Nafaka artırım hakkında

Bir şey daha merak ettim onun dedesinden kaldı arsa ev yapılıyor bu mirasa giriyor sanırım mal paylaşımı olmuyor. Fakat tapuda annesi ile ortak sanırım daire bunun kendi hakkını çocuğun üzerine vermesini ve o evde ben oturmayı talep edebiliyor muyum?
Çocuğun üzerine dahi yapsa sanırım oturmama izin vermez.

Yanlışlık oldu aynısı yazılmış sildim

Miras yoluyla gelen mal bosanmaya dahil edilmez. Ancak arsaya yapilan ev için masraf yapildiysa talep edebilirsiniz. Tapu ortaksa diger ortaginda sizin oturmaniza izin vermesi lazim sanırım. Dedigim gibi anlasmali bosanmada istediginiz herseyi talep edebilirsiniz onemli olan esinizin kabul etmesi

Evet miras paylaşım olmuyor biliyorum. Ortak harcama olmadı hiç eve. Babası olmadığı için annesi ile adı yazıyor tapuda imza hakkı var ama onun hakkını oğluna verir mi acaba. Gerçi kumarda o evi yiyemez anne imzası olduğu için hiç fikrim yok bu konuda. Kime neye güveneceğimizi şaşırdık. Beraber Eve hayaller kurarken çocukla gidip ben oturamam gerçi üzerime üzerime gelir ev

Annesi ogluna hakkini vermez. Belki satip kumarda yiyecek diye düşünür. Belki yapilacak evden gelir elde edecektir. Bide yanlis anlamayin ama dedemden kalan mali bosandigim esime birakmak istemezdim sanirim

Annesi ogluna hakkini vermez. Belki satip kumarda yiyecek diye düşünür. Belki yapilacak evden gelir elde edecektir. Bide yanlis anlamayin ama dedemden kalan mali bosandigim esime birakmak istemezdim sanirim
Yok yanlış anlamam.
Evet canım kimse istemez o da istemez hakkını tapuda oğluna verir mi diye düşündüm sadece! Kendisi çocuk için izin verse annesi istemeyebilir.

Yok yanlış anlamam.
Evet canım kimse istemez o da istemez hakkını tapuda oğluna verir mi diye düşündüm sadece! Kendisi çocuk için izin verse annesi istemeyebilir.
Vermez zaten miras yoluyla yine ogluna kalacak. Ancak barinma ile ilgili talebiniz olabilir esinizden kira yardimi gibi. Dedigim gibi anlasmali bosanmada protokolun ucu cok açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…