Naci Celik hakkinda

Bende Fethi Orakla Naci Celik arasinda kararsiz kaldım canım.Herkese gorusme ucreti yetismez:)) Iyice arastirip oyle gitmek lazim.

rolle naci çelik görüşme ücreti almıyor artık:dance:

ben alanları eledim daha kolay oldu sempatiksalakcinni

Almoras sen gorustunmu Naci Beyle? Tasarim yaptınızmı? Kesin ucret almiyorsa biran once karar vermeliyim bende yaza sarksın istemiyorum.

bu arada hem nefes problemim var hemde burnumun delikleri fazlasıyla büyük ve ucu eğik
çevremdeki bazı insanlar üstüme bile geliyor iki parmaklarıyla:KK43:((

Sanırım devir değişti biz doktor seçerken artık doktor hastasını seciyor gibi geldi valla çok tuhaf

Almoras herseyin hayırlısı olsun.Belkide sana ameliyat gerek gormediginden o sekilde konusmustur.Baris cakira hasta yonlendirdigini sanmiyorum.Neden yonlendirsinki cok ilginc bende sasirdim.Acaba ben ne yapsam.

lonelyy Fethi Orak hakkında birsey duymusmuydun? Ben Fethi Orak'ı arastiriyorum ama birine guvenip secim yapmak cok zor tabi.

lonelyy Fethi Orak hakkında birsey duymusmuydun? Ben Fethi Orak'ı arastiriyorum ama birine guvenip secim yapmak cok zor tabi.

Fethi bey içinde iyi diyorlar ama bilemiyorum biraz da şans işi.. Bir doktordan bir kişi çok memnun iken diğeri hiç memnun değil... Ben de kime güveneceğimi şaşırdım açıkçası.. Forumda Fethi Orak'la ilgili konu da açılmış bir bak istersen...

Evet biliyorum okumustum.Peki nasıl karar vericez:KK43:(
Ben ne cok yasli nede cok genc bir doktor istiyorum.Cunku cok genc olursa deneyimsiz cok yasli olursada estetik gozu eski ve demode olabilir.Estetik isi hem goz zevki hemde el becerisi istiyo.Beni gordugunde senin burnunun surasi surasi duzelmesi gerek soyle yapıcaz ve aynı su sekilde olacak demesi gerek.cok guleryuzlu canayakın vs olması umrumda degil.Dedigim gidi durust isinde uzman ve guvenilir olmasi daha onemli benim icin.Birde yaptigi hastalardan ornekler verebilmeli.Buda kendine olan guvenini gosterir.Esim sac ektirme operasyonu yaptirdi.Doktoru daha once sac ektirmis hastalarinin telefonlarini bile verdi.Insallah bende boyle guvenilir bir hekim bulabilirim.Veya varmi bosunami arastiriyorum onuda bilmiyorum.

kızlar merhaba benide aranıza alın lütfen,
bende iki kez burnumdan ameliyat oldum ikiside hüsran
ikincisinin üzerinden 4,5 ay geçti okadar şiş ve kalın ki burnum hala inmedi,
bende doktor araştırıyorum benimde ihtiyacım var

ben yaklaşık 2 aydır bu forumda yazılanları takip ediyorum ama benimde kafam çok karıştı muayene olmaya gidicem hangi doktora gitsem karar veremedim aklımdakiler:emre ilhan,süreyya şeneldir,yakup avşar,naci çelik ve barış çakır lütfen bu konuda deneyimliler bizlere yardımcı olsunhangi doktora gitmeliyiz

Merhaba AskAsk:) Bizde araştıryoruz canım.Fethi orak'ın da iyi oldugunu duyduk ama arastirmak lazim tabi.Bir doktorun iyi dedigine baska biri cok kotu diyebiliyor. CADIARZU

xxxxxxxxxxxx

Aslında bu doktorun dürüstlüğünü gösteriyor. Ya da yapamayacağına inanıyorsa size direk söylüyor. Bak burnunu bir cerrah gözü ile iyi görüyormuş.. Benim bariz problemlerimi görüp de sırf revizyon yapmamak için eski doktorlarım gayet güzel diyordu :S Am son doktorum Prof Dr Mutaf benim rahatsız olduğum herşeyi gördü ve ben bunu %100 düzeltirim sorun yok dedi :) ki şu an her gün Allahım şükrediyorum. Doktorun güven vermesi de önemli.. zaten eline güvenen dr kendinden emin konuşur :KK66: O yüzden boşver cnm sert davrandığı iyi oldu. Sen de yapabilecek birini bulursun merak etme :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba rolle,artık birine karar vermek istiyorum hep içimde şüphe var ,buarada dün akşam muhabbet kralı nda Emre bey varmış konuk olarak EdenBeast öyle yazmış ama maalesef izleyemedim yeni haberim oluyor üzüldüm bak şimdi.

merhaba rolle,artık birine karar vermek istiyorum hep içimde şüphe var ,buarada dün akşam muhabbet kralı nda Emre bey varmış konuk olarak EdenBeast öyle yazmış ama maalesef izleyemedim yeni haberim oluyor üzüldüm bak şimdi.

Merhabalar

tek kelimeyle süper bi dr emre bey inanki 2 kere görüşmey gittim ve ordaki 20 yakın hastayla konuştum burnu 3 günlükten tutunda 5 aylık-2 yıllık hastalarını gördüm helede revuzyon yaptı burunları gördüm şok olursunuz.. insanlar onunu yanına mutsuz gelip mutlu çıkmışlar... ben ona olacağım ve çok güveniyorum

ben yaklaşık 2 aydır bu forumda yazılanları takip ediyorum ama benimde kafam çok karıştı muayene olmaya gidicem hangi doktora gitsem karar veremedim aklımdakiler:emre ilhan,süreyya şeneldir,yakup avşar,naci çelik ve barış çakır lütfen bu konuda deneyimliler bizlere yardımcı olsunhangi doktora gitmeliyiz

Yakup avsarla görüş ama bildigim kadarıyla her revizyonu almıyormuş burunda kikirdak kalmamış ne bilim kemik kalmamış bı hastayı ameliyat etmiomus muayne edincede sana soluyor su sole bu böle diye ama Yakup avşar yaptıgı tasarımında aynısını çıkaran tek doktor bence tasarıma iyi karar vermek gerek çünkü hakkını veriyor fiyatları yükselmiş nedenide Maslak Acıbadem hast yapio onceden başka hast lede anlaşmalıydı şimdi tek hastaneye kurmus ekipmanı bilg açık tasarım açık ameliyat ediyor

Aslında bu doktorun dürüstlüğünü gösteriyor. Ya da yapamayacağına inanıyorsa size direk söylüyor. Bak burnunu bir cerrah gözü ile iyi görüyormuş.. Benim bariz problemlerimi görüp de sırf revizyon yapmamak için eski doktorlarım gayet güzel diyordu :S Am son doktorum Prof Dr Mutaf benim rahatsız olduğum herşeyi gördü ve ben bunu %100 düzeltirim sorun yok dedi :) ki şu an her gün Allahım şükrediyorum. Doktorun güven vermesi de önemli.. zaten eline güvenen dr kendinden emin konuşur :KK66: O yüzden boşver cnm sert davrandığı iyi oldu. Sen de yapabilecek birini bulursun merak etme :KK66:

Teşekkürler umarım.. İnşallah ben de burada ihtiyacı olan arkadaşlarımızda çok iyi doktorlara rastlarız da sorunlarımız hallolur..

X