- 20 Eylül 2009
- 118
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuonela sadullah karuna oldun dimi ameliyatını benmi yanlış hatırlıyorum mesela bu siteye üye olmuş olsaydım ameliyatmdan önce sadullah beylede kesin görüşürdüm.
çok şaşırıyorum ya bu yorumlara ben burada yazılan iyi yorumlardan dolayı naci beye gitmek istedim
bende şaşıryorum ama olmamıştır siz yalam söylüyosunuz falan da demiyorum tabiki.neticede kimsenin durduk yere olmayan birşeyi "evet naci bey bana iyi davranmadı" falan diye söylüceğinini sanmıyorum.ama kardeşimin dr'u kendisi ve bende bir kaç kez kendisiyle görüştm kardeşimden dolayı.gayet tatlı,hoş görülü, güler yüzlü bi insandı her gittiğimizde bizi öyle karşıladı aynı şekilde uğurladı.artık burun değil başka başka mubattler flan ettik kendisiyle.insan olarak da seviyorum ben kendisini.
aama sizina adınıza üzüldüm gerçekten yanlş şeyler bunlar.yakın bi zamanda gtseydm bu konularıda konuşmak isterdm kendisiyle
ozleozlem4141 cim canım mesajını aldım bilgilendirdiğin ve zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim.ben suanda hala özelden yazamıyorum o yüzden burdan tesekkür ü mü iletiyorum çok sağol arkadaşım
tuonela canım senin ilk ameliyat mı olacak revizyon muydu?
fotolarını ne zaman göreceğiz canım çok merak ediyorum
hayır ben daha karar veremedim
çünkü iki başarısız ameliyattan sonra o kadar zor oluyor ki bu karar aşaması