gün sonu 30 rekât ediyor kuzu bunu yapsak nasıl olur
Çok değil kuzu hergun 6 rekât fazla kilincan 12 guncukBilmem çok gözüktü gözüme
Kuzu kılmak değil sorun vakit gün içerisinde bu şekil kilmam mümkün değil kızdan ..anca gece 1 de falan ondan Didim yoksa kılarımYavru bunu sen deme bari kız ki sen bilmem kaç adım yürüyen kahvesin
Çok sıcak Allah sabır versin geldim Antalya'yaİzmir canım
Nem çok var sıcaktan ziyadesormayın biz alıştık sıcağa
izmiri çok severim
Okullar açıldı sanırım ...bu gece biz kılacağızBen de kaza kilamaya calisacagim gun icinde cocuklardan vakit kalmiyor, okullar acilinca daha rahat olurum.
Sen kilabiliyormusun kuzu bu akşam kaza namazı kılacağız inşaallah.. transfer den dolayı sordumAllah kabul etsin herkesin namazlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?