- 3 Ekim 2010
- 413
- 152
- Konu Sahibi Christian_Louboutin
400 cc cok mükemmel olur ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz yardımcı olabilirim.Evet öncelikle 3 boyutlu çalışma yaptıgı dogru,ameliyat öncesi hangi boyutun,hangi protez türünün sende nasıl duracagını görebiliyorsun,ona göre seçiyorsun kiii bu çok güzel bir şey,hiç birşey kafana takılmıyor(Damlamı olsa iyi dururdu,yuvarlakmı...?)v.b.Fiyat olarak 6000,8000 arsı tutuyor.Ameliyat şekline,protez türüne baglı olarak..Onepte önceden görev yapıyordu,şimdi Bagdat cad.sinde Prago klinikte görev yapıyor.Ben bugün aradım,muayene olmak istedim,gün içerisinde alıp gidemiyormuşuz.Önümüzdeki hafta yurtdışına çıkıyormuş,Aralık ikinci haftası ancak muayene olabilirmişim çok geç.Ben yeni yıla kadar biraz toparlanmak istiyorum.Bakalım,hayırlısı,nasip v.b.
Sana yardımcı olacak bir link gönderiyorum.Bu sitede ameliyat öncesi ve sonrası resimler var.Resimleri tıkladıgında daha detaylı bilgilere ulaşıyorsun kaç cc lik silikon takıldıgı gibi..Hadi kolay gele..
XXXXXXXXXXX
Canım benim..Arama motoruna breast augmentation before and after Yazıp aratma yaparsan birçok sitenin adresine ulaşabilirsinmeraba arzum77 lınkı bana da gonderebılır mısın rıca etsem
Canım benim..Arama motoruna breast augmentation before and after Yazıp aratma yaparsan birçok sitenin adresine ulaşabilirsin
Kızlar uzun süredir araştırıyorum meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum kafam çok karıştı. Önce Barış Çakır a karar kılmıştım herkes yok o damla yapıyo dedi. Eşimde öyle sarkık durucaksa hiç olmasın dedi. Bu sefer Naci Çelik' e karar kıldım. Hangi silikon ve türünün sana yakışacağını 3 boyutlu bilgisayarda hazırlayıp gösteriyomuş sanırım. Doğru mu? Bide fiyatları çok yüksek denildi Onep klinikte ameliyat yapıyor mu? Kaça yapıyor bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi acaba?
Ben biraz yardımcı olabilirim.Evet öncelikle 3 boyutlu çalışma yaptıgı dogru,ameliyat öncesi hangi boyutun,hangi protez türünün sende nasıl duracagını görebiliyorsun,ona göre seçiyorsun kiii bu çok güzel bir şey,hiç birşey kafana takılmıyor(Damlamı olsa iyi dururdu,yuvarlakmı...?)v.b.Fiyat olarak 6000,8000 arsı tutuyor.Ameliyat şekline,protez türüne baglı olarak..Onepte önceden görev yapıyordu,şimdi Bagdat cad.sinde Prago klinikte görev yapıyor.Ben bugün aradım,muayene olmak istedim,gün içerisinde alıp gidemiyormuşuz.Önümüzdeki hafta yurtdışına çıkıyormuş,Aralık ikinci haftası ancak muayene olabilirmişim çok geç.Ben yeni yıla kadar biraz toparlanmak istiyorum.Bakalım,hayırlısı,nasip v.b.