- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.581
KalanAynen canım görmemişim 16000 kalan saol
Rica ederimAynen canım görmemişim 16000 kalan saol
1000 aldım kalan 14.000Kalan15000
1000 aldım kalan 13.0001000 aldım kalan 14.000
Tamam canımHanımlar bugün saat 21:00 de yeni arkadaslarimiz için okumaya devam ediyoruz.lutfen okudum diye bildirmeyi ihmal etmeyelim.
Eylül bebegimiz için Ya Şafi okumaya devam ediyoruz.
KALAN 12.000
Allahümme Ya Evvelü (20 tane)
Ya Varis(20 tane)
Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)
Bugünsev9 (Şevval) ve defne-28 için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.
1-Magnifiaque (Merve)
2-Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4-Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6-Nefes0858 (ferda)
7-Cemoos (Cemile)
8-coconatt (Aysel)
9-ASSOSyal (Elif)
10-Ayca_06 (Ayşe)
11-sev9 (Şevval)
12-defne-28
13-evremmrv (Merve)
14- H halleycik
15- A akimel
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımızKahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE D u t çok teşekkür ederiz
Bende senin için ve kendim için okudumAyca_06 için okudum. Rabbim tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inş
Hanımlar bugün saat 21:00 de yeni arkadaslarimiz için okumaya devam ediyoruz.lutfen okudum diye bildirmeyi ihmal etmeyelim.
Eylül bebegimiz için Ya Şafi okumaya devam ediyoruz.
KALAN 12.000
Allahümme Ya Evvelü (20 tane)
Ya Varis(20 tane)
Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)
Saffat suresi 100. ayet (20 tane)
Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)
Bugünsev9 (Şevval) ve defne-28 için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.
1-Magnifiaque (Merve)
2-Cookiie (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4-Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6-Nefes0858 (ferda)
7-Cemoos (Cemile)
8-coconatt (Aysel)
9-ASSOSyal (Elif)
10-Ayca_06 (Ayşe)
11-sev9 (Şevval)
12-defne-28
13-evremmrv (Merve)
14- H halleycik
15- A akimel
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımızKahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE D u t çok teşekkür ederiz
Kuzum ben yarın ameliyat olacağım kısmet olursa. Ameliyat sonrası adet gibi olabilirim olmazsam okurum ama. Yarın bilgi versem olur mu kesin birşey diyemiyorum çünkü.Cookiie Cemoos Tiniminimavihanim MssPARE Minnosprenses @There is Hope Ayca_06 @Hmea Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t @Asyacoban ASSOSyal evremmrv coconatt Magnifiaque sev9 Nefes0858 @okyanus esintisi H halleycik A akimel defne-28
Arapça bilen arkadaşlar bir ses verin sayımız belli olsun
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunKuzum ben yarın ameliyat olacağım kısmet olursa. Ameliyat sonrası adet gibi olabilirim olmazsam okurum ama. Yarın bilgi versem olur mu kesin birşey diyemiyorum çünkü.
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Canım sen okuyamazsan arkadaşlar birer kez fazla okuruz sen iyi ol yeterki düşünme
Birde bu okuduklarimiz regl zamanı okunabilir bilginiz olsun
Teşekkür ederim canımAllah razı olsun canım ağzına sağlıkÇok geçmiş olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?