мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

hanımlar kargoda sorun olmuş, ogle tatilinden sonra tekrar araca yuklenmeden yakalayayım... :10: şimdi tın tın gitsem anca yetişirim :27:

ateş aldım kaçtım gibi oluyor ama yine gelecegim.... (tabi filozof bilir :18: ) :27:

Müzmin bekarlar , müzmin evlilerden stratejik hareketler , % 100 geçerli tiyolar falan isterseniz , buralardayım :ssz:

(lucky bu topiğinde hayırlı olsun , artık topiklerine değil düğününe gelelim hayırlı olsuna :52:)
Ooo! Bir editör gördüm sanki. Nüfuzlu bir insan. Beni BEKARLAR editörü yapar mı bu yönetim?
(Dünden beri beynimi yedim de editörlükle :1:)

Yok yok bekarlığımızdan bir şikayetimiz yok AUS! :34: Ama tabii sen her zaman gel konumuza... :87:

hanımlar kargoda sorun olmuş, ogle tatilinden sonra tekrar araca yuklenmeden yakalayayım... :10: şimdi tın tın gitsem anca yetişirim :27:

ateş aldım kaçtım gibi oluyor ama yine gelecegim.... (tabi filozof bilir :18: ) :27:
Estağfurullah! Herkesin başımın üstünde yeri var. Her zaman gelin arkadaşlar iki makara yapalım. :38:

herkese selammmmm:3::3::3::3::3:
ZUZU , hoş geldin! :16:

MAVİLİM, YEŞİLİM canım, at sen eros oklarını. Evleneni mezun ederiz buradan! :34::27:

Kahvalti yaptim arada, direk bana calismissiniz. :)

Bekar kalmak ...

Ah ah müzminleşmiş hastalık mübarek...

Bunu kırıcaz canlar....

:emir_bebek:

:23::23::23::23:

:24::24::24:
:21::21::21:

:20: Korkunun ecele faydası yok :60: elbet herkes bir gün evlenecek:47:

evliliklerinizi benim eros oklarım sayesinde olacak :23:

:38:

Bu konuda yeni taktikler gelistirmemiz gerekecek. :1:

hahahaha tesekkurler canim . Gittim geldim. okuldan , senin zihnin fazla acilmis dediler geri gonderdiler :)

Dogru soyle onlara asiri yukleme yaptin dimi. :34:
hakkaten akışta görmek bile tebessum ettiriyor :21: iyi olmuş bu topic! hayırlı olsun...

kartlarımı açık oynayayım dedim :8: ne yapalım başa gelen çekilir :27:

beratti da evli raaaat ol panpa. :27:

Canim arkadasim :16::16::16: cok tesekkurler , dile benden ne dilersen :))) Sende oyle hem guzel , hem ozel hemde , cok zekisin:nazar:

:nazar:
Gelecek sefere yemegi ben ismarliyorum dimi. :27:
şimdi katılmak için hemen evlenip dogurmam mı gerek yoksa böyle mi devam... :27: eee yerim neresi benim?

ohooo fransızın helvasını afiyetle yedik hatta :51:

Well done bir sekilde pisirdik onu :)

Ben sadece tüyo için varım ama , bir de offf bıktık şu bekarlıktan dediğinizde size evliliğin kötü yanlarını anlatabilirim mesela :52:

Aaaaa taziyeye geleyim sana o zaman :1:

BDV de kotu yanlarini tek tek goruyoruz. :1:Sen bize nerde tanisilir nasil tanisilir taktigi ver.

Kolonya alirmiydiniz. Yine gelll tabi, bekleriz. :16:

herkese selammmmm:3::3::3::3::3:

Selam zuzu. Hosgeldin. :34:

Ooo! Bir editör gördüm sanki. Nüfuzlu bir insan. Beni BEKARLAR editörü yapar mı bu yönetim?

Yok yok bekarlığımızdan bir şikayetimiz yok AUS! :34: Ama tabii sen her zaman gel konumuza... :87:

Estağfurullah! Herkesin başımın üstünde yeri var. Her zaman gelin arkadaşlar iki makara yapalım. :38:

MAVİLİM, YEŞİLİM canım, at sen eros oklarını. Evleneni mezun ederiz buradan! :34::27:

nasılsın canımcım:34:

BDV de kotu yanlarini tek tek goruyoruz. :1:Sen bize nerde tanisilir nasil tanisilir taktigi ver.

hoşbuldum canım nasılsın:34:

Bekarlar editörü mü :1::1:

İlahi filozof ya , bekarlık out evlilik ın bu ara , sen evlilik editörlüğü için şansını kullan bence :6:

Her an her yerde çıkabilir karşına , atmaca misali olacaksın , her an avı yakalamak için tetikte :52:

hoşbuldum canım nasılsın:34:

Idare ediyorum sen nasilsin. :34:

İlahi filozof ya , bekarlık out evlilik ın bu ara , sen evlilik editörlüğü için şansını kullan bence :6:

Her an her yerde çıkabilir karşına , atmaca misali olacaksın , her an avı yakalamak için tetikte :52:

Cok istiyor ya. Sussun diye topik actim hala gozu edilikte. :27:

Tandiklarin varsa sen araya gir diyor , yonetime bildir diyor. :1:

nasılsın canımcım:34:
iyiyim canım. sizleri okuyorum. mesajlarınızı beğeniyorum. kuşlarınız çoğalsın diye. birileri de beni beğense fena olmaz. kuşum tek kaldı benim gibi :1:

Haklısın. Bakıyorum 22 - 23 yaşındakiler anne oluyor. Yaşıtları ise AH VAH ediyor evlenemiyoruz diye. :44:

iyiyim canım. sizleri okuyorum. mesajlarınızı beğeniyorum. kuşlarınız çoğalsın diye. birileri de beni beğense fena olmaz. kuşum tek kaldı benim gibi :1:

Haklısın. Bakıyorum 22 - 23 yaşındakiler anne oluyor. Yaşıtları ise AH VAH ediyor evlenemiyoruz diye. :44:

ya varya sende begenmesen kimse begenmiyo saol bebeğim çok kuşum olsun yaaa:1::1::1::1:

Ben dün gece tesadufen forumda evlenecegin kisiyi ruyada gormek diye bi baslikta mulk suresi 14 9 kere okuyup uyursan goruyomussun diye okudum deneyeyim dedim sonuc dehset :))) ruyamda birisi falima bakiyo ve diyo ki senin kismetinde kimse yok :) tamam simdi evde kaldigimin resmiyeti :)))

Ben dün gece tesadufen forumda evlenecegin kisiyi ruyada gormek diye bi baslikta mulk suresi 14 9 kere okuyup uyursan goruyomussun diye okudum deneyeyim dedim sonuc dehset :))) ruyamda birisi falima bakiyo ve diyo ki senin kismetinde kimse yok :) tamam simdi evde kaldigimin resmiyeti :)))

sen bılıncaltına bunu empoze etmişsin.
hayatıma kımseyı alamayacağım,Allah bana nasip yazmamış.yanlız yaşlanıp öleceğim mantıgı ıle hareket ediyorsun.
Allah 'ın kullarını erkek ve kadın yaratmasıının nedeni onları bırbırıne eş etmekten sana nıye bırısını yazmamış olsunki..
Olumlama ya çalış bır süre sonra beynınde buna karar verecek ve evlenebıleceksın.

Son düzenleme:
hayatıma kımseyı alamayacağım,Allah bana nasip yazmamış.yanlız yaşlanıp öleceğim mantıgı ıle hareket ediyorsun.
Allah 'ın kullarını erkek ve kadın yaratmasıının nedeni onları bırbırıne eş etmekten sana nıye bırısını yazmamış olsunki..
Olumlama ya çalış bır süre sonra beynınde buna karar verecek ve evlenebıleceksın.

Challenger sana katılımakla birlikte...

cesaretini bozmadan...

beğendiğin biri olursa sonuna kadar bitene kadar deneyeceksin.
Olmadı ise vardır bir nedeni...

ama aşkdan da korkmayacaksın.

Dua her kapıyı açar.. Eğer yürekten istersen ;)

Bende çok denedim onu ama şu var evleneceğin kişiyi sen seçiyorsun. kader sana seçim şansı veriyor atıyorum evleneceğin allahın sana sunduğu 10 kişi çıkıyor karşına hepsiyle nasip olabilir evlilik ama Allah bilir kiminle evleneceğini sana yolda gösterir ama seçim şansını sana bırakır. Bunu istersen araştır. Evleneceğin kişi kaderin değil ilk önce senin seçimin bunu unutma.

Rüyada görme meselesi de ön sezi... ben kimleri gördüm saysam hatta hiç görmediğim adamlar isimler... ama işde hiçbiri olmadı... yazılanlar doğru yanlış bilinmez ama evlenebileceğin kişi için dua edersin Allah karşına çıkarır senin için en hayırlı zamanda çıksın ve bozulmasın bir ömür boyu..

onu bende dusundum en son yasadigim ayrilik filan erkeklere guvenilmez tarzi dusuncelerim cok agir bastiriyo galiba once bundan kurtulmak lazim :)

Challenger sana katılımakla birlikte...

cesaretini bozmadan...

beğendiğin biri olursa sonuna kadar bitene kadar deneyeceksin.
Olmadı ise vardır bir nedeni...

ama aşkdan da korkmayacaksın.

Dua her kapıyı açar.. Eğer yürekten istersen ;)

Bende çok denedim onu ama şu var evleneceğin kişiyi sen seçiyorsun. kader sana seçim şansı veriyor atıyorum evleneceğin allahın sana sunduğu 10 kişi çıkıyor karşına hepsiyle nasip olabilir evlilik ama Allah bilir kiminle evleneceğini sana yolda gösterir ama seçim şansını sana bırakır. Bunu istersen araştır. Evleneceğin kişi kaderin değil ilk önce senin seçimin bunu unutma.

Rüyada görme meselesi de ön sezi... ben kimleri gördüm saysam hatta hiç görmediğim adamlar isimler... ama işde hiçbiri olmadı... yazılanlar doğru yanlış bilinmez ama evlenebileceğin kişi için dua edersin Allah karşına çıkarır senin için en hayırlı zamanda çıksın ve bozulmasın bir ömür boyu..

okuyunca denemek istedim iste aslinda suan pek evlilik dusuncem yok ama insan bazende dusunuyo aceba birisi cikar mi karsima filan diye :)

Allah hayirlisini cikarsin herkesin karsisina :)

okuyunca denemek istedim iste aslinda suan pek evlilik dusuncem yok ama insan bazende dusunuyo aceba birisi cikar mi karsima filan diye :)

Allah hayirlisini cikarsin herkesin karsisina :)

çıkar sen istersen çıkar:23::23::23:

beklemeyeceksin hayatına devam edeceksin ... :12::12:

beklediğin zmanda değilde beklemediğin zamanda oluyoraşk veya gönül işleri..:31:

Tamam! Sen kanıtladın müzmin bekar olduğunu. :1:

Back
X