Naci Çelik' e Meme Büyütme Ameliyatı olanlar

ama dikkat ettiyseniz,büyük protez kullanılan her göğüs güzel olmamış.yani güzel duranlar aslında 300-350 cc arasında olanlar. (genelleme yaparsak .ortalama olarak)

Ben de para biriktiriyorum. Sanırım nisan mayıs gibi Naci Bey göğüs büyütme yapacak bana. Hatta 3 boyutlu çalışmayı bile yaptık çok eğlenceli birşey:) Bana yuvarlak önerdi ama benim aklım damlada. Yaptırmadan öne yine resimlerim üzerinde çalışıcaz sanırım.

ayy kızlar 1 ay sonra görüşmem var çok heyecanlıyım
Ben biraz yardımcı olabilirim.Evet öncelikle 3 boyutlu çalışma yaptıgı dogru,ameliyat öncesi hangi boyutun,hangi protez türünün sende nasıl duracagını görebiliyorsun,ona göre seçiyorsun kiii bu çok güzel bir şey,hiç birşey kafana takılmıyor(Damlamı olsa iyi dururdu,yuvarlakmı...?)v.b.Fiyat olarak 6000,8000 arsı tutuyor.Ameliyat şekline,protez türüne baglı olarak..Onepte önceden görev yapıyordu,şimdi Bagdat cad.sinde Prago klinikte görev yapıyor.Ben bugün aradım,muayene olmak istedim,gün içerisinde alıp gidemiyormuşuz.Önümüzdeki hafta yurtdışına çıkıyormuş,Aralık ikinci haftası ancak muayene olabilirmişim:KK50: çok geç.Ben yeni yıla kadar biraz toparlanmak istiyorum.Bakalım,hayırlısı,nasip v.b.

Sana yardımcı olacak bir link gönderiyorum.Bu sitede ameliyat öncesi ve sonrası resimler var.Resimleri tıkladıgında daha detaylı bilgilere ulaşıyorsun kaç cc lik silikon takıldıgı gibi..Hadi kolay gele..:KK1:
XXXXXXXXXXX

meraba arzum77 lınkı bana da gonderebılır mısın rıca etsem

Canım benim..Arama motoruna breast augmentation before and after Yazıp aratma yaparsan birçok sitenin adresine ulaşabilirsin :KK34:

ck tskkrler burda bi ton fotoraf varms vallhi cogu da icimi gicikladi yaw o ne ole dedm :s yuvarlakta da cirkn duran vr damlada da ya doktordan cok protez mrkasi sekli vs onemli anlaslan :s hasan fndik mentor, naci celik natrelle kullanyrms. doktorlrn 2si de brbirinden ii anladgm kdryla ama hangsi dha ii acaba protez olrk , konu da actm bnunla ilgili ama dha dnua ypan yk :KK43:

:KK16::KK16::KK16:
Kızlar uzun süredir araştırıyorum meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum kafam çok karıştı. Önce Barış Çakır a karar kılmıştım herkes yok o damla yapıyo dedi. Eşimde öyle sarkık durucaksa hiç olmasın dedi. Bu sefer Naci Çelik' e karar kıldım. Hangi silikon ve türünün sana yakışacağını 3 boyutlu bilgisayarda hazırlayıp gösteriyomuş sanırım. Doğru mu? Bide fiyatları çok yüksek denildi Onep klinikte ameliyat yapıyor mu? Kaça yapıyor bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi acaba?

Ben biraz yardımcı olabilirim.Evet öncelikle 3 boyutlu çalışma yaptıgı dogru,ameliyat öncesi hangi boyutun,hangi protez türünün sende nasıl duracagını görebiliyorsun,ona göre seçiyorsun kiii bu çok güzel bir şey,hiç birşey kafana takılmıyor(Damlamı olsa iyi dururdu,yuvarlakmı...?)v.b.Fiyat olarak 6000,8000 arsı tutuyor.Ameliyat şekline,protez türüne baglı olarak..Onepte önceden görev yapıyordu,şimdi Bagdat cad.sinde Prago klinikte görev yapıyor.Ben bugün aradım,muayene olmak istedim,gün içerisinde alıp gidemiyormuşuz.Önümüzdeki hafta yurtdışına çıkıyormuş,Aralık ikinci haftası ancak muayene olabilirmişim:KK50: çok geç.Ben yeni yıla kadar biraz toparlanmak istiyorum.Bakalım,hayırlısı,nasip v.b.

Kızlar merhaba, naci bey'e ameliyat olmaya karar verdim yardım lütfen

X