- 20 Eylül 2009
- 118
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lonelyy Fethi Orak hakkında birsey duymusmuydun? Ben Fethi Orak'ı arastiriyorum ama birine guvenip secim yapmak cok zor tabi.
merhaba rolle,artık birine karar vermek istiyorum hep içimde şüphe var ,buarada dün akşam muhabbet kralı nda Emre bey varmış konuk olarak EdenBeast öyle yazmış ama maalesef izleyemedim yeni haberim oluyor üzüldüm bak şimdi.
ben yaklaşık 2 aydır bu forumda yazılanları takip ediyorum ama benimde kafam çok karıştı muayene olmaya gidicem hangi doktora gitsem karar veremedim aklımdakiler:emre ilhan,süreyya şeneldir,yakup avşar,naci çelik ve barış çakır lütfen bu konuda deneyimliler bizlere yardımcı olsunhangi doktora gitmeliyiz
Aslında bu doktorun dürüstlüğünü gösteriyor. Ya da yapamayacağına inanıyorsa size direk söylüyor. Bak burnunu bir cerrah gözü ile iyi görüyormuş.. Benim bariz problemlerimi görüp de sırf revizyon yapmamak için eski doktorlarım gayet güzel diyordu :S Am son doktorum Prof Dr Mutaf benim rahatsız olduğum herşeyi gördü ve ben bunu %100 düzeltirim sorun yok dedi :) ki şu an her gün Allahım şükrediyorum. Doktorun güven vermesi de önemli.. zaten eline güvenen dr kendinden emin konuşur O yüzden boşver cnm sert davrandığı iyi oldu. Sen de yapabilecek birini bulursun merak etme