- 27 Ekim 2008
- 5.967
- 2.397
- 723
- Konu Sahibi AklinYolu1
topiğe en uygun üyelerden biri de benim heralde. 30+5 

26-27ler gelmiş evde kaldım diyor yahuu

26-27ler gelmiş evde kaldım diyor yahuu

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okulamiiiiiiiiii :)))) ALLAH ZIHIN ACIKLIGI wersin:)) tatlımmmm mujuks :))
topiğe en uygun üyelerden biri de benim heralde. 30+5
26-27ler gelmiş evde kaldım diyor yahuu![]()
Onun zihni zaten fazlasiyla acik.Tanisiyorsaniz araniza girmeyeyim.
hehehehe :)))) diosunnnnooo zıhınnn acıklıgına Hayran Kaldım An ıtıbarıylee
mASallahhhh
![]()
hehehehe :)))) diosunnnnooo zıhınnn acıklıgına Hayran Kaldım An ıtıbarıylee
mASallahhhh
![]()
selaaaamm![]()
lucky, sürekli akışta goruyordum yeni açıldı herhalde diyebir bakayım neler var dedim,
ay cok hoşmş burasıben de bekarım gelebilir miyim?
![]()
![]()
Arkadasim diye demiyorum kendisi hem guzel, hem akillidir.![]()
Ben de öyle. İstiyor muyum? İstemiyor muyum?Selam kizlar bende katilayim araniza yas 28e gidiyo ufukta sevgilide yok.. Evlenmek istiyormuyum onu da bilmiyorum böyle iki arada bi derede yasiyorum :) ne Zaman 27 oldum ondan bile haberim yok :)
Sen birkaç tane yaşıtına bakma. Genelde 28 - 30 olmadan evlenen yok!Lucky7 okuyorum zatenn son senem
Ama artık evde kalma yasııııı ufaldı kiiiiiiiiiiii
Yaşıtlarım evleniyor yahuuuuu:18::18::18:
aynen öyle. niye üzülelim ki? Allah'a şükür sağız sağlıklıyız.Hayirlisi . Biz evde kaldik diye uzulmeyen , bu durumla dalga gecebilen kadinlariz. Bu topikte ne kadar hayat dolu oldugumuzun gostergesidir.
Calismaya calisiyorum.![]()
Süper! Tam bizdensin! Tekrar hoş geldin.yok şekerim pro üye değilim
tam müzmin bekarım sevgilim yok sevdiğim yok sevenim yok :))
geçmiş olsun.Gunaydin Muzminler
Londra 3 derece oysaki kislik montumu kaldirmistim ben , dudagimda ucuk cikmis, halsiz gibiyim bugun cikmasam mi acaba. :26:
Ben de şaşırıyorum. 24 - 25 yaşındakiler bile "evde kaldık" modunda. ben yanlarında bir şey demiyorum. onlar "ah vah!" ediyorlar. var öyle tanıdıklarımız.topiğe en uygun üyelerden biri de benim heralde. 30+5
26-27ler gelmiş evde kaldım diyor yahuu![]()
ne demek, hoş geldiniz. kaç yaşındasın? müzmin bekar olduğunu nasıl kanıtlarsın bize?selaaaamm![]()
lucky, sürekli akışta goruyordum yeni açıldı herhalde diyebir bakayım neler var dedim,
ay cok hoşmş burasıben de bekarım gelebilir miyim?
![]()
![]()
Gel canim hosgeldin.
Basta Filozof a gonderme yapicam diye acildi. Isler de yolunda cok sukur, musterisi bol buranin. Sulak yerde acinca boyle oluyor.![]()
Günaydın kızlar...Ben de öyle. İstiyor muyum? İstemiyor muyum?
Olursa olur, ısmarlama sevmiyorum.
Allah büyük bakalım.![]()
Sen birkaç tane yaşıtına bakma. Genelde 28 - 30 olmadan evlenen yok!
aynen öyle. niye üzülelim ki? Allah'a şükür sağız sağlıklıyız.Lucky7, ayakkabının altına nick yazdırma şahane bir fikir, bunu Petunya'nın kafasına iyice kazıyalım. Tuğçe de yakında evleniyor onun da kafasına kazıyalım.
Süper! Tam bizdensin! Tekrar hoş geldin.![]()
geçmiş olsun.
Ben de şaşırıyorum. 24 - 25 yaşındakiler bile "evde kaldık" modunda. ben yanlarında bir şey demiyorum. onlar "ah vah!" ediyorlar. var öyle tanıdıklarımız.
ne demek, hoş geldiniz. kaç yaşındasın? müzmin bekar olduğunu nasıl kanıtlarsın bize?![]()
aynengerceekden öyleee
bende kendısını cook sevıorum ınsallah rabbım her daım kalbının ekmegını yedırmeyı nasıp eder pamuk sekeri gibiii
seviorum onu yumusacık kalbı var :) sahaneeeee ortak dostumuz :)))
Günaydın kızlar...Ben de öyle. İstiyor muyum? İstemiyor muyum?
Olursa olur, ısmarlama sevmiyorum.
Allah büyük bakalım.![]()
Sen birkaç tane yaşıtına bakma. Genelde 28 - 30 olmadan evlenen yok!
aynen öyle. niye üzülelim ki? Allah'a şükür sağız sağlıklıyız.Lucky7, ayakkabının altına nick yazdırma şahane bir fikir, bunu Petunya'nın kafasına iyice kazıyalım. Tuğçe de yakında evleniyor onun da kafasına kazıyalım.
geçmiş olsun.![]()
hhahah![]()
rekolteyi görmeden verim e karar vermem, garantici kadınım ben![]()
napıyoruz, kendimizi tanıtıyor muyuz? dan diye muhabbete girince elim ayagım dolandı :18:
bu arada evet bekarım ama bir sevdigim var desem terlikle kovalanırım diye korkuyorum :26:![]()
Müzmin bekarlar , müzmün evlilerden stratejik haraketler , % 100 geçerli tiyolar falan isterseniz , buralardayım
(lucky bu topiğinde hayırlı olsun , artık topiklerine değil düğününe gelelim hayırlı olsuna)
Aynen. Onun iyiliginin yaninda ben kotu biri gibi duruyorum.
Sagol canim fena mi KK de takiliyorum:))
Buyuk ayakkabilar alalim onlara. :)
Athe hadi kanitla ama ooo bastan sevdigim var dedin , filozof yakar simdi seni.
Adam bulsak tiyo bizde de var.Denenmemisleri deniycem artik.
KK kulubu icin ozel masa ayarlayacagim sekerim. :)
Aksine artti bence 30 yasindan once guvendesin.![]()
okulamiiiiiiiiii :)))) ALLAH ZIHIN ACIKLIGI wersin:)) tatlımmmm mujuks :))
konunun başında editör falan okumuştum da soruların senden gelecegini bilmiyordum![]()
26yaşındayım.
müzminligimi tekrar okuma bu nedenle 30dan once evliligi kafamdan tumuyle silmiş olma ve cocuk yapmaya yakın 35te hala bana katlanan bir sevgilim olursa onunla evlenme niyetimle açıklasam...![]()
Bulma tüyoları vereyim o zaman
Bi Fransız vardı ne oldu o![]()
Sagol canim fena mi KK de takiliyorum:))
Athe hadi kanitla ama ooo bastan sevdigim var dedin , filozof yakar simdi seni.![]()
Arkadasim diye demiyorum kendisi hem guzel, hem akillidir.![]()
Filozof o konuda cok ciddi. Sevgilisi olan girmesin diyor.Halbuki Aus. ta evli cocugu var. :) Oppppsss
Sizlere omur. Athe yle iki hafta once gomduk onu.![]()
Filozof o konuda cok ciddi. Sevgilisi olan girmesin diyor.Halbuki Aus. ta evli cocugu var. :) Oppppsss
Sizlere omur. Athe yle iki hafta once gomduk onu.![]()