- Konu Sahibi fataldanger
Arkadaşlar n11.comdan avon parfüm siparişi verdim. Parfümün sahte veya son kullanma tarihi geçmiş olması mümkün mü sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende verdim dün hadi bakalım ne çıkcak.Arkadaşlar n11.comdan avon parfüm siparişi verdim. Parfümün sahte veya son kullanma tarihi geçmiş olması mümkün mü sizce?
Bende verdim dün hadi bakalım ne çıkcak.
hangisini aldınız
For away glamourcelebre. siz?
For away glamour
Eşim vermiş emin değilim n11 sanıyorum.hangi siteden sipariş verdiniz?
Eşim vermiş emin değilim n11 sanıyorum.
Siz nerden verdiniz?
İnş kalıcıdır 2 saatlik parfümlerden gına geldi artık.
500 e 800 e parfüm alacak bütceye sahip değilim malesef
Güzelmiydi kokusu adını hatırlıyomusunuz?ben de n11den verdim. kalıcı bir parfüm için o kadar para vermenize zaten gerek yok aslında. aldığım kimi açık parfümler o kadar kalıcı çıktı ki... Bir tanesi var mesela giysiyi yıkamazsan haftalarca kalır üstünde kokusu, geçmez.
Güzelmiydi kokusu adını hatırlıyomusunuz?
Doldurma parfüm bende kullanıyorum ama kokusu sonradan değişiyo o durumu sevmiyorum. Benim tenimde böyle oluyo bilmiyorum.
ben oriflame marka almıştım n11 den gayet normal güzel paketlenmiş geldi. Tarihine dikkat etmedim ama kokusunda sorun yok , alerji durumu da yapmadı
hatta orjinalde aldım yine n11 dendi o da sanıyorum . O da gayet başarılı geldi .içim rahatladı, çok sağolun :)
hatta orjinalde aldım yine n11 dendi o da sanıyorum . O da gayet başarılı geldi .
Hiç duymadım ilk kez duyuyorum.Dadya'nın bir kokusuydu, adını şu an hatırlayamadım. Bakıp söyleyim size. Hem çok kalıcıydı hem çok hafif. Dadya'nın çoğu kokusu kalıcıdır, bir bakın derim.
Hiç duymadım ilk kez duyuyorum.
Kalıcılık konusunda bide zaraya yanaşmayın derim. Şişeye boca etsen kokmuyo
Evet zaranın tüm parfümleri.Zara mağazasının kokusu mu?
Evet zaranın tüm parfümleri.
Kokular hoş fena değil ama fısss uçup gidiyo
Bizim burda varmı hiç bilmiyorum ben genelde d&d den alırdım açık parfüm alacağım zamanBen bi Dadya parfümeriye bakın derim. 30 lira ve inanılmaz kalıcı kokuları var.
Bizim burda varmı hiç bilmiyorum ben genelde d&d den alırdım açık parfüm alacağım zaman