• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Son düzenleme:
selaaaamm:3:

lucky, sürekli akışta goruyordum yeni açıldı herhalde diyebir bakayım neler var dedim,

ay cok hoşmş burası :21: ben de bekarım gelebilir miyim? :27: :8:

Gel canim hosgeldin. :16:
Basta Filozof a gonderme yapicam diye acildi. Isler de yolunda cok sukur, musterisi bol buranin. Sulak yerde acinca boyle oluyor. :1:

Arkadasim diye demiyorum kendisi hem guzel, hem akillidir. :nazar:

aynen :nazar: gerceekden öyleee :52: bende kendısını cook sevıorum ınsallah rabbım her daım kalbının ekmegını yedırmeyı nasıp eder pamuk sekeri gibiii :D seviorum onu yumusacık kalbı var :) sahaneeeee ortak dostumuz :)))

Günaydın kızlar...:3:
Selam kizlar bende katilayim araniza yas 28e gidiyo ufukta sevgilide yok.. Evlenmek istiyormuyum onu da bilmiyorum böyle iki arada bi derede yasiyorum :) ne Zaman 27 oldum ondan bile haberim yok :)
Ben de öyle. İstiyor muyum? İstemiyor muyum?
Olursa olur, ısmarlama sevmiyorum.
Allah büyük bakalım. :16:

Lucky7 okuyorum zatenn son senem :34::34:
Ama artık evde kalma yasııııı ufaldı kiiiiiiiiiiii:1::1:
Yaşıtlarım evleniyor yahuuuuu:18::18::18:
Sen birkaç tane yaşıtına bakma. Genelde 28 - 30 olmadan evlenen yok! :34:

Hayirlisi . Biz evde kaldik diye uzulmeyen , bu durumla dalga gecebilen kadinlariz. Bu topikte ne kadar hayat dolu oldugumuzun gostergesidir. :21:
Calismaya calisiyorum. :1:
aynen öyle. niye üzülelim ki? Allah'a şükür sağız sağlıklıyız. :34: Lucky7, ayakkabının altına nick yazdırma şahane bir fikir, bunu Petunya'nın kafasına iyice kazıyalım. Tuğçe de yakında evleniyor onun da kafasına kazıyalım. :1:

yok şekerim pro üye değilim

tam müzmin bekarım sevgilim yok sevdiğim yok sevenim yok :))
Süper! Tam bizdensin! Tekrar hoş geldin. :32:

Gunaydin Muzminler :1:

Londra 3 derece oysaki kislik montumu kaldirmistim ben , dudagimda ucuk cikmis, halsiz gibiyim bugun cikmasam mi acaba. :26:
geçmiş olsun. :(

topiğe en uygun üyelerden biri de benim heralde. 30+5 :37::37:
26-27ler gelmiş evde kaldım diyor yahuu :21:
Ben de şaşırıyorum. 24 - 25 yaşındakiler bile "evde kaldık" modunda. ben yanlarında bir şey demiyorum. onlar "ah vah!" ediyorlar. var öyle tanıdıklarımız. :27:

selaaaamm:3:

lucky, sürekli akışta goruyordum yeni açıldı herhalde diyebir bakayım neler var dedim,

ay cok hoşmş burası :21: ben de bekarım gelebilir miyim? :27: :8:
ne demek, hoş geldiniz. kaç yaşındasın? müzmin bekar olduğunu nasıl kanıtlarsın bize? :1:

Gel canim hosgeldin. :16:
Basta Filozof a gonderme yapicam diye acildi. Isler de yolunda cok sukur, musterisi bol buranin. Sulak yerde acinca boyle oluyor. :1:

hhahah :9::9:
rekolteyi görmeden verim e karar vermem, garantici kadınım ben :27:

napıyoruz, kendimizi tanıtıyor muyuz? dan diye muhabbete girince elim ayagım dolandı :18:

bu arada evet bekarım ama bir sevdigim var desem terlikle kovalanırım diye korkuyorum :26::6:

Müzmin bekarlar , müzmin evlilerden stratejik hareketler , % 100 geçerli tiyolar falan isterseniz , buralardayım :ssz:

(lucky bu topiğinde hayırlı olsun , artık topiklerine değil düğününe gelelim hayırlı olsuna :52:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...:3: Ben de öyle. İstiyor muyum? İstemiyor muyum?

aynen öyle. niye üzülelim ki? Allah'a şükür sağız sağlıklıyız. :34: Lucky7, ayakkabının altına nick yazdırma şahane bir fikir, bunu Petunya'nın kafasına iyice kazıyalım. Tuğçe de yakında evleniyor onun da kafasına kazıyalım. :1:

Süper! Tam bizdensin! Tekrar hoş geldin. :32:

Ben de şaşırıyorum. 24 - 25 yaşındakiler bile "evde kaldık" modunda. ben yanlarında bir şey demiyorum. onlar "ah vah!" ediyorlar. var öyle tanıdıklarımız. :27:

ne demek, hoş geldiniz. kaç yaşındasın? müzmin bekar olduğunu nasıl kanıtlarsın bize? :1:

konunun başında editör falan okumuştum da soruların senden gelecegini bilmiyordum :9:

26yaşındayım.

müzminligimi tekrar okuma bu nedenle 30dan once evliligi kafamdan tumuyle silmiş olma ve cocuk yapmaya yakın 35te hala bana katlanan bir sevgilim olursa onunla evlenme niyetimle açıklasam... :24:

aynen :nazar: gerceekden öyleee :52: bende kendısını cook sevıorum ınsallah rabbım her daım kalbının ekmegını yedırmeyı nasıp eder pamuk sekeri gibiii :D seviorum onu yumusacık kalbı var :) sahaneeeee ortak dostumuz :)))

Aynen. Onun iyiliginin yaninda ben kotu biri gibi duruyorum. :1:
Günaydın kızlar...:3: Ben de öyle. İstiyor muyum? İstemiyor muyum?

Sagol canim fena mi KK de takiliyorum:))

Buyuk ayakkabilar alalim onlara. :)
hhahah :9::9:
rekolteyi görmeden verim e karar vermem, garantici kadınım ben :27:

napıyoruz, kendimizi tanıtıyor muyuz? dan diye muhabbete girince elim ayagım dolandı :18:

bu arada evet bekarım ama bir sevdigim var desem terlikle kovalanırım diye korkuyorum :26::6:

Athe hadi kanitla ama ooo bastan sevdigim var dedin , filozof yakar simdi seni. :1:

Müzmin bekarlar , müzmün evlilerden stratejik haraketler , % 100 geçerli tiyolar falan isterseniz , buralardayım :ssz:

(lucky bu topiğinde hayırlı olsun , artık topiklerine değil düğününe gelelim hayırlı olsuna :52:)

Adam bulsak tiyo bizde de var.:1: Denenmemisleri deniycem artik. :23:KK kulubu icin ozel masa ayarlayacagim sekerim. :)

Aynen. Onun iyiliginin yaninda ben kotu biri gibi duruyorum. :1:

Buyuk ayakkabilar alalim onlara. :)

Athe hadi kanitla ama ooo bastan sevdigim var dedin , filozof yakar simdi seni. :1:

Adam bulsak tiyo bizde de var.:1: Denenmemisleri deniycem artik. :23:KK kulubu icin ozel masa ayarlayacagim sekerim. :)

Bulma tüyoları vereyim o zaman :52::52::52:

Bi Fransız vardı ne oldu o :12:

Aksine artti bence 30 yasindan once guvendesin. :1:

Bekar kalmak ...

Ah ah müzminleşmiş hastalık mübarek...

Bunu kırıcaz canlar....

:emir_bebek:

:23::23::23::23:

:24::24::24:
:21::21::21:

:20: Korkunun ecele faydası yok :60: elbet herkes bir gün evlenecek:47:

evliliklerinizi benim eros oklarım sayesinde olacak :23:

:38:

konunun başında editör falan okumuştum da soruların senden gelecegini bilmiyordum :9:

26yaşındayım.

müzminligimi tekrar okuma bu nedenle 30dan once evliligi kafamdan tumuyle silmiş olma ve cocuk yapmaya yakın 35te hala bana katlanan bir sevgilim olursa onunla evlenme niyetimle açıklasam... :24:

Filozof o konuda cok ciddi. Sevgilisi olan girmesin diyor. :1: Halbuki Aus. ta evli cocugu var. :) Oppppsss :1:

Bulma tüyoları vereyim o zaman :52::52::52:

Bi Fransız vardı ne oldu o :12:

Sizlere omur. Athe yle iki hafta once gomduk onu. :1:

hakkaten akışta görmek bile tebessum ettiriyor :21: iyi olmuş bu topic! hayırlı olsun...

kartlarımı açık oynayayım dedim :8: ne yapalım başa gelen çekilir :27:

Filozof o konuda cok ciddi. Sevgilisi olan girmesin diyor. :1: Halbuki Aus. ta evli cocugu var. :) Oppppsss :1:

şimdi katılmak için hemen evlenip dogurmam mı gerek yoksa böyle mi devam... :27: eee yerim neresi benim?

ohooo fransızın helvasını afiyetle yedik hatta :51:

Ben sadece tüyo için varım ama , bir de offf bıktık şu bekarlıktan dediğinizde size evliliğin kötü yanlarını anlatabilirim mesela :52:

Aaaaa taziyeye geleyim sana o zaman :1:

Back
X