nail_art Meme Estetiği Ameliyatı

nail_art

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
8
0
selam kızlar

başlıktanda anlayacağınız gibi bende silikonlular gurubuna katılmış bulunuyorum.. :KK9: ameliyata karar vermeden çok bu sitede bir çok yazı okudum ama bir bilgiyi bulabildiysem ne yazıkki birini bulamıyordum .. o yüzden ameliyatımı olur olurmaz buraya detaylı bi konu açmaya karar vermiştim.. ameliyatımı 02.06.2011 perşembe günü Gazi hastanesinde oldum uzman asistan dr.Hakan Bulam'a.. 275cc yuvarlak pütürlü protez takıldı şuan ki sütyen ölçüm 90-b (ameliyattan önce sütyen bedenim bile yoktu :KK17: )2 hafta geçti ve gayet iyi durumdayım airbaglerimde öyle :KK9: maliyetine gelince 1.100 tl silikonların maliyeti 1.000tl de hastaneye önceden veriyorsunuz taburcu edildiğiniz gün hesaplanıyor eksiği fazlası ona göre ya üstüne ödüyorsunuz yada artan paranızı geri alıyorsunuz ben 230tl geri aldım bu durumda hastaneye 770tl ödemiş oldum.. medikal malzemelerde 160 tl tuttu (sütyen falan).. bu sütyenide 1 ay boyunca takmam gerekiyormuş.. ameliyattan bir kaç gün sonrada sütyenin üstüne bandaj geçirdik oda 20-30 sarılmalıymış ama tabii ara ara çıkarabiliyorsunuz.. cumartesi günüde masaj yapmaya başladım.. tam şeklinin oturması içinde 1 ay geçmesi gerekiyormuş.. ama şuan bile sonuçtan inanılmaz memnunum bu arada Hakan bey çok geç bir DR. fakat sabırlı,her soruya cevap vermekten sıkılmayan,insanı rahatlayan tavrı ona güvenmeme neden oldu..
sanırım yazıp anlatabileceklerim bu kadar kızlar umarım size yardımcı olabilmişimdir.. şimdi airbaglerimin masaj zamanı :76:

canim gecmis olsun,iyi gunlerde kullan cicislerini..sen hangi sehirdesin?bide devlet hastanesinde mi oldun?
fiyat cok iii mmis.

canim gecmis olsun,iyi gunlerde kullan cicislerini..sen hangi sehirdesin?bide devlet hastanesinde mi oldun?
fiyat cok iii mmis.

tşk ederim :KK71:. Ankarada oturuyorum.. evet üniversite hastanesinde.. yarın 1 ayımı dolduracağım..sonuçtan çok memnunum eşimde öyle :KK9:

ee nerelerdesin bi ses ver:)) nasıl oldunn

cnm çok özür geç cvp veriyorum bir hafta kimse cvp yazmayınca merak eden yok sandım.. 1 ayımı dolduruyorum yarın sonuçtan çok çok memnunum .durumumda gayet iyi. Aleiyat izleri çok ince ve kısa duruma bakılırsa pekde göze çarpmayacak hale gelecek.. tek sorun kalıpsız sütyen bulmakta zorlanıyorum ama zaten ihtiyacımda olmadığından pek umursamıyorum :KK19:

Sevgılı naıl art canımcım doktorun meme altınımı kestı nerden yerlestırdı protezı orada koltukaltı uygulaması ıle protez yerlestırıyorlarmı ne kadr surede ıyılestın meme altını tamamenmı kesıyor

Sevgılı naıl art canımcım doktorun meme altınımı kestı nerden yerlestırdı protezı orada koltukaltı uygulaması ıle protez yerlestırıyorlarmı ne kadr surede ıyılestın meme altını tamamenmı kesıyor

Zeynep meme altımı kesti ince ve beni rahatsız etmeyen bir izim var üst görüntü alt görütüyü unutturuyor :KK70: ben koltuk altını hiç sormadım cnm meme ucunu ve meme altını sordum sadece sonundada altından karar verdim..sanırım aşağı yukarı 5 cm kadar kesik var.. bu arada belirtmeyi unutmuşum silikonlar kas üstüne yerleştirildi bende.. Zeynepcim hiç aman aman bi ağrım olmadı hata hiç ağrım olmadı dersem doğru olur.. sadece yüz üstü yatamamak deli ediyordu beni şuan onuda yapabiliyorum.. 2 hafta içinde resim çeker onuda eklerim.. :92:

nail_art çok geçmiş olsun ne güzel senin 1. ayın dolmuş bile keyfini sürmeye başlamışsın...benim 3. günüm dual plan oldum ama benimde aman aman bir ağrım olmadı..bir an önce sporcu sütyenine geçmeyi bekliyorum o da yarın..az kaldı bakalım..güle güle kullan cicişlerini :92:

tesekkurler naıl_art gecmıs olsun darısı bana hala bı doktorda karar kılamadım bıde amelıyat masasaına yatmak bıan korkutyorrr

tesekkurler naıl_art gecmıs olsun darısı bana hala bı doktorda karar kılamadım bıde amelıyat masasaına yatmak bıan korkutyorrr

zeyneptr06 benim de ameliyat öncesi en çok korktuğum konu buydu..ameliyat masasına yatmak..ama inan ki hiçbir şey anlamıyorsun bile..mışıl mışıl uyuyorsun nasıl uyuduğunu bile hatırlamıyorsun..gözlerini açtığında onlara kavuşmuş olmanın keyfi bambaşka..yani meğerse en kolay bölümüymüş ameliyat masasına yatmak..

dr o kadr farklıkı kımı ozelller o kadr para dokucem yapalım amelıyatı hemen dıyebılıyorlar hastayı ruhen hazırlnmasında yard olalımm vs yokk sadece para gelsınnde ank en unlu plastık cerrahı klınıgınde bıle durum aynıı hemen tatılde yapalımm lafa bakk mılyarlar dokecenn sankı kalp amelıyatıı dr tavrı onemlıı amlıeyyatn once bu konuda gazi üniversitesi asısıtanları bu konuda cok profosyoneller ruhen anlıyor dınlıyorlar kafamdakı soruları tek tek cvp lıyorlar uz dr alı mubın aral dr herkese tavsıye ederım yenımahlle devlet hastahanesınde

X