мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ben dün gece tesadufen forumda evlenecegin kisiyi ruyada gormek diye bi baslikta mulk suresi 14 9 kere okuyup uyursan goruyomussun diye okudum deneyeyim dedim sonuc dehset :))) ruyamda birisi falima bakiyo ve diyo ki senin kismetinde kimse yok :) tamam simdi evde kaldigimin resmiyeti :)))

öncelikle hayır olsun rüyanı Allah hayırlara çıkarsın hircinmenekse ;) dua nasıl okunuyor başında sonunda bişey söyleniyor mu?? fırsatım olursa okuyayım dedim tam da cuma gecesi ama bana da falcı çıkar gelirse çok komik olur, gerçi bunu bilmem için falcıya gerek yok ya neyse :)

Challenger sana katılımakla birlikte...

cesaretini bozmadan...

beğendiğin biri olursa sonuna kadar bitene kadar deneyeceksin.
Olmadı ise vardır bir nedeni...

ama aşkdan da korkmayacaksın.

Dua her kapıyı açar.. Eğer yürekten istersen ;)

Bende çok denedim onu ama şu var evleneceğin kişiyi sen seçiyorsun. kader sana seçim şansı veriyor atıyorum evleneceğin allahın sana sunduğu 10 kişi çıkıyor karşına hepsiyle nasip olabilir evlilik ama Allah bilir kiminle evleneceğini sana yolda gösterir ama seçim şansını sana bırakır. Bunu istersen araştır. Evleneceğin kişi kaderin değil ilk önce senin seçimin bunu unutma.

Rüyada görme meselesi de ön sezi... ben kimleri gördüm saysam hatta hiç görmediğim adamlar isimler... ama işde hiçbiri olmadı... yazılanlar doğru yanlış bilinmez ama evlenebileceğin kişi için dua edersin Allah karşına çıkarır senin için en hayırlı zamanda çıksın ve bozulmasın bir ömür boyu..

evet sana katılıyorum mevlam neylerse güzel eyler .bır seyı bıze şer kılıyorsa vardır bir hıkmeti.
aşktan korkmanın hıcbır nedenı olamaz ama yaşanmışlıkları sılmek ıcın bazen zaman gerekır tek sorun budur.

Ben dün gece tesadufen forumda evlenecegin kisiyi ruyada gormek diye bi baslikta mulk suresi 14 9 kere okuyup uyursan goruyomussun diye okudum deneyeyim dedim sonuc dehset :))) ruyamda birisi falima bakiyo ve diyo ki senin kismetinde kimse yok :) tamam simdi evde kaldigimin resmiyeti :)))

ay koptum yaaaaa :1::1::1::1: açık kalmıştır toton :1::1::1:

evet sana katılıyorum mevlam neylerse güzel eyler .bır seyı bıze şer kılıyorsa vardır bir hıkmeti.
aşktan korkmanın hıcbır nedenı olamaz ama yaşanmışlıkları sılmek ıcın bazen zaman gerekır tek sorun budur.

:31:

Öyle canım. Allah büyük bekleyip göreceğiz..

öncelikle hayır olsun rüyanı Allah hayırlara çıkarsın hircinmenekse ;) dua nasıl okunuyor başında sonunda bişey söyleniyor mu?? fırsatım olursa okuyayım dedim tam da cuma gecesi ama bana da falcı çıkar gelirse çok komik olur, gerçi bunu bilmem için falcıya gerek yok ya neyse :)

saol canim hayirlisi olsun insallah.. Google yazarak cok kolay bulabilirsin mulk suresi 14.ayet

bunu yeni duydum 14.ü ayeti mi 9kere okuyup uyuyorsun... yoksa hepsini mi 149 kere :)

Back
X