Naci Çelik mi Aylin Karanlık mı?

helen78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
21
0
Arkadaşlar sonunda karar verdim cesaretimi toplayıp göğüs büyütmeye ama iki doktor arasında kaldım. Nolur yardım edin şuna da karar versem de artık büyük göğüslere kavuşsambilmiyorumkismile

Arkadaşlar sonunda karar verdim cesaretimi toplayıp göğüs büyütmeye ama iki doktor arasında kaldım. Nolur yardım edin şuna da karar versem de artık büyük göğüslere kavuşsambilmiyorumkismile

Sevgili Helen; Aylin Hanım bana 1,5 ay önce meme küçültme , dikleştirme ve karın germe ameliyatı yaptı. Doktorumun ellerine sağlık opuyorumnanaktan Herşey yolunda ve en önemlisi de ona çok güveniyorum. Naci Bey' in hastaları da sanırım memnunlar.Bu aşmada geriye hastane seçimleri , ücret ve de ikisiyle de görüştükten sonraki içine sinmesi kalıyor. Herşey gönlünce olsun............

Bir şey daha ....Aylin Hanım bana kıyamayıp mideye ve kalçanın yan kısımlarına liposuction da yapmış. Bu bana 2 kat moral oldu. sositososito sositososito

Annejim'e katılıyorum... Doktor seçimi çok önemli. Ben Naci Bey'in hastasıyım. Yaklaşık 2 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası hiçbir kötü sürprizle karşılaşmadım. Ameliyattan hemen sonra sporcu sütyen kullanmaya (bandajım sadece kesilerin üstünde vardı), 2. gün banyo yapmaya, 5. gün yan yatmaya, 6. gün işe ve araba kullanmaya, 7.gün kontrolümde de masaja başladım. Kesinlikle tavsiye ederim. Aylin Hanımla hiç görüşmedim ama çok hastası var. Her ikisi ile de yüz yüze görüşmek faydalı olacaktır. Naci Bey muayene ücreti almıyor.

canım ben de 7 ay önce naci beye gögüs büyütme ameliyatı oldum ve gerçekten çok memnun kaldım,hem duruşları hem yumuşaklıkları çok doğal..ameliyattan kısa süre sonra kendini toparlıyosun,sıkıntı çekeceğin süre zaten 3-4 günü geçmiyor,her iki doktorla da görüş bence ve hangisi ile estetik algın örtüşüyorsa ona ol ameliyatını..

Bende 1 ay önce Aylin Hn.a ameliyat oldum. ılk görüştüğüm doktordu kendisi ve çok güven verdi bana hemen orda kararımı verdim. Çok memnun kaldım. Kendisine resim göndermiştim, daha 1 ay olmasına rağmen göğüslerim o resimdekilerle aynı nerdeyse... Hiç ağrım acım olmadı sadece ilk gün ayağa kalkmak biraz zor oluyor narkozdan dolayı o kadar... Naci Çelikle hiç görüşmedim ama O nun da çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum... Maddi olarak ta Aylin hn. bana uygun gelmişti... Naci beyin biraz pahalı olduğunu duymuştum... Tabi en doğru kararı yine sen verirsin canım bence ikisiyle de görüş önce istersen...

Merhab helen o konuda ümit Yaşar çelemli diye bir dr var bağdat caddesi erenköy de gögüste bir numara çok arkadaşlarım yaptırdı çok memnunlar

Naci Çelik e ameliyat oldum bugün tam 9 ayım bitti.Herşey yolunda çok memnunum.burunla birlikte olmuştum ameliyatımı ve ikisinden de çok memnunum.Maddi konuda da kendisiyle görüşmeden pahalı olduğu yargısına varmaYın.ben de ilk giderken param yetmez ama yine de bi gidiyim diyerek gitmiştim ama düşündüğüm diğer doktorlardan daha uygun olduğunu gördüm.Aylin Hanım la görüşmeye gitmemiştim burunla birilkte olcağım için ikisinde de profesyonel bir doktor olarak Aylin Hanım mı düşünmedim ama göğüste iyi olduğunu burdan okuduklarımla tahmin ediyorum.Netice olarak evet burdan fikir edinilebilir ama doktorlarla yüzyüze görüşmeden karara varılmamalıdır.Naci Çelik le de mutlaka görüş derim ben.kolay gelsin..

dry sen tugrul beye ameliyat oldunmu baska hangi doktorlari gordun bilgilendirirsen sevinirim ben aylin hanimla tugrul bey arasinda kaldim ikisinide henuz gormedim birde nazim durak i bir arkadas tavsiye etti kendisini goren varmi?

necii bey ye yada aylin hanima nasiL ulasa bilirim? bana yardimci olurmusun bügün kayit oldum buraya ve simdiden acayip cesaret ve morel aldim resmen kendimi topaladim ve bunu kendiim icin mutlaka yaptirmak istiyorum. bana da lütfenn yardimcii olunn

Çok basit..Google'a Naci Çelik yazdığında hemen sitesini bulabilirsin ve telefon numarasını..Muayenehanesi bağdat caddesinde..

Sardegna mrb ,bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ve sanırım aylin hanımla görüşücem ama forumdan okudugum kadarıyla sanırım kasaltı baya ağrılı oluyormuş kas altı veya kasüstüne nasıl karar veriliyor ve ameliyat sonrası hakkında bilgi verebilirsen sevinirim.

canım bende naci çeliğe 1 ay once meme buyutme amelıyat oldum cooooooook memnunum doktorumdan aylın hanımı hıc duymadım naci beyı sadece tanımak ıcın bıle olsa goruş derım hıc bısey kaybetmezsın.......

canım google dan naci çelik yaz hakkında hersey var zaten

Naci Çelik.. Hem burnumu hem de göğüslerimi yaptı. Yani çok çok mutlu bir insan yarattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…