- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
-
bunların içinde kalan embriyoları dondurma işte embriyo yapıştırma yapay zeka bir de transferde serum takılıyormuş onlar var mı? yapay zeka ile mi embriyo elde edildi size nasıl bilgiler verdiler acaba ben de 6. tüp bebek tedavisine başlayacağım yaza nasipse şuan şırnaktayız tedavi için istanbula tayin düşünüyoruz artık maddi manevi çok yorulduk maluk iyi bir yer olsun son olsun diye düşünüyoruzcanım ben cok arastırdım en ıyısı brüksel tüp bebek merkezi ve şişli memorial. cunku tup bebekte en onemlı etken labaratuarının ıyı olması. ve en ıyı embrıyolaglar bu ıkı merkezde var. brükseli tercıh etmeme nedenım klinik olması. yanı bana bır ıslem yapılacak olsa yatıs yapılacak olsa baska hastaneye yonlendırecekler. bu sekılde olsun ıstemedım, ıslem yaptırdıgım kurumun her turlu tedavıye destek vermesını tercıh ettım cunku ne olur ne olmaz.. o yüzden memorial tercih ettım her branstan doktor olması bana guven verdı. fiyatlarıda sanırım normal standartlarda opu ve transfer dahıl 78.500 tl fıyat cıkardılar. pgt yaptırmak ıstersenız embrıyo basına 305 usd
sizin yaş kaç acaba orada fiyat nedir?Ben Şişli Memorial da vuslat bakırla görüştüm iyi bir doktor ama çok gereksiz testler istedi benden daha tüp bebeğe başlamadan 40.000 TL harcadım en son eşime de bir test vermesini söylediler kontrol edeceklermiş güya o da muayenesi sadece 6000 liraydı sonra ben de Atakentteki Acıbadem’de Nadiye Köroğluna gittim Onunla görüştüm ve bu testlerin bizim için çok gereksiz olduğunu söyledi yaşımızdan dolayı ve nadiye hocaya başladım Nadiye hoca çok yoğun bir doktor ön görüşmede yapabiliyor ama nadiye hoca da çok güleryüzlü sorularınıza hiç bıkmadan cevap veriyor ve anında dönüş oluyor nadiye hocaya başladım yani ben cuma günü yumurtalar toplanacak
Merhaba, insallah bu denemenızde bebegınızı kucagınıza alırsınız... benım yasım 30. amh 0,65. 5 yumurta toplandı, 4 ü embriyo oldu. 78.500 tl dedıgım fıyatın ıcınde yumurta toplama oncesı yapılan tahlıller muayneler, yumurta toplama ıslemı ve 1 transfer dahıl. embrıyo pgt ıcın tek embriyo basına 305 usd 4 ü için topkam 45.000 tl gıbı bır rakam ödedık. bahsettıgınız yapay zeka veya dıger ıslemler cın on bılgılendırme yapılmadı ama bence dahıl degıldır.. mesela transferımı anestezılı yaptırmak ıstıyorum bunun ıcın +2450 tl ek ücret bılgısı verdıler.sizin yaş kaç acaba orada fiyat nedir?
merhaba 5 yumurtadan 4 ünün embriyo olması çok iyi bir durum benim de yaş 40 oldu .bakalım yaza tayin olunca hemen tedaviye başlamak istiyoruz nasipse hastaneleri doktorları araştırıyorum hep hele de lab çok çok önemli sadece doktorla da iş bitmiyor .düz hesap ilaçlarla falan bir 200ü gözden çıkarmak gerekiyorMerhaba, insallah bu denemenızde bebegınızı kucagınıza alırsınız... benım yasım 30. amh 0,65. 5 yumurta toplandı, 4 ü embriyo oldu. 78.500 tl dedıgım fıyatın ıcınde yumurta toplama oncesı yapılan tahlıller muayneler, yumurta toplama ıslemı ve 1 transfer dahıl. embrıyo pgt ıcın tek embriyo basına 305 usd 4 ü için topkam 45.000 tl gıbı bır rakam ödedık. bahsettıgınız yapay zeka veya dıger ıslemler cın on bılgılendırme yapılmadı ama bence dahıl degıldır.. mesela transferımı anestezılı yaptırmak ıstıyorum bunun ıcın +2450 tl ek ücret bılgısı verdıler.
Biz şehir dışından gidiş geliş yaptık tedavi öncesi kullanılan vitaminler tedavi ücreti iğneler uçak bileti hepsi içinde 300 bin civarı harcadıkne kadar harcadınız acaba..
evet bu konuda doktordan daha önemlı olan embrıyologlar ve labaratuar gercekten.. evet fıyat ortalama o cıvarları bulacak sanırım.. sisli memorial ın bır pozitif yanıda ılac dozunuza tek bır hekım karar vrmıyor, tahlıl sonuclarınıza göre dosyanız butun tüp bebekcıler tarafından ıncelenıp ılac dozlarınız her kontrole gttıgınızde kurul kararıyla verılıyor. tek bır hekım ınsıfıyatıne bırakılmıyorsunuz. bu durum bana daha da guven vermıstı mesela...merhaba 5 yumurtadan 4 ünün embriyo olması çok iyi bir durum benim de yaş 40 oldu .bakalım yaza tayin olunca hemen tedaviye başlamak istiyoruz nasipse hastaneleri doktorları araştırıyorum hep hele de lab çok çok önemli sadece doktorla da iş bitmiyor .düz hesap ilaçlarla falan bir 200ü gözden çıkarmak gerekiyor
evet şehirdışından gelince edince kolay değil biz de son tedavide şırnaktan ankaraya gittik zor oluyor tedavi esnasında kaç gün kaldınız sürekli kalın denildi mi yoksa takipleri bulunduğunuz yerde yaptırabilirsiniz denildi mi ?bu benim 6.tüp bebeğim olacak iyice araştırıyoruz genetik falan yaptırdınız mı?Biz şehir dışından gidiş geliş yaptık tedavi öncesi kullanılan vitaminler tedavi ücreti iğneler uçak bileti hepsi içinde 300 bin civarı harcadık
evet kesinlikle bence de önemli ben 75 kiloyum hemen mesela 375 ten başlandı ve daha çok yumurtam beklerken 6 yumurta toplandı ve 1 tane kaldı en az 10 tane yumurta toplanır diordum ve kenara dondurulmuşum da kalır derken başkent de hayal kırıklığı yaşadım doktor göğşen hocadan çok memnunum ama lab istediğimiz gibi çıkmadı 3 kimyasal gebelik de yaşadıktan sonra şu katil hücre testini de yaptırmak istiyoruz yapay zeka ile de birleştirme vardır sanırım memorial daevet bu konuda doktordan daha önemlı olan embrıyologlar ve labaratuar gercekten.. evet fıyat ortalama o cıvarları bulacak sanırım.. sisli memorial ın bır pozitif yanıda ılac dozunuza tek bır hekım karar vrmıyor, tahlıl sonuclarınıza göre dosyanız butun tüp bebekcıler tarafından ıncelenıp ılac dozlarınız her kontrole gttıgınızde kurul kararıyla verılıyor. tek bır hekım ınsıfıyatıne bırakılmıyorsunuz. bu durum bana daha da guven vermıstı mesela...
doktor ıle onlıne gorusme saglayıp bılgı alın ıstersenız daha dogru bılgıler aktarır sıze.. benım doktorum yücel sahin. tavsıye ederım kendısını..evet kesinlikle bence de önemli ben 75 kiloyum hemen mesela 375 ten başlandı ve daha çok yumurtam beklerken 6 yumurta toplandı ve 1 tane kaldı en az 10 tane yumurta toplanır diordum ve kenara dondurulmuşum da kalır derken başkent de hayal kırıklığı yaşadım doktor göğşen hocadan çok memnunum ama lab istediğimiz gibi çıkmadı 3 kimyasal gebelik de yaşadıktan sonra şu katil hücre testini de yaptırmak istiyoruz yapay zeka ile de birleştirme vardır sanırım memorial da
Tedavi esnasında İstanbul'da kaldık doktor uzaktan takip etmeyi kabul etmedi. Eşimin kardesi orda yaşıyor orda kaldık. Transfer zamanında uzaktan takip yapıldı. Ben ilçede yaşıyorum ölçümler ve kan için il merkezine gidip geliyorduk. Genetik test yapıldı 5 embriyo gönderdikevet şehirdışından gelince edince kolay değil biz de son tedavide şırnaktan ankaraya gittik zor oluyor tedavi esnasında kaç gün kaldınız sürekli kalın denildi mi yoksa takipleri bulunduğunuz yerde yaptırabilirsiniz denildi mi ?bu benim 6.tüp bebeğim olacak iyice araştırıyoruz genetik falan yaptırdınız mı?
Bazen başka doktor baktığı oluyor muydu, eşim kattiyen erkek doktor istemiyor öyle biri değil normalde ama bu konuda kesin çizgisi bu. Şişliyi bu yüzden eledik. Bazı hanımlardan birkaç farklı doktor arasında döndüklerini duydukdoktor ıle onlıne gorusme saglayıp bılgı alın ıstersenız daha dogru bılgıler aktarır sıze.. benım doktorum yücel sahin. tavsıye ederım kendısını..
Bende 84 kiloyla başlamıştım tedaviye 375 doz kullandım ama kalitesizlik vs yapmadi 12 toplandı 10 döllendi. Buda labaratuvarlarinin kalitesini gösterir. Ben çok memnun kaldım özellikle labaratuvar kısmından çünkü önceki tedavilerimin hepsinde döllenme sorunu yaşadıkevet kesinlikle bence de önemli ben 75 kiloyum hemen mesela 375 ten başlandı ve daha çok yumurtam beklerken 6 yumurta toplandı ve 1 tane kaldı en az 10 tane yumurta toplanır diordum ve kenara dondurulmuşum da kalır derken başkent de hayal kırıklığı yaşadım doktor göğşen hocadan çok memnunum ama lab istediğimiz gibi çıkmadı 3 kimyasal gebelik de yaşadıktan sonra şu katil hücre testini de yaptırmak istiyoruz yapay zeka ile de birleştirme vardır sanırım memorial da
hayır hep kendi doktorumda muaynelerimi oldum, ama yumurta toplama islemini yapam doktor erkekti, bayan varmıydı bilmiyorum. Transferde de kim girer bilmiyorum. Tabi esinizin ve sizin fikrinize saygı duyuyor ve dogru buluyorum inancımız gereği olması gerekende o aslında. Ama ben cerrahi konudada bu islem konusundada erkek doktorların daha basarılı olduklarını düşünüyorum.kadınlar bu konuda daha egoist davranıyor sanki. Yücel bey den Allah razı olsun bakmadan sadece ekrana bakarak be cok kibar sekılde muayne ediyor. Ama dini açıdan bisey demek bana düşmez..Bazen başka doktor baktığı oluyor muydu, eşim kattiyen erkek doktor istemiyor öyle biri değil normalde ama bu konuda kesin çizgisi bu. Şişliyi bu yüzden eledik. Bazı hanımlardan birkaç farklı doktor arasında döndüklerini duyduk
Yorumunuz için teşekkürlerhayır hep kendi doktorumda muaynelerimi oldum, ama yumurta toplama islemini yapam doktor erkekti, bayan varmıydı bilmiyorum. Transferde de kim girer bilmiyorum. Tabi esinizin ve sizin fikrinize saygı duyuyor ve dogru buluyorum inancımız gereği olması gerekende o aslında. Ama ben cerrahi konudada bu islem konusundada erkek doktorların daha basarılı olduklarını düşünüyorum.kadınlar bu konuda daha egoist davranıyor sanki. Yücel bey den Allah razı olsun bakmadan sadece ekrana bakarak be cok kibar sekılde muayne ediyor. Ama dini açıdan bisey demek bana düşmez..
78 bim tl ama zam gelecekti en sonsizin yaş kaç acaba orada fiyat nedir?
Yaşım 25sizin yaş kaç acaba orada fiyat nedir?
evet yeni yıl ile zam gelir kesin78 bim tl ama zam gelecekti en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?