nacizane yagliboya tablolarim

Ne sekilde bir yardim bilemedim simdi.Ama bu konuda egitim veren kurslar var.Çalisiyorsaniz hafta sonkarini ya da hafta içi günlerde aksam saatleri olabiliyorKurslar çabuknasama kaydetmenize yardimci olur.Ama kendim yapnak istoyorum derseniz çok fazla çalismaniz lazim.Yani size ögretilebilecek her tsknigi denrme yanilma yöntemi ile bulacaksiniz.Karakalemle baslamaniz uygundur.Bunun için inceden kalina resim kalemleri var.kalin uçlulari koyu bölgekerde, ince uçlulari daha acik bölgelerde kullanabilirsiniz.Bir de hamur silgi karakalemin olmazsa olmazi.Isik verilen bölgelerde kullanmak için.Faydasi oldu mu bilmem.Ama ayrica bu konularla ilgili çok güzel videolar da var.Size kolay grlsin diyorum.Zor gelmesin.Baslamak basarmanin yarisidir unutmayin.Sabir çok önemli.

Benim sorlarim soyle 1-ponart marka aldigim tualin ustune yagli boyaya baslamadan bir sey suruluyormu? 2-spatula ile boya surerken boya tualin uzerinde takiliyo nasil soyliyim hani yag gibi cekince gitmiyor.Acaba tuvalin ustune buyuzdenmi bisey surulur diye dusundum boya akici olsun diye

Tuale birsey sürmüyoruz.sadece sonradan boya çatlamasin diye resmi detayina inmeden boyuyoruz ama bu islemi sadece boya ve terebentin ile yapiyoruz.yani firçamizi önce terebentine batirip sonra da boya alip boyuyoruz.ikinci kat boyayi da ilk kat boya kuruduktan sonra resim yagi ile birlikte kullaniyoruz .spatula ile yapacaginiz resim de sanirim ilk kat boyayi vurmadiginizdan kaymiyordur.

bende şu an guaj boya yapıyorum karpostaldan mı çalışıyorsunuz biraz daha detaylandırırsanız gerçekten çok hoş duruyor daha hoş duracaktır
Tesekkürler.o resim o kadardi, fazla detay yoktu zaten.bir de fotografini çekerken açisini iyi ayarlayajadigimdan olsa gerek güzel çekemedim.Her türlü begendigim resimi yapiyorum.Bunlar zaman zaman, fotograf zaman zaman da yapilmis tablolardan olusuyor.Ben de sizin resimlerinizi görmek isterim .mutlaka güzeldir.Sevgiler...

şu an yarım kaldı ama yarın koyucam buraya tatlım iyi geceler

Ikinci kat ilk kat kuruyunca surulur demissiniz ama bu boyalar gunlerce kurumuyor.hem bob ross nasil 30dk da resim bitiriyor boyalarin kurumasini beklemeden?

Ikinci kat ilk kat kuruyunca surulur demissiniz ama bu boyalar gunlerce kurumuyor.hem bob ross nasil 30dk da resim bitiriyor boyalarin kurumasini beklemeden?
Ilk kati terebentinle vurunca kuruyor.Hemde 1, 2 saat gibi bir zamanda.Bob rossa gelince onunki de kurumuyordur muhtemelen.Ayrica onun boyalari çok profesyonel ve pahali bir boyaymis duydugum kadari ile bir seferde kapatmasini birakin yag gibi kayiyormus tuvalde.

Oylemii hic bilmiyordum demekki sorun bende degil.sagol canim cevaplarin icin

Rica ederim insanin bildigini paylasmasi çok güzel, yardimci olabildiysem ne mutlu bana.

yahuuu naptınız siz böyle? :)
burada catır catır çatlamış durumdayım...:)
sevgili realıst benım sorularım
1-hangı sehırdesın
2-uzun bir tuvale yaptığın çiçekli resime ne kadar dersin...

ayyy çok beğendim ne güzel bir yetenek hobi olarak mı yapıyorsunuz bence kazanç da sağlayabilirsin...bayıldım...

Hobi olarak basladi aslinda....Isteyene satabilirim de ama elimdekileri degil tabii.Onlarin yasanmisliklari var bende.Isteyene istedigi resimi yapabilirim.Ama herkes fiatini sorduktan sonra vazgeçiyor almaktan.Çünkü simdi dijital baskilar cikti, gerçeginden zor ayirt edebiliyorsunuz.Yagliboyanin yerini tutmasa da daha ucuza geldigi için tercih ediliyor.Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…