Naci Çelik' e Meme Büyütme Ameliyatı olanlar

Bencede Bana gönderdiğin sitedeki resimlerin hepsi o civarda d cup hepsini beğenmesemde çok beğendiklerimde genel olarak yuvarlak protez kullanılmış ve göğüs altı kesisi yapılmış.

ama dikkat ettiyseniz,büyük protez kullanılan her göğüs güzel olmamış.yani güzel duranlar aslında 300-350 cc arasında olanlar. (genelleme yaparsak .ortalama olarak)

Ben de para biriktiriyorum. Sanırım nisan mayıs gibi Naci Bey göğüs büyütme yapacak bana. Hatta 3 boyutlu çalışmayı bile yaptık çok eğlenceli birşey:) Bana yuvarlak önerdi ama benim aklım damlada. Yaptırmadan öne yine resimlerim üzerinde çalışıcaz sanırım.

ayy kızlar 1 ay sonra görüşmem var çok heyecanlıyım

meraba arzum77 lınkı bana da gonderebılır mısın rıca etsem

Canım benim..Arama motoruna breast augmentation before and after Yazıp aratma yaparsan birçok sitenin adresine ulaşabilirsin

ck tskkrler burda bi ton fotoraf varms vallhi cogu da icimi gicikladi yaw o ne ole dedm :s yuvarlakta da cirkn duran vr damlada da ya doktordan cok protez mrkasi sekli vs onemli anlaslan :s hasan fndik mentor, naci celik natrelle kullanyrms. doktorlrn 2si de brbirinden ii anladgm kdryla ama hangsi dha ii acaba protez olrk , konu da actm bnunla ilgili ama dha dnua ypan yk

Kızlar merhaba, naci bey'e ameliyat olmaya karar verdim yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…