canım bendede myom var fakat doktor kontrolüyle hamile kaldım ama dış gebelik oldu inşallah seninki böyle olmaz,herkesinki farklı biliyosunuz benim hamile kalmaya bile ihtimalim yoktu Allah o mutluluğu yaşattı şükür ama diğer yandan yavrum tutunamadı ve dış gebelik şimdi kürtaj için iyi bi doktor arıyorum eskişehirde,Allah büyük imtihanlar göstermesin bundada vardır bi hayır diyorum ve kendimi teselli etmeye çalışıyorum..İlgilendiğin için çok teşekkür ederim canım..
İnşallah arkadaşın hayırlısıyla, sağlıcakla bebişini kucağına alır.
Doğru söylüyorsun asıl iş hamile kaldıktan sonra başlıyor.
Burda çok okudum myomuyla hamilelik geçiren doğum yapan ve başka sebeplerden mucize bebeklerine kavuşan rabbim ol deyince oluyo ama yinede böyle durumlarda insan gerçekten tecrübesi olan insanlardan birşeyler duymak istiyor.
özelden mesaj yazamadığım için konu açtım ama yazanda yok malesef..mafoldumben
selam kızlarr..
bu konum o kadar yorumsuz kalmıştı ki bakmak aklıma bile gelmemişti tesadüf bakıyım demiştim.
konuyu açalı bi seneyi geçti. bu konuyu açtıktan tam bi ay sonra hamile kaldığımı öğrendim hatta doğum bile yaptımda kızım 4 aylık oldu :))) ne korkulu günlerdi ve hepsi gerdide kaldı.
çok şükür sorunsuz ağrısız harika bi hamilelik ve doğumla yavruma kavuştum sezeryanlada myomumdan da kurtuldum. 4cmle hamile kaldım 7 cmde bir myom doğurdum.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun gönlünüze göre versin.
sorularınz olursa cevaplayabilirim
merhaba arkadaslar
oncelikle bebek istegi olan herkese allahim nasip eder insallah ben dahil
benimde rahimduvarinda 6.5 cm yaklasmis miyomum var daha var ama onlar onemsiz kaliyor bunun yaninda ve ameliyat denilde bes doktora gittim ama ilk gittigim doktor bu ne dedi sen bole cocuk sahibi olamaz sin ameliyat olsanda rahmin alinir dedi ben aglayrak ciktim o .... hastaneden gunlerce agla agla sonraki gittiklerim rahmin alinir demediler her ameliyata olan risk kadar dediler ama o fikir aklimda yer edindi ve simdi ameliyat olmaya cok korkuyorum ya alinirsa....
dusunmek bile istemiyorum ama piskolojimi bozdu o doktor bole bi korkuyla ameliyata karar verip olamadim maalesef halbuki bi an once olmam lazim sonra alti ay dinlenme suresi var sonasinda birde bebek calismalari var yasim iste bu sene sonu 30 oluyor offffffff
bana doktor onerebilecek arkadaslar varsa ne olur yardim edin ben dilek yagmur omer faruk vnlioglu ve semih tugrula gozuktum o ilk gittigim doktorun adini vermiyorum bile en sen bide zeynep kamile sonuc gosterdim muayene olmadim...
istanbul da doktor a gidip memnun olan anadolu yakasi olursa daha iyi tabii bilen varsa yazarsaniz sevinirim arkadaslar
bilgi verirsen cok sevinirim kafam ztn cok karisik
yalniz snkrs nin anlami ne ben anlamadim...
benim miyom rahim ic duvarina yapismadan aldirmam lazim disduvar okdr onemli degilmis ama ic duvara yapisirida ameliyat olur vede iyi gecsde dahi onarilmasi daha uzun surermis hamile kalma sansi ndada normalindan daha zorlanabilirmisim
stres stres stres kendimize zarar veriyoruz
arkadasim o doktor bilgilerini bekliyorum simdiden cok tsk ederim
Burada paylaştığımız tecrübelerin birbirimize ışık tutacağına inandığım için dün gelişen durumu bugün sizlere yazmak istedim.Adet gecikmesi nedeniyle 2 sene önce dr.a gittiğimde tesadüfen öğrendim miyomum olduğunu(tabii bu 2 yıllık süreçtede aralıklı olarak ta çook dr a muayene oldum.)Bu süreçte ciddi anlamda psikolojik savaş verdim ve gerçekten çok yoruldum.Özel sebeplerle çocuk düşünemediğimiz için de korunmak zorunda kaldık.Bitkisel olarak birçok şey denedim öyleki zaten hassas olan midem hayıt suyundan deliniyordu az daha(yani kendime kendim inanamıyorum şu an)özetle 6 ay sonraki rutin kontrolümde dün miyomumun 6.5-7 cm den 8-9 cm e çıktığını öğrendim.Tomografi,ultrason vs çektirdim.Yakında da ameliyat olucam.Tabii ilk defa ameliyat olacağım için başta kaygılandım ama kararsızlık daha yorucuymuş aslında.İnşallah bir aksilik olmaz,herşey yolunda gider ve buradan sizlere durumu bildiririm.Benim için dua edin arkadaşlar.Allah dert vermesin,dermansız dert hiç vermesin.
selam kızlarr..
bu konum o kadar yorumsuz kalmıştı ki bakmak aklıma bile gelmemişti tesadüf bakıyım demiştim.
konuyu açalı bi seneyi geçti. bu konuyu açtıktan tam bi ay sonra hamile kaldığımı öğrendim hatta doğum bile yaptımda kızım 4 aylık oldu :))) ne korkulu günlerdi ve hepsi gerdide kaldı.
çok şükür sorunsuz ağrısız harika bi hamilelik ve doğumla yavruma kavuştum sezeryanlada myomumdan da kurtuldum. 4cmle hamile kaldım 7 cmde bir myom doğurdum.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun gönlünüze göre versin.
sorularınz olursa cevaplayabilirim
canım ne kadar güzel bende myomlu gebelik geçirdim fakat düşükle sonuçlandı sen hangi doktora ameliyat oldun bende ameliyat olmak için doktor arıyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar eskişehirdeyim Allah herkesin gönlünün muradını versin içinde bizimkininde inşallah:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?